Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Daje tyle, że konsola nie dekoduje strumienia audio, a przekazuje go dla zewnętrznego urządzenia do tej operacji, czyli jak masz dobry sprzęt audio podpięty pod konsolę, to powinieneś użyć tej opcji.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Nie wiem czy dobry temat ale mam sprawę: od dwóch dni posiadam Xboxa i aktywowałem 14 dni triala. Pytanie czy mogę pobierać w tym czasie gierki z Golda?
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Daje tyle, że konsola nie dekoduje strumienia audio, a przekazuje go dla zewnętrznego urządzenia do tej operacji, czyli jak masz dobry sprzęt audio podpięty pod konsolę, to powinieneś użyć tej opcji. A czy jeśli ktoś gra na słuchawkach to coś zmienia?
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Opcja ta dotyczy filmów blue-ray, nie gier. Nie wiem czy dobry temat ale mam sprawę: od dwóch dni posiadam Xboxa i aktywowałem 14 dni triala. Pytanie czy mogę pobierać w tym czasie gierki z Golda? Jeżeli są to tytuły na X1 to jak najbardziej możesz, gry z X360 wymagają co najmniej miesięcznej subskrypcji.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Jak sprzedam xboxa i usunę go z mojego konta MS to wtedy kupujący będzie mógł go dodać do swojego konta i kontynuować gwarancję?
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Masz jakiś link? Bo typ z olx mi nie wierzy na słowo xd Gwarancja jest na konsolę a nie użytkownika Jako takiego linku Ci nie podam, wszystko masz na Xbox.com
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Po tej aktualizacji miało się dać zmieniać obrazek w profilu na niestandartowy jak to zrobić?
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l tego nawet jeszcze w preview nie ma. Miało być 2tyg temu. Edytowane 10 kwietnia 20178 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Ja mam w takim razie małe pytanko odnośnie live, bo kończy się na dniach, na cebulę się nie załapię a nawet jeśli to tylko na miesiąc, więc stąd pytanie czy ktoś ma jakieś sprawdzone źródło o w miarę przystępnej cenie? W grę wchodzi abonament na 3/6/12 m-c - zależnie od tego ile mi przyjdzie za to zapłacić :)
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Jak game hub Killer Instinct z 400 grafikami ładuje się w 2 sekundy, to wiesz, że jest dobrze ;)
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Jak sprawdzić ile godzin przegrałem z poziomu dasha a nie gry, bo przecież nie każda to obsługuje.Z tego co pamiętam ze 2 lata temu dało się to zrobić?
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Własne avatary są już dostępne dla Insiderów (krąg Alpha). Aktualnie można je wgrać tylko z poziomu konsoli, korzystając z dysku zewnętrznego/pendrive'a. Minimalny rozmiar obrazka to 1080x1080.
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Tak, usprawnienia dotyczące społeczności, klubów, grup: https://majornelson.com/2017/04/13/fan-inspired-feature-updates-start-rolling-out-to-xbox-live-today/