Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Daje tyle, że konsola nie dekoduje strumienia audio, a przekazuje go dla zewnętrznego urządzenia do tej operacji, czyli jak masz dobry sprzęt audio podpięty pod konsolę, to powinieneś użyć tej opcji.

Opublikowano

Nie wiem czy dobry temat ale mam sprawę: od dwóch dni posiadam Xboxa i aktywowałem 14 dni triala. Pytanie czy mogę pobierać w tym czasie gierki z Golda? 

Opublikowano

Daje tyle, że konsola nie dekoduje strumienia audio, a przekazuje go dla zewnętrznego urządzenia do tej operacji, czyli jak masz dobry sprzęt audio podpięty pod konsolę, to powinieneś użyć tej opcji.

A czy jeśli ktoś gra na słuchawkach to coś zmienia?

Opublikowano

Opcja ta dotyczy filmów blue-ray, nie gier.

Nie wiem czy dobry temat ale mam sprawę: od dwóch dni posiadam Xboxa i aktywowałem 14 dni triala. Pytanie czy mogę pobierać w tym czasie gierki z Golda? 

Jeżeli są to tytuły na X1 to jak najbardziej możesz, gry z X360 wymagają co najmniej miesięcznej subskrypcji.

Opublikowano

Jak sprzedam xboxa i usunę go z mojego konta MS to wtedy kupujący będzie mógł go dodać do swojego konta i kontynuować gwarancję? 

Opublikowano

Masz jakiś link? Bo typ z olx mi nie wierzy na słowo xd

Opublikowano

Masz jakiś link? Bo typ z olx mi nie wierzy na słowo xd

Gwarancja jest na konsolę a nie użytkownika

Jako takiego linku Ci nie podam, wszystko masz na Xbox.com

Opublikowano

Dopiero w preview to miało być, a nie dla wszystkich.

Opublikowano

tego nawet jeszcze w preview nie ma. Miało być 2tyg temu.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Ja mam w takim razie małe pytanko odnośnie live, bo kończy się na dniach, na cebulę się nie załapię a nawet jeśli to tylko na miesiąc, więc stąd pytanie czy ktoś ma jakieś sprawdzone źródło o w miarę przystępnej cenie? W grę wchodzi abonament na 3/6/12 m-c - zależnie od tego ile mi przyjdzie za to zapłacić :)

Opublikowano

Dasz chodzi teraz jak oszalały. :sorcerer:  Microsoft - robisz to dobrze!

Opublikowano

Jak game hub Killer Instinct z 400 grafikami ładuje się w 2 sekundy, to wiesz, że jest dobrze ;)

Opublikowano

Jak sprawdzić ile godzin przegrałem z poziomu dasha a nie gry, bo przecież nie każda to obsługuje.Z tego co pamiętam ze 2 lata temu dało się to zrobić?

Opublikowano

Własne avatary są już dostępne dla Insiderów (krąg Alpha). Aktualnie można je wgrać tylko z poziomu konsoli, korzystając z dysku zewnętrznego/pendrive'a. Minimalny rozmiar obrazka to 1080x1080.

Opublikowano

Wczorajszy update coś wprowadzał nowego?