Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

U mnie na XOS w mixerze było 4 k i do tego odpalił się hdr, takiego streamu to ja jeszcze nie oglądałem :o szkoda że sama konfa gówniana :D

U mnie to samo 

FTF62Hp.jpg

Opublikowano

Zdjęcie dla potomnych? Będziesz wnukom opowiadał jak to streama z konfy w 4K się oglądało na Mikserze? :D

Opublikowano

Kurde, na facie nie chciało w 4k wskoczyć :(

no a jak miało ci wskoczyć xD 4k bylo dla ski

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Soul: ta zawartość ramki, sam sex :obama:

Sie wie ;D

Zdjęcie dla potomnych? Będziesz wnukom opowiadał jak to streama z konfy w 4K się oglądało na Mikserze? :D

A jak :D

Opublikowano

Kurde, na facie nie chciało w 4k wskoczyć :(

no a jak miało ci wskoczyć xD 4k bylo dla ski

no ale zawsze mógł być supersampling
Opublikowano

Czy wie ktoś czy można już zarezerwować nową Forza 7 w fizycznej wersji. No i gdzie można  ją dostać możliwie tanio.Jakiś godny polecenia sklep.

Opublikowano

Gdzie najtaniej dostane doladowania portfela xbl? Na allegro jest chyba 50pln za 48zl. Gdzies dorwe taniej przy zakupie 100? Chce kupic SP do FH3 a nie moge karty podpiac...

Opublikowano

Wczoraj kupiłem na Allegro doładowanie 50 zł za 47,74 zł (też dla dodatków do FH3), resztę kasy miałem z wcześniejszego doładowania. Nic tańszego i pewnego nie mogłem znaleźć. Ech, gdzie te czasy kiedy dolar był tani a Allegro rozdawało kupony na lewo i prawo... Można było wtedy doładować konto kwotą 200 zł i wydać mniej niż 140 zł :cebula:

Opublikowano

Nie ma ktoś do oddania/sprzedaży kod DLC do Prey?

Opublikowano

Nie ma ktoś do oddania/sprzedaży kod DLC do Prey?

No, ja nie mam.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Mam pytanie, na xbox one S gry wyglądają dosyć słabo na tle ps4 ? Chciałabym zaopatrzyć się w najbliższym czasie w coś do pogrania w Wiedźmina 3, i wybór jest pomiędzy ps4,one,pc. Jak by ktoś mógł się wypowiedzieć krótko o one to będę wdzięczna. Czy wszystkie te gry które mam na 360 będą działać na xbox one, również te które mam na płytach dvd (tekken 6, cod ghost, diablo 3) ? 

Opublikowano

Tutaj masz listę wstecznej:

http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/backward-compatibility

gry są ciągle dodawane do biblioteki.

Jeżeli chodzi o multiplatformy to różnica najczęściej jest w rozdziałce tzn. 900p kontra 1080p, ja tam jakiś drastycznych różnic nie widzę.

Ghost i diablo 3 to są chyba wersje na xone więc nie ma we wstecznej. Z płyty działają, ściąga i tak z netu jak zapodasz płytę.

Edytowane przez bloody_gipsy

Opublikowano

ja tam zadowolona jestem z 360 z grafiki to myślę że nie będzie problemu. A będą planowane jakieś obniżki S w najbliższym czasie ? 

Opublikowano

Ostatnio obniżali już chyba. Jak ci się nie śpieszy to na 100% jeszcze obniżą przed premierą x'sa. We wrześniu pewnie akurat na rozpoczęcie roku szkolnego;)

Opublikowano

To pewnie że poczekam. 

Opublikowano

Mam pytanie, na xbox one S gry wyglądają dosyć słabo na tle ps4 ?

różnice między Xboxem One i PS4 są minimalne i trudno dostrzegalne dla zwykłego użytkownika. To nie początek zeszłej generacji kiedy to gry z PS3 znacznie odstawały wyglądem względem wersji z 360-tki, a do tego miały notoryczne problemy z frameratem.