Opublikowano 12 czerwca 20177 l U mnie na XOS w mixerze było 4 k i do tego odpalił się hdr, takiego streamu to ja jeszcze nie oglądałem :o szkoda że sama konfa gówniana :D
Opublikowano 12 czerwca 20177 l U mnie na XOS w mixerze było 4 k i do tego odpalił się hdr, takiego streamu to ja jeszcze nie oglądałem :o szkoda że sama konfa gówniana :D U mnie to samo
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Zdjęcie dla potomnych? Będziesz wnukom opowiadał jak to streama z konfy w 4K się oglądało na Mikserze? :D
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Kurde, na facie nie chciało w 4k wskoczyć :( Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Kurde, na facie nie chciało w 4k wskoczyć :( no a jak miało ci wskoczyć xD 4k bylo dla ski Edytowane 12 czerwca 20177 l przez _Be_
Opublikowano 12 czerwca 20177 l @Soul: ta zawartość ramki, sam sex Sie wie ;D Zdjęcie dla potomnych? Będziesz wnukom opowiadał jak to streama z konfy w 4K się oglądało na Mikserze? :D A jak :D
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Soul ale czy patrzyłeś czy w opcjach w mixerze jest bo u mnie tylko 1080p było?
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Kurde, na facie nie chciało w 4k wskoczyć :( no a jak miało ci wskoczyć xD 4k bylo dla ski no ale zawsze mógł być supersampling
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Czy wie ktoś czy można już zarezerwować nową Forza 7 w fizycznej wersji. No i gdzie można ją dostać możliwie tanio.Jakiś godny polecenia sklep.
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Gdzie najtaniej dostane doladowania portfela xbl? Na allegro jest chyba 50pln za 48zl. Gdzies dorwe taniej przy zakupie 100? Chce kupic SP do FH3 a nie moge karty podpiac...
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Wczoraj kupiłem na Allegro doładowanie 50 zł za 47,74 zł (też dla dodatków do FH3), resztę kasy miałem z wcześniejszego doładowania. Nic tańszego i pewnego nie mogłem znaleźć. Ech, gdzie te czasy kiedy dolar był tani a Allegro rozdawało kupony na lewo i prawo... Można było wtedy doładować konto kwotą 200 zł i wydać mniej niż 140 zł
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Nie ma ktoś do oddania/sprzedaży kod DLC do Prey?No, ja nie mam. Edytowane 15 czerwca 20177 l przez MierzejX
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Mam pytanie, na xbox one S gry wyglądają dosyć słabo na tle ps4 ? Chciałabym zaopatrzyć się w najbliższym czasie w coś do pogrania w Wiedźmina 3, i wybór jest pomiędzy ps4,one,pc. Jak by ktoś mógł się wypowiedzieć krótko o one to będę wdzięczna. Czy wszystkie te gry które mam na 360 będą działać na xbox one, również te które mam na płytach dvd (tekken 6, cod ghost, diablo 3) ?
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Tutaj masz listę wstecznej: http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/backward-compatibility gry są ciągle dodawane do biblioteki. Jeżeli chodzi o multiplatformy to różnica najczęściej jest w rozdziałce tzn. 900p kontra 1080p, ja tam jakiś drastycznych różnic nie widzę. Ghost i diablo 3 to są chyba wersje na xone więc nie ma we wstecznej. Z płyty działają, ściąga i tak z netu jak zapodasz płytę. Edytowane 18 czerwca 20177 l przez bloody_gipsy
Opublikowano 18 czerwca 20177 l ja tam zadowolona jestem z 360 z grafiki to myślę że nie będzie problemu. A będą planowane jakieś obniżki S w najbliższym czasie ?
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Ostatnio obniżali już chyba. Jak ci się nie śpieszy to na 100% jeszcze obniżą przed premierą x'sa. We wrześniu pewnie akurat na rozpoczęcie roku szkolnego;)
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Mam pytanie, na xbox one S gry wyglądają dosyć słabo na tle ps4 ? różnice między Xboxem One i PS4 są minimalne i trudno dostrzegalne dla zwykłego użytkownika. To nie początek zeszłej generacji kiedy to gry z PS3 znacznie odstawały wyglądem względem wersji z 360-tki, a do tego miały notoryczne problemy z frameratem.