Opublikowano 10 października 20168 l Autor taki protip: jeśli macie grę do zainstalowania, a wiecie że już będzie na was czekał day one patch to polecam przed włożeniem płyty dać konsolę w offline, by ta się spokojnie zainstalowała z płyty, a potem dopiero włączyć online i ściągać patch. Zauważyłem że kiedy gra jednocześnie się instaluje i pobiera patcha to pokazuje jakieś chore procenty i potrafi stan instalacji się nie zmieniać przez dłuższy czas. Lepiej dla zdrowa psychicznego Edytowane 10 października 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 10 października 20168 l Jakby kogos interesowalo to na cdkeys.com jest AC:Unity za 1,7euro w formie kodu do sciagniecia. Akceptuja Paypal.
Opublikowano 10 października 20168 l Ja kupiłem jakiś czas temu w cenie czteropaka i myślałem, że już taniej nie będzie, masakra jak ta gra tanio idzie
Opublikowano 11 października 20168 l Ja ogrywalem ja jakies pol roku, moze nawet, nie po premierze i juz bylo w miare ok.
Opublikowano 11 października 20168 l Program na ONE który odtwarza playlisty ze Sptify w tle https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/56vscd/made_a_background_music_player_for_xbox_one_it/.
Opublikowano 12 października 20168 l Jak się ten program nazywa bo na reddicie jest usunięte. Ok mam, xongify. Edytowane 12 października 20168 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 13 października 20168 l http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-360 Dobra oferta na 12-miesięcznego Golda, aktualnie kosztuje 159,99 zł, a po uzyskaniu rabatu 5% na facebookowym profilu CDKeys cenę można obniżyć do 152 zł.
Opublikowano 13 października 20168 l powiedzcie mi czy te wiadomości które pojawiają się w dashu od M$ się gdzieś zapisują? Miałem tam gdzieś kod na pierwsze gearsy ;/
Opublikowano 13 października 20168 l Kod powinien być we wiadomościach (nie mylić z powiadomieniami) - w bocznym menu wszystko jest
Opublikowano 13 października 20168 l ok wiem gdzie są wiadomości ale te kody dostałem kupę czasu temu a tutaj są tylko niedawne wiadomości, nie ma jakiejś historii?
Opublikowano 13 października 20168 l One chyba mają jakiś termin - teraz dostałem kod na Gear Pack go Girsów 4 i jest napisane że kod muszę zużyć przed 31 Grudnia 2016.
Opublikowano 13 października 20168 l Sprawdź wiadomości poprzez aplikację Xbox na Windows 10 albo stronę xbox.com. Wiadomości od Xbox Live z kodami nie kasują się samoczynnie, tak więc powinieneś je tam znaleźć. Inną sprawą jest natomiast ważność samych kodów, o której wspomniał Kyo.
Opublikowano 13 października 20168 l http://www.polygon.com/2016/10/13/13269974/how-to-use-playstation-vr-on-xbox-one?utm_campaign=polygon&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
Opublikowano 14 października 20168 l A mi właśnie czemuś przepadła możliwość skorzystania z miesięcznej wersji próbnej XBL Gold. Dziwne, bo w czasie trwania 2-tygodniowego triala jeszcze była dostępna, dzisiaj już jej nie ma.
Opublikowano 14 października 20168 l Xbox.com, profil, konto Microsoft i subskrycje - tam szukaj triala 30 dni
Opublikowano 14 października 20168 l Xbox.com, profil, konto Microsoft i subskrycje - tam szukaj triala 30 dni Nie ma, zniknął Wcześniej był, może przepadł, bo aktywowałem 2-tygodniowy trial, który dostałem wraz z konsolą?
Opublikowano 14 października 20168 l Nie, zmieniło się trochę w samym działaniu - teraz np. jak wpisuje się kod to przekierowuje na stronę microsoft, po wpisaniu kodu wraca się na xbox.com. Tak samo jak chce się odnowić subskrypcje to przekierowuje najpierw z xbox.com na stronę microsoft.com a potem jeszcze raz do stora MS'u. Prawdopodobnie dlatego ten miech jest niedostępny. Mi też zniknął darmowy miesiąc (na 100% miałem go jakieś 10 dni temu).
Opublikowano 14 października 20168 l Nie, zmieniło się trochę w samym działaniu - teraz np. jak wpisuje się kod to przekierowuje na stronę microsoft, po wpisaniu kodu wraca się na xbox.com. Tak samo jak chce się odnowić subskrypcje to przekierowuje najpierw z xbox.com na stronę microsoft.com a potem jeszcze raz do stora MS'u. Prawdopodobnie dlatego ten miech jest niedostępny. Mi też zniknął darmowy miesiąc (na 100% miałem go jakieś 10 dni temu). No dokładnie, wcześniej dodałem stronę z trialem do zakładek, teraz od razu przekierowuje do innej strony, gdzie Triala nie widać i jest tylko opcja 29zł za 1 miesiąc + pozostałe. Edytowane 14 października 20168 l przez Masamune
Opublikowano 14 października 20168 l Wcześniej wglądało to mniej więcej tak - z polskim odpowiednikiem: Ale to nadal była strona xbox.com Teraz przekierowuje do microsoft.com/pl-pl/store
Opublikowano 14 października 20168 l Ciekawe, czy już tego triala nie rozdają, czy po prostu stronki jeszcze nie przystosowali?
Opublikowano 15 października 20168 l pad elite w cenie 449zł w wyszukiwarce wpisujemy #wgwpad https://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/home
Opublikowano 15 października 20168 l No wlasnie mialem napisac. Wart w ogole tych 450zl? Faktycznie taki super hiper do fpsow?