Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Ej, ale tak serio. Fajna konfa. Same mięcho. Żadnego słupka sprzedaży (bo w sumie nie mają i tak się czym chwalić xD).

LOS MUERTOS!? Crackdown 3!! Mówcie co chcecie, jedynka była dobrą gierką. Jaranko. Który to raz już dzisiaj?

Opublikowano

Crackdown Osim?

Opublikowano

Platinum Games exclusively on X1.

Wii U to wcale nie pomogło.

Bo jeszcze nie wyszło, lol

Mówię o Wonderful 101 od Platinum.
Opublikowano

Po muzyczce myslalem ze Saints Row 5

Opublikowano

Tylko tori czy jak to tam szlo mnie jara po tej konfie. Reszta to odgrzewane kotlety i pif paf.

Opublikowano

Czemu Spencer się przebiera za każdym razem? To już trzeci raz dziś. Rok temu to samo.

Opublikowano

Powiedzieli chociaz raz "experience"? xD

Opublikowano

Gdzie Quantum.?

Będzie na gamescomie dopiero.

Opublikowano

To od platinium to FIRST ON bylo a nie Exclusive cnie ?

Opublikowano

Gdzie Quantum.?

Przeciez przed e3 powiedzieli,ze bedzie na gamescom
Opublikowano

Jeśli exclusive'y pozostaną exclusive'ami i nie przejdą na PC/PS4 po pół roku, to Xbone może wyjść na prostą. Generalnie konferencja ok, ale też bez szału.

Opublikowano

największy plus tej konferencji to to że praktycznie nie było na niej kinekta (chyba tylko dance central), ale zarazem śmiech że MS tak szybko go pogrzebał, a jeszcze miesiac temu było "kinekt na wieki"

było spoko bo pokazali sporo gier a mało gadali

Opublikowano

To od platinium to FIRST ON bylo a nie Exclusive cnie ?

ex. jedyna ciekawa gra obok phantom dust. reszta kupsko.

Opublikowano

-Kolekcja Halo - super

-SO - super

-Gra od Platinum - szkoda, że tylko render, ale jako że robi to Platinum, to już wiem, że będzie bomba

-Forza Horizon 2 - super

Reszta mnie je,bie/zagram w lepszą wersję na PC.

Ja tam jestem bardzo zadowolony. Na ten moment XO>>>>>PS4. Czekam na konferencję Sony.

Opublikowano

Ten Sunset Overdrive nawet jaranko.