Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ej, ale tak serio. Fajna konfa. Same mięcho. Żadnego słupka sprzedaży (bo w sumie nie mają i tak się czym chwalić xD). LOS MUERTOS!? Crackdown 3!! Mówcie co chcecie, jedynka była dobrą gierką. Jaranko. Który to raz już dzisiaj?
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Platinum Games exclusively on X1.Wii U to wcale nie pomogło. Bo jeszcze nie wyszło, lol Mówię o Wonderful 101 od Platinum.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Tylko tori czy jak to tam szlo mnie jara po tej konfie. Reszta to odgrzewane kotlety i pif paf.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Czemu Spencer się przebiera za każdym razem? To już trzeci raz dziś. Rok temu to samo.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l I to już koniec tej smutnej opowieści o śmierci konsoli która przegra la juz na starcie
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Jeśli exclusive'y pozostaną exclusive'ami i nie przejdą na PC/PS4 po pół roku, to Xbone może wyjść na prostą. Generalnie konferencja ok, ale też bez szału.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l największy plus tej konferencji to to że praktycznie nie było na niej kinekta (chyba tylko dance central), ale zarazem śmiech że MS tak szybko go pogrzebał, a jeszcze miesiac temu było "kinekt na wieki" było spoko bo pokazali sporo gier a mało gadali
Opublikowano 9 czerwca 201410 l To od platinium to FIRST ON bylo a nie Exclusive cnie ? ex. jedyna ciekawa gra obok phantom dust. reszta kupsko.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l -Kolekcja Halo - super -SO - super -Gra od Platinum - szkoda, że tylko render, ale jako że robi to Platinum, to już wiem, że będzie bomba -Forza Horizon 2 - super Reszta mnie je,bie/zagram w lepszą wersję na PC. Ja tam jestem bardzo zadowolony. Na ten moment XO>>>>>PS4. Czekam na konferencję Sony.