Opublikowano 9 czerwca 201410 l Czy poza linkami z pierwszego posta, ktoś może coś wie więcej na temat innych livów? w możliwie najwyższej jakości? A jeśli chodzi o forumek to ten temat jest do spamowania podczas konferencji, co nie? tak + chat, ale jeszcze nie wiem jaki http://czat.polskastrefa.eu/fpe_e3
Opublikowano 9 czerwca 201410 l SUPER CZAT, trolle spoilerują wszytsko co da sie zaspoilerwać, w ciagu 15 sekund dowiedziałem sie kto ginie przez wszystkei sezony the wire z wyszczególnionymi numerami sezonów i odcinków
Opublikowano 9 czerwca 201410 l No a czat czezkyego 100% spoiler free... ............................... ............. ..... PRZYPADEK?
Opublikowano 9 czerwca 201410 l zamiast sie wspolnie cieszyc i ekscytowac e3 to podludzie robią spoilerfest =/////// Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Dahaka
Opublikowano 9 czerwca 201410 l >prawy przycisk na nicku usera >zablokuj >?????? PROFIT Edytowane 9 czerwca 201410 l przez ragus
Opublikowano 9 czerwca 201410 l głupio że jak zwykle sony ma konfe w środku nocy, chyba sobie odpuszcze i zobacze już skrócone najlepsze momenty rano przed pracą, bo pewnie w trakcie i tak bedą opóźnienia i problemy z jakością moim największym oczekiwaniem chyba jest to żeby nowo zapowiedzane gry były prawdziwie nextgenowe, a nie żeby większośc była cross-genami osłabionymi do poziomu starych konsol żeby nie robić wielkich różnic, dosyć mam gier gdzie na stare i nowe konsole gra wygląda prawie tak samo tylko różni się rozdzielczością i lepszymi texturami, nie tego oczekiwałem po nextgenach
Opublikowano 9 czerwca 201410 l ign,gamespot i na xbox one, zobacze gdzie najlepsza jakosc... Edytowane 9 czerwca 201410 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Konfa Sony strasznie późno więc sobie odpuszczę, choć pewnie i tak niczym specjalnym nie zaskoczą. Jedyną normalną godzinę ma Nintendo więc ich sobie obejrzę. Liczę,że pokażą jakieś fajne gierki na WiiU bo samo Nintendo chyba dobrze wie,że jeśli nic sensownego nie pokażą to będzie tragedia dla WiiU. Tak czy inaczej jutro sobie na spokojnie obejrzę trailerki z co ciekawszych gierek. Mam nadzieję,że tegoroczne targi czymś fajnym mnie zaskoczą.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Proszę o pisanie tutaj najważniejszych rzeczy z m$ bo nie zdążę Happy Wars coming to Xbox One!! Edytowane 9 czerwca 201410 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ma ktoś jakiś dobry stream ? Ten na IGN całkiem spoko, ale wolał bym coś lepszego.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l ewentualnie Gametrailers,dostosowuje jakosc do łącza http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:arc:live:spike.com:64d8ba86-6cac-4baa-9013-318cc5ab810b
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ciekaw jestem o ile wzrośnie sprzedaż XO po pokazaniu gameplayu z Halo.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Można tu wypisywać swoje odczucia co do konfy ? czy lepiej nie śmiecić ?
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Król Spencer od razu zaznacza, że najważniejsze są gierki. Pogrzeb Sony rozpoczęty [*].