Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Czy poza linkami z pierwszego posta, ktoś może coś wie więcej na temat innych livów? w możliwie najwyższej jakości?

A jeśli chodzi o forumek to ten temat jest do spamowania podczas konferencji, co nie?

tak

+ chat, ale jeszcze nie wiem jaki

http://czat.polskastrefa.eu/fpe_e3

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

SUPER CZAT, trolle spoilerują wszytsko co da sie zaspoilerwać, w ciagu 15 sekund dowiedziałem sie kto ginie przez wszystkei sezony the wire z wyszczególnionymi numerami sezonów i odcinków

Opublikowano

No a czat czezkyego 100% spoiler free...

...............................

.............

.....

PRZYPADEK?

Opublikowano

zamiast sie wspolnie cieszyc i ekscytowac e3 to podludzie robią spoilerfest =///////

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Trzeba to ogarnąć do wieczora. Są permabany na takich czatach?

Opublikowano

>prawy przycisk na nicku usera

>zablokuj

>??????

PROFIT

Edytowane przez ragus

Opublikowano

głupio że jak zwykle sony ma konfe w środku nocy, chyba sobie odpuszcze i zobacze już skrócone najlepsze momenty rano przed pracą, bo pewnie w trakcie i tak bedą opóźnienia i problemy z jakością

moim największym oczekiwaniem chyba jest to żeby nowo zapowiedzane gry były prawdziwie nextgenowe, a nie żeby większośc była cross-genami osłabionymi do poziomu starych konsol żeby nie robić wielkich różnic, dosyć mam gier gdzie na stare i nowe konsole gra wygląda prawie tak samo tylko różni się rozdzielczością i lepszymi texturami, nie tego oczekiwałem po nextgenach

Opublikowano

Yano to nie oglądaj tego e3 lepiej

Opublikowano

Gdzie sie w koncu spotykamy?

Opublikowano

ign,gamespot i na xbox one, zobacze gdzie najlepsza jakosc...

DSC_1593.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Proszę o pisanie tutaj najważniejszych rzeczy z m$ bo nie zdążę

Opublikowano

Konfa Sony strasznie późno więc sobie odpuszczę, choć pewnie i tak niczym specjalnym nie zaskoczą.

Jedyną normalną godzinę ma Nintendo więc ich sobie obejrzę. Liczę,że pokażą jakieś fajne gierki na WiiU bo samo Nintendo chyba dobrze wie,że jeśli nic sensownego nie pokażą to będzie tragedia dla WiiU.

Tak czy inaczej jutro sobie na spokojnie obejrzę trailerki z co ciekawszych gierek. Mam nadzieję,że tegoroczne targi czymś fajnym mnie zaskoczą.

Opublikowano

Proszę o pisanie tutaj najważniejszych rzeczy z m$ bo nie zdążę

Happy Wars coming to Xbox One!!

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ma ktoś jakiś dobry stream ? Ten na IGN całkiem spoko, ale wolał bym coś lepszego.

Opublikowano

Gamespot.com

Opublikowano

5 minut, eksajt rośnie. Miałem na czacie siedzieć, ale wolę forumek.

Opublikowano

Dzieki. Gamespot ma nieco lepszego streama od IGN.

Opublikowano

Ciekaw jestem o ile wzrośnie sprzedaż XO po pokazaniu gameplayu z Halo.

Opublikowano

Mozna