Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

MS:

Ruda laska na scenie przy prezentacji Fable Leneds

Sony:

Nic

Czekam na Niny

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Same remastery i odcinanie kuponow.

Branza (*)

Opublikowano

sony wygrało jeśli chodzi o gry, pokazali dużo gier i znacznie lepsze multiplatformy i znacznie lepsze exy (dla mnie), jednak o wiele za dużo było gadania, mocno nudnego w dodatku

jaram sie bloodbornem (project beast), pokładam duże nadzieje w order1899 i uncharted4 (sam marudzilem na u4 ale ten krotki kawałek podpił nieco hajp), bardzo też czekam na MGS5 fajny pokazali trailer

oprocz tego fajnie ze pokazali gta5, i gameplay batmana i farcry i mortal kombat

inne gry jak lbp3, destiny itp mnie nie ruszaja

kurde była by fajna konfa gdyby wywalili 40 min gadania i gdyby zaczeła sie pare godzin wcześniej, teraz zdycham przez to że przeciągali gadaniem, ide spac

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Sony smialo sie z tv tv tv i seriali a sami wprowadAją tą usluge. Tlou i gtav hd smiech na sali, wydanie 2razy tej samej gry dla hajsu. Ehhh

Order wydmuszka, uncharted sliczne. Klapki gdzie driveclub i last guardian? Xdddd

Opublikowano

Gdzie gameplay z The Order, z Project Beast, z Uncharted, gdzie Crash, TLG, gdzie sie podział nowy God Of War? Gdzie jest DriveClub? Dlaczego nie pokazali gameplayu The Last Of Us? Dlaczego konferencje zdominowały multiplatformy?

I cyferki i aplikacja YouTube...

Czyli posiadacze Xboxow grają w tym roku, a posiadacze PS4 oglądają gify z Uncharted.

Wyczuwam mocny ból dupy spowodowany dokonanym przez Sony gwałtem :lol:

Opublikowano

MS:

Ruda laska na scenie przy prezentacji Fable Leneds

Sony:

Gruby łysy koleś gadający o jakimś serialu

ftfy

Straszna konfa, idę spać zły.

Opublikowano

Rozbraja mnie reklamowanie The Order w wykonaniu Sony.

Opublikowano

No nie wiem czy konfa sony przegrala z microsoft....nie chce wyjsc na fanboja (maksymalnego) ale krotkie zajafki z gta 5 Tlou > wszystko co pokazal xboxstation..... a jak pokazalo sie logo naughty dog na koncu to centralnie zaszklily mi sie oczy mimo ze to byl tylko teaser-trailer- dziekuje, dobranoc.

Opublikowano

Jaką ja mam beke z was co sobie pompowali balonik na to e3 a zwłaszcza ci od sagi The Last Guardian xD

Opublikowano

Zamiast myslec ktora konfa byla najlepsza mysle ktora nie ssala tak mocno...

Nie o takie E3 walczylem.

Opublikowano

Prawda jest taka, że nie ważne czy będzie to ps4 czy xo, jedna z tych konsol zagości u mnie minimum w 2016 roku.

Opublikowano

Gdzie gameplay z The Order, z Project Beast, z Uncharted, gdzie Crash, TLG, gdzie sie podział nowy God Of War? Gdzie jest DriveClub? Dlaczego nie pokazali gameplayu The Last Of Us? Dlaczego konferencje zdominowały multiplatformy?

Czyli posiadacze Xboxow grają w tym roku, a posiadacze PS4 oglądają gify z Uncharted.

Zycze powodzenia w ogrywaniu najwiekszych hitów za rok ;)

Opublikowano

Fajnie ze pokazali gameplaye wczesniej nigdzie nie publikowane ale za duzo gledzenia i multiplatform, spodziewalem sie na koniec jakiejs petardy po ktorej nie mogl bym zasnac a dostalem logo kotleta :teehee:

Opublikowano

To, że nie będzie w co grać w tym roku to jedna sprawa. Druga jest taka, że Sony miało nieporównywalnie lepsze gry u siebie. The Order, Uncharted, Batman, Mortal Kombat, Far Cry 4 i zapowiedź remake'u Grim Fandango.

Opublikowano

Lepsze to niż tytuły na 2016, które zapowiedział MS.

Opublikowano

GTA V jest na PS4, X1 i PC.

Opublikowano

w sumie fakt, mimo wszystko Sony miało lepszą konfę. ale to bardzo, bardzo nieznacznie.

Opublikowano

Życzyłbym ci tego samego, ale m$ żadnych hitów nie zapowiedział.

Opublikowano

Cóż, trudno było przegrać z tym rozwodnionym kisielem od MS-u , więc siłą rzeczy Sony przywiozło kilka megaton, których brakło na konfie MS-u. Brawa za brak Drivecluba. Brawa za pokazanie, że Sony kontynuuje ideę eksluzywności.

To E3 pokazało - 2015 to będzie rok obfitości. 2014? Nie jest źle... :)

Opublikowano

To jaki built Uncharted 4 pokazali? Ten amazing? I have to words? Jakosciowo jak cut scenki z TLou?

Juz nikomu nie wierze :(

Opublikowano

TLOU na PS4 premiera 30.07.2014 :)