Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś sam pisałeś, że przy większej predkości masz nakładane wiecej filtrów co sprawia, że gra wygląda lepiej ;)

do tego od RS5 dopiero czuć jakąś predkość prowadzenia auta

captain-obvious-5-nobrain1.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dziwi mnie tylko ze jak wyszlo killzone czy infamous to mielismy zalew pieknych screenow za pomoca funkcji share - driveklap za to, poza bekowymi screenami ficusia, w ogole sie w tym temacie nie pojawia (pomimo, ze podobno czasem gra ociera sie o fotoreal)

Opublikowano

Posty Ficusia trochę śmiesznie się czyta. Kupił ostatnio PS4 dla DC, które sam określił jakoś w stylu "no było wiadomo, że będzie tak słabo" - a mógł grać w lepsze gry na Xone (Horizon 2 i Forza 5). Przed chwilą pisał, że kocha platformery, gdy na PS4 żadnego nie ma - a mógł grać na WiiU gdzie wyszły już chyba ze 4 topowe produkcje z gatunku.

Jaki czasem ludzie stosują klucz wyboru przy zakupie konsoli, to nie mam pojęcia ;)

Opublikowano

kermit a zauważyłeś, że teraz w temacie udziela sie obecnie 95% botów? nikomu już nawet nie chce sie cokolwiek wklejać/pisać bo jego słowa zostaną przekręcone tak jak moje Captain obvious wyżej, na sprostowanie Ficusia że po 2h gra wygląda dużo lepiej, co do tego on sam napisał

ale prosze, aktualny gameplay ;)

ibfrbu.gif

słoneczko po oczach

dcg97kl5.gif

i ten bajer przy tarczach ceramicznych

iDoRBtfQ2IYmr.jpg

Opublikowano

tymczasem jako król życia nabyłem używaną Vitę wraz z zestawem Konesera - Dragon's Crown, Uncharted, Murasaki Baby. A wy co, dalej gify i zapowiedzi?

tylko vita!!!!!!!! vita znaczy zycie!!!!!!!

Będę ją kładł na moim XOne <zbeszczeszczenie>

Opublikowano

no bo bez beki - z uwagi na gorszy IQ niz w tych wspomnianych eksach - widac aliasing i tekstury zbyt czesto wygladaja jak z ps3 gra nie jest wdzieczna w lapaniu zdjec, mimo to na neogafie fajne zdjecia sa:

ibndL0KESUgW4a.jpg

iPhgSoHP99hRT.jpg

ij450MUIvOtmM.jpg

a tu moje ale jakosc gorsza bo zgrywalem przez facebooka i mi je skompresowalo okropnie, na tv o wiele wiele lepiej :/

10679992_273178492878560_500253757666057

1537601_273177699545306_2650946207501480

10700607_273177279545348_593929995899686

1939406_273178139545262_5190218731679106

Opublikowano

Widać fanek jest olatany w temacie wyścigów, że wrażenie na nim robią rozgrzane tarcze w grze na PS4 :P

Opublikowano

fanek chodzilo mi o wasze screeny za pomoca magicznego przycisku share z waszych konsol a nie kolejne gify 128/128 i montaże z jutuba - ale chyba wiem co chcialeś przekazać

o, to to ficuś, dzięks

Edytowane przez kermit

Opublikowano

przycisk share działa w DC, robienie screenów i nagrywanie video, sam coś montowałem nawet

Opublikowano

Posty Ficusia trochę śmiesznie się czyta. Kupił ostatnio PS4 dla DC, które sam określił jakoś w stylu "no było wiadomo, że będzie tak słabo" - a mógł grać w lepsze gry na Xone (Horizon 2 i Forza 5). Przed chwilą pisał, że kocha platformery, gdy na PS4 żadnego nie ma - a mógł grać na WiiU gdzie wyszły już chyba ze 4 topowe produkcje z gatunku.

Jaki czasem ludzie stosują klucz wyboru przy zakupie konsoli, to nie mam pojęcia ;)

wierutne klamska Don, z pare razy pisalem dlaczego PS4, a nie inne systemy, do tego wiele razy pisalem, ze ps4 wyladowaloby u mnie w 2015 roku gdyby nie to, ze zostala mi ta konsola sprezentowana. platformery lubie i dlatego pierwszym moim zakupem z psn od razu jak dostalem konsole byl remake oddworld. DC nigdy nie byl zadnym powodem do kupna ps4 - wiele razy pisalem, ze mnie gra nie jara, nawet pisalem, ze trasy takie bez szalu, chcialem sie tez zakladac, ze bedzie miala gorsza srednia niz horizon2

Opublikowano

Nie obchodziła CIę dlatego kupiłeś na premierę :P Nie spinaj się tak :)

Opublikowano

wierutne klamska Don, z pare razy pisalem dlaczego PS4, a nie inne systemy, do tego wiele razy pisalem, ze ps4 wyladowaloby u mnie w 2015 roku gdyby nie to, ze zostala mi ta konsola sprezentowana. platformery lubie i dlatego pierwszym moim zakupem z psn od razu jak dostalem konsole byl remake oddworld. DC nigdy nie byl zadnym powodem do kupna ps4 - wiele razy pisalem, ze mnie gra nie jara, nawet pisalem, ze trasy takie bez szalu, chcialem sie tez zakladac, ze bedzie miala gorsza srednia niz horizon2

Ficuś szanuję Cię, ale widziałbym Cie w obozie Zielonych. pozdrawiam.

Opublikowano

no z kuponami z allegro wyszla 110zl wiec deal super :D poza tym ja jestem fan mostorstormow, nawet dlugi czas avatar z nich mialem :P

edit - prostuje - wydawal sie super deal, nie spodziewalem sie problemow z serwerami :P :P

Opublikowano

Ficuś jeszcze nie jest fanem Soulsów, to ja nie wiem w co on będzie grał w najbliższym czasie :P W Ordera? xD A teraz jeszcze jara się Evil Within, ale nie, lepiej najpierw kupić setną piłkę od PESa, zamiast nowe, świeże IP xD

Opublikowano

Zaraz wychodzi topowy platformer Tearaway.

Opublikowano

Evil Within

Alien Isolation

PES moze i setny ale pilka nozna na kosnole nie byla tak grywalna jak w demie od czasow ps2

Wiedzmin3 (kolekcjonerka zamowiona)

to w najblizszym czasie z duzych tytulow

Zaraz wychodzi topowy platformer Tearaway.

sprawdze to na ps4 jak bedzie w promocji za 20zl, drugi raz 100zl bym za praktycznie to samo nie dal

Opublikowano

No u ficka widać ewidentne przywiązanie marki i myślenie na przyszłość (a bo multiplatformy w 1080p) niż realne kalkulowanie w co bym chciał zagrać na danej konsoli, tak jakbym był fanem slasherów, ale nie kupił WiiU z Bayo2 tylko Ps4 żeby grać w gierki, które kiedyś tam wyjdą. No, ale nic mi do tego, sympatyczny ślązak jesteś więc wszystko wybaczone.

Opublikowano

racja Bluber, na tu i teraz ps4 to srednia konsola ale juz wiele razy o tym pisalismy

mnie tez smieszy ale i przeraza, ze jak kiedys pisalem - powod za ps4 to dla mnie tez ten skur.wialy ps plus, ciezko sie odciac od tych gier na trzy systemy majac te trzy systemy, tym bardziej ze zwlaszcza na vite dawali i daja na serio fajne pozycje :P

Opublikowano

Aztez jest jeszcze w tym roku ale to akurat idealna gra na vite i tam bym to raczej ogram :P

Aztec-640x359.jpg

Opublikowano

Wiekszosc gier z ps4 mozna ograc na vicie, no ale jak cos wychodzi na ps4 i vite to ex na ps4, a jak cos wychodzi na xbone i pc to zaden ex.

Bo przeciez kazdy ma kompa za 4kola, kupic vite za 4 stowki to wiekszy problem.

Opublikowano

A to ciekawe - Forza rozpoczyna się zaraz po intro na początku :D Jakaś nowa moda - pograj 1-2 h i zaczynamy!

Gra na 2h zaczyna sie po godzinie, dobrze wiedziec.

NV0cb.gif

Opublikowano

Takie pytanie do botów, nie czujecie zażenowania jak czytacie "posty" Daddiego? Przyznajcie się, chętnie byscie go widzieli w obozie błękitnej krwi, ale na szczęście jego życie potoczyło się zupełnie inaczej (dzięki ci panie!).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.