Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Akurat o Bio Inf miał rację.

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie ten Infinite po poprzednich Bio to pomyłka. W infinite kompletnie nie podszedl mi klimat tego miasta a poprzednie Bioshocki ograłem po kilka razy.

Opublikowano

Mam każdą konsolę Ninny oprócz 3DSa i Wii U

No oddzial Nintendo odpowiedzialny za NESa, SNESa i N64 na pewno jest ci wdzieczny, za to ze ich wspierasz :potter:

Opublikowano

Mam każdą konsolę Ninny oprócz 3DSa i Wii U

No oddzial Nintendo odpowiedzialny za NESa, SNESa i N64 na pewno jest ci wdzieczny, za to ze ich wspierasz :sorcerer:

Ale ma też gacka, Wii i DSa. A i GameBoy Advence jak dobrze pamiętam. Pewnie Colora też ma, ale nie wiem na sto procent. WiiU i 3DSa też w swoim czasie kupi. I aż dziwi mnie , że tak czepiacie się Figaro, kiedy w waszym mniemaniu sprzedaż Xboxa nie ma znaczenia i nie ma co jarać się cyferkami.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

A, to wszystko zmienia - przepraszam figaro.

Opublikowano

Figaro, bluber. Jedni z największych obroñców konsol w CW, a sprzęty to co tak bronią widzieli tylko u kolegi i na standach w MM ale wiadomo backlog, mało gier...

Opublikowano

A Painkiller?

chyba w CD action. Ktoś pamięta o tej grze prócz Polaków? Wyszedł dobry sequel? Nie.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

A Painkiller?

chyba w CD action. Ktoś pamięta o tej grze prócz Polaków? Wyszedł dobry sequel? Nie.

No teraz to sie osmieszasz, scena nadal funkcjonuje.

Opublikowano

A Painkiller?

Yup, przez pewien czas nawet online dużo się z tą grą działo za sprawą dość znanych graczy.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Figaro, bluber. Jedni z największych obroñców konsol w CW, a sprzęty to co tak bronią widzieli tylko u kolegi i na standach w MM ale wiadomo backlog, mało gier...

Nie każdego satysfakcjonuje granie w gry pokroju mordora czy watch dogs więc odbij.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie każdego satysfakcjonuje granie w gry pokroju mordora czy watch dogs więc odbij.

przecież masz jeszcze knack, killzone: shadow fall, resogun, infamous second son, the last of us, infamous first light, transistor, abe's oddysey, velocity 2x, drivecluba i destiny. radzę czemprędzej wybrać się do sklepu i zakupić jedyną słuszną konsolę. na pewno nie pożałujesz!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Teka ja rozumiem trolling, ale nawet tego są granice!

Opublikowano

Teraz pojadę po bandzie - bardzo chciałbym aby Ryse wyszło na PS4. U kolegi grałem, widziałem, świadom jestem wad, ale bardzo podoba mi się umiejscowienie historii w realiach Imperium Rzymskiego. Mało jest takich gier. Mimo ocen najbardziej kuszący ex na klocka na dziś. Wyścigi interesują mnie tylko z zamkniętymi trasami. Ale i tak średnio mnie grzeją i tutaj najbardziej podoba mi się DC. Po tym poście wyjdzie, że mam słaby gust, ale gry na 7 to gry dobre, którym też warto dać szansę.

Opublikowano

Teraz pojadę po bandzie - bardzo chciałbym aby Ryse wyszło na PS4. U kolegi grałem, widziałem, świadom jestem wad, ale bardzo podoba mi się umiejscowienie historii w realiach Imperium Rzymskiego. Mało jest takich gier. Mimo ocen najbardziej kuszący ex na klocka na dziś. Wyścigi interesują mnie tylko z zamkniętymi trasami. Ale i tak średnio mnie grzeją i tutaj najbardziej podoba mi się DC. Po tym poście wyjdzie, że mam słaby gust, ale gry na 7 to gry dobre, którym też warto dać szansę.

przecież możesz ograć na PC.

Opublikowano

przecież możesz ograć na PC.

Mogę, ale na PC nie lubię grać.

Opublikowano

a to przepraszam. byłem święcie przekonany, że posiadacze ps4 wszystkie, tfu, hity z xboksa pokroju dead rising 3, ryse: son of rome, titanfall czy plants vs zombies: garden warfare ogrywaja na swoich przyszykowanych specjalnie na tą okazję wielkich zderzaczach pikseli.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nie lubię grać na pc brzmi jak nie lubię jezdzic drogimi autami.

Opublikowano

A Painkiller?

No teraz to sie osmieszasz, scena nadal funkcjonuje.

ja nie twierdzę, że jest to zła gra. Sam Kupiłem w kiosku na premierę za 19.99zl XD ale jakoś dupy mi nie urwała ;) Chmielarza od dawna nie lubię, nie za gry ( skończyłem Painkillera z dodatkami, Bulletstorm i GoW :J) tylko za jego burackie wpisy w sieci.
Opublikowano

https://www.facebook.com/adrian.chmielarz?fref=ts

Zacząłem czytać posta blubbera. Wymiękłem w momencie "xbox niszczy dużymi aaa znakomitymi tytułami jak forza horizon 2, dead rising 3, killer instnict, titanfall"
Widac po prostu, że nie masz łoniaka i w te gry nie grałeś, bo zarowno DR3 jak i TFowi bardzo, ale to bardzo daleko do gier znakomitych. Przkre tylko, że ktoś plusuje ten bełkot.

Dead Rising 3 - 79% (jeden punkt mniej niż twój ulubiony syn w rurkach)

Titanfall - 86% (najlepiej oceniany shooter tej generacji)

Forza Horizon 2 - 86% (drugi najlepiej oceniany racer tej generacji zaraz za genialnym Mario Kart 8)

Killer Instinct - 74% (najlepiej oceniana bijatyka tej generacji)

kontra

Resogun 85% najlepiej oceniany indyk na konsolach generacji

a potem nic więcej

3841_f2ef.gif

Jeżeli gry na poziomie ocen 74% czy 79% są dla ciebie jak to nazwałeś "znakomitymi tytułami" to naprawdę masz małe wymagania.

Zresztą jesteś kłamcą, bo KI nie jest najlepiej ocenianą bijatyką tej generacji. Słyszał pan o tym?

Dla przypomnienia, średnia ponad 85% czyli o ponad 10% więcej jak wspomniane przez ciebie KI

Opublikowano

No ale ile można grać w te mario?

Opublikowano

A dla mnie brzmi jak nie lubię jeździć rowerem bez siodełka. Po prostu cenię sobie wygodę konsol. Wychowałem się w przekonaniu, że konsole do zabawy, PC do pracy. Nie mam zamiaru zmieniać swoich przyzwyczajeń.

Opublikowano

wyjdzie guilty gear to o tym śmiesznym KI i cukierkowym smashu wszyscy zapomną. poza tym na ps4 jest jedna super bijatyka - nazywa się injustice: gods among us ultimate edition.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A dla mnie brzmi jak nie lubię jeździć rowerem bez siodełka. Po prostu cenię sobie wygodę konsol. Wychowałem się w przekonaniu, że konsole do zabawy, PC do pracy. Nie mam zamiaru zmieniać swoich przyzwyczajeń.

No, piękny pokaz wygody konsol to cichociemna zmiana celowania w Evil WIthin tuż przed premierą, byle choć trochę zmniejszyć FOV podczas strzelania aby klatki nie spadały do jednocyfrowych wartości.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

beka w ogóle z tego evil within. chodzisz typem i zbierasz zapałki.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I zielone gluty w słoikach, ta gra jest żałosna ale to japońska gra więc to żadna nowość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.