Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale sprzedaż nie ma nic do rzeczy, jeśli tylko gra będzie wspaniała.

Słyszycie klapy? Karas?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Poczułem się urażony określeniem mnie jako "klapek"  :pechowiec:

Do tego grasz w dark soulsy, a klapki to przeważnie pif pafy i inne januszowe serie.

Opublikowano

Słyszeliście już, że wszystkie bundle z Sunset Overdrive się wyprzedały na amerykańskim amazonie? Jaką liczbę obstawiacie, z 300k?

Biorąc pod uwagę, że prawie ani razu się nie załapał do top 100, to za dużo ich tam nie rzucili.

Był był, szczególnie zaraz po zapowiedzi. W UK ostatnio też bywał. Ale fakt faktem, że jakoś dużo chyba nie było, u nas też dawno wyprzedali.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Do tego grasz w dark soulsy, a klapki to przeważnie pif pafy i inne januszowe serie.

Ja to pcmasterrasa od zawsze na zawsze + ukochane GBA 

:newell: + :reggie::wub:

Opublikowano

ukryta opcja blacharska.

Opublikowano

Wydanie Drugie, poprawione o uwzględnienie mojej riposty.  :sir:

Słyszycie klapy? Karas?

niby wszystko to prawda, ale nie wróży to dobrze na przyszłość podobnym projektom. dobry przykład to D4 na X1, którego kontynuacja stanęła pod znakiem zapytania.

Opublikowano

kupić zacofanego szrota ps4 bez gier i głodować przez 3 lata z rozłożonymi ratami   :rofl:

To ja się pytam co z botami co kupiły jeszcze bardziej zacofanego uberszrota ? MS wie że wam ciężko dlatego obniża cenny swoich ex'ów dla biednych polskich botów :thumbsup:

Słyszycie klapy? Karas?

Ale jak się nie sprzeda to dev leci na bruk i więcej wspaniałej gierki nie zrobi , no panowie trochę powagi mówimy tu o wspaniałych gierkach a nie o syfie od Ubi czy Acti.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ja to pcmasterrasa od zawsze na zawsze + ukochane GBA 

:newell: +  :reggie: =   :wub:

na potrzeby merytorycznej dyskusji zgłaszam wniosek o przeróbkę przez jakąś dobrą duszyczkę i dołączenie do emotek facjat kaza i spencera. 

04f7f08f8cff85fcc32f93dae6065c70_400x400

phil-spencer-new-mugshot.png

może być też Kinga z polskiego SCE  :s159:

Opublikowano

kupić zacofanego szrota ps4 bez gier

I pisze to posiadacz xbona720p

xDDDDDDD

Ps. Widzę, ze luck znów pijany, monar czeka.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Smiejecie się z Yetiego ze niewiele ograł ale tutaj co niektóre czołowe boty nawet XO nie maja. Wiec jeżeli smiejecie sie z Yetiego to jak ich nazwać?

Opublikowano

Lucek pięknie punktuje YETI-ego, a ten ciągle ten sam tekst, bo nie ma riposty. :reggie:

Opublikowano

Są też tacy co macali pada na standzie xboxa w sklepie, to zawsze lepiej niż oglądać w gazetce :)

Opublikowano

Papa luck xD

Opublikowano

Chyba nie trzeba zmacac pada, zeby wiedziec ktora konsola oferuje gry nas interesujace, albo kupic ps4 zeby przekonać sie, ze ma lineup jak vita.

Opublikowano

Luck cudownie się wystawił. W innych okolicznościach raportowałbym jak zły.

Opublikowano

Lucek pięknie punktuje YETI-ego, a ten ciągle ten sam tekst, bo nie ma riposty. :reggie:

:teehee:

10388174_751053531641843_182744424229468

"Nie chcemy tej gry na naszej konsoli, bo nasi klienci zainteresowani są tylko strzelaniem do botów i cofaniem czasu w racerach"

Edytowane przez YETI

Opublikowano

kupić zacofanego szrota ps4 bez gier i głodować przez 3 lata z rozłożonymi ratami   :rofl:

To ja się pytam co z botami co kupiły jeszcze bardziej zacofanego uberszrota ? MS wie że wam ciężko dlatego obniża cenny swoich ex'ów dla biednych polskich botów :thumbsup:

Najładniejsza gra na konsolach > Ryse

XO to znacznie lepsza jakość wykonania konsoli, pada, całej struktury online, mega exy a sonbociarni jedynie zostało kilka multiplatform gdzie jest więcej o 180p różnicy której i tak nikt nie widzi   :)

Co do cen exów to MS szanuje klientów, wiadomo że $ony rżnie na dwa baty a chcecie jeszcze więcej  :/  od dawna bieda oferta ps+   płatny online który dalej jest w czasach 2005, darmowe gry jak drive crap które nie są darmowe i nie można grać online, konsole które padają jak muchy, pady które rozpuszczają się w łapie...można tak długo wymieniać.

Jako prawdziwy Gracz razem z Zielonymi, wstyd nam za sonyboyów, raka branży, zbiorowiska casuali i januszy   8) 

Opublikowano

<ludek_z_rime_skaczący_w_deszczu.gif>

Opublikowano

Daddy always Daddy zawsze dostarcza a tyle chłopak się podniecał i naprodukował, a tu same gafy  :(
ale i tak największa beczunia ze szrota xbox one bez gier, hipokryzja xbotow :)
NV0cb.gif

jakże żenująco to brzmi 

Opublikowano

<ludek_z_rime_skaczący_w_deszczu.gif>

Proszę.

jiyuhr.gif

jak ms mógł tego nie chcieć to ja nawet nie. no, ale lepiej kupić minecrafta za 2 tryliardy dolców - ehh...

Opublikowano

:teehee:

10388174_751053531641843_182744424229468

"Nie chcemy tej gry na naszej konsoli, bo nasi klienci zainteresowani są tylko strzelaniem do botów i cofaniem czasu w racerach"

Nie ma riposty, podróba Waldka z mała różnica. Ten co post cos innego, bo ten to wali to samo od 130str. No i nie na gier, ale zaczynamy gifowanie. Rime- czy wyjdzie w 2015, a moze 2018? I czy nie zostanie skasowanie/tworzone od nowa.

Klapki rozpierdalaja tu system. Dostałem Warna, bo tutaj sa osoby które nie grały w tlou lulzy. Bieda z wykupionym plusem i baroni którzy najmocniejszego exa nie ograli rok po premierze. Mindfuck.

Opublikowano

Jaki bełkot xDDDDDDDDDDDDDDDD

luck, z doświadczenia wiem, że z pijanymi nie ma sensu dyskutować, więc wybacz.

PS. Nie wiedziałem, że w monarze mają dostęp do netu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ale du.pa boli, że nietuzinkowe eksy tylko na playstation 4. na xboksie raz na ruski rok rzucą d4, ale i tak nikt tego nie kupuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.