Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie zamieniłbym 10 owiec ze swojego stada na jednego Irasa.

FREE IRAS

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Konsole > PC Zawsze

1284520d8cc94931413789165422.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak się boty wypierają XD

Pedauem w rurkach gardzili ale SO zapowiada się na świetny tytuł, poszły pre ordery...

DriveClubem gardzą ale dla wielu PGR 3 i 4 to najlepsza arcadowka ever

Beka z The Order ale QB świetne.

Beka z Heavy Rain ale D4świetne

Beka z samograja Uncharted ale QB świetne

Beka z Uncharted ale time ex Tomb Raider na Xbox One to deal breaker.

Beka z Metacritic i Gamerankings ale 70 dla DC - internet sirius biznes

Beka z DriveClub patch edition ale KI GOTY

Nie liczy się gameplay tylko grafika krzyczaly boty! To teraz 720p w PES usprawiedliwiaja - FIFA 15 lepsza.

Beka z was hipokryci

Opublikowano

Ależ BOMBA. Czuję się tak bardzo poniżony.

Nie poznaje Cię Exact

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Bo konsole > PC.

Tak było zawsze.

xDDDDDDDDDDDDDDD bk

2014 to rok w ktorym dobre czasy dla PC wracaja a konsole nie liczac Nintendo staja sie rakiem i przyczyna nieczystych zagrywek.

Ubisoft nic nie optymalizuje na PC i dzieki pieniazkom Sony i MS moga miec wyyebane, przeciez sami to przyznali. inna sprawa to to ze gry Ubi nikogo.

Pamietajcie tez ze byc moze dostaniecie wersje tego AC okrojona z npcow bo ponoc procesory nowych konsol nie daja rady.

Wasteland 2, Civ: Beyond Earth, Assetto Corsa. Po co ja z wami w ogole pisze.

Opublikowano

Pedauem w rurkach gardzili ale SO zapowiada się na świetny tytuł, poszły pre ordery...

Nie liczy się gameplay tylko grafika krzyczaly boty! To teraz 720p w PES usprawiedliwiaja - FIFA 15 lepsza.

Beka z was hipokryci

Beka ze mnie, mam tylko 2 platyny w samograjach Uncharted, platyne w pedale z rurkami, hr ograne w premiere (choc papy z dachu nie zerwalo), nigdy zle sie o tych grach nie wypowiadalem i z tej listy to w sumie tylko beke mam nieziemska z DC.

Haha, ale jestem hipokryta.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Beka z was hipokryci

No, a co to ma do rzeczy. Dla mnie HR to niesamowity kupsztal, a np Walking Dead czy Wolf Among Us uwielbiam. Jak gra jest słaba to jest słaba i tyle

Opublikowano

Beka z was hipokryci

No no, konkretny post, bardzo mocna bomba prawdy.

012c2fd483.jpg

Opublikowano

Konsole > PC Zawsze

1284520d8cc94931413789165422.gif

Bo konsole > PC.

Tak było zawsze.

xDDDDDDDDDDDDDDD bk

2014 to rok w ktorym dobre czasy dla PC wracaja a konsole nie liczac Nintendo staja sie rakiem i przyczyna nieczystych zagrywek.

Ubisoft nic nie optymalizuje na PC i dzieki pieniazkom Sony i MS moga miec wyyebane, przeciez sami to przyznali. inna sprawa to to ze gry Ubi nikogo.

Pamietajcie tez ze byc moze dostaniecie wersje tego AC okrojona z npcow bo ponoc procesory nowych konsol nie daja rady.

Wasteland 2, Civ: Beyond Earth, Assetto Corsa. Po co ja z wami w ogole pisze.

21dmool.jpg

Tyle w temacie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Yeti, pewnie się boją niższej oceny od Polygona dlatego zakryli

Opublikowano

@Yeti

Nic nie poradzisz, trzeba byc politycznie poprawnym, skutki dawania nagrod na GDC takim pizdom jak anita sarkeesian, #gejmergejty, #polygony etc.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ggcomparison-516x428.jpg

lol

tak jakby cenzurowanie japońskich gierek w stanach to była jakaś nowość.

Opublikowano

Zachodnia branża to jest cyrk. Polityczna poprawność,równouprawnienie itd,zamiast skupić się na gierkach i frajdzie z nich płynącej to dorabiają jakieś z d.upy wzięte ideologie do nich.

Co się tyczy tego obraza od Humulina. To idzie też to w drugą stronę.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Nie zamieniłbym 10 owiec ze swojego stada na jednego Irasa.

No Iras to wyjątkowy przypadek, ale i tak już go z nami nie ma więc wszystko wróciło do normy.

Opublikowano

Zachodnia branża to jest cyrk. Polityczna poprawność,równouprawnienie itd,zamiast skupić się na gierkach i frajdzie z nich płynącej to dorabiają jakieś z d.upy wzięte ideologie do nich.

Co się tyczy tego obraza od Humulina. To idzie też to w drugą stronę.

Podejrzewam ze jak Bioware siada do Dragon Age'ow / Mass Effectow, to kochane EA (przypominam, tecza lubi EA) wysyla im dyrektywy ile w teamie ma byc pedalow, kobiet i czarnoskorych, coby przypadkiem nikt nie poczul sie urazony, oczywiscie trzeba na szybko cos wymyslec, i oto skutki, nasza teczowa druzyna (les, gay, black female, plain ugly):

Sera_profile.jpg

dorian.jpg

DragonAgeHeroesTrailer-Thumb.jpg

10304210-1404161593.png

90% tej druzyny designowo to wg mnie maksymalna padaka i nie wiem jak ja z nimi wytrzymam.

eapride.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

zmieniac temat - obstawiam, ze sony i evo przeczuwalo problemy z serwerami i w padzierniku DC byl bonusowa trzecia gra w ps plus,a nie jedna z dwoch, dystukujmy

Opublikowano

Ten ostatni jak Nick Cage wygląda

Opublikowano

Beka ze mnie, mam tylko 2 platyny w samograjach Uncharted, platyne w pedale z rurkami, hr ograne w premiere (choc papy z dachu nie zerwalo), nigdy zle sie o tych grach nie wypowiadalem i z tej listy to w sumie tylko beke mam nieziemska z DC.

Tylko ty wtedy byłeś klapkiem, więc wiesz.

Opublikowano

DA skończył się na jedynce, a ten nowy potworek tylko to potwierdza. Całe szczęście,że na brak rpg'ów w zachodnim stylu nie ma co narzekać. Wyszło Divinity Original Sin,Wasteland 2. A w lutym premiera Wiedźmin3,potem Pillars of Eternity i Torment:Tides of Numerena. Więc pewnie nikt poza rpg'owymi januszami nie będzie sobie po czasie zaprzątał głowy DA.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Tylko ty wtedy byłeś klapkiem, więc wiesz.

Cicho !!!!!!

Jak zwykle wszystko musisz psuc :(

Opublikowano

@bansai: to dopiero początek. SJW bardzo naciskają na bioware żeby w nowym mass effect były takie dziwne dewiacje jak "związki aseksualne". mam nadzieję, że będzie można w tak związek utworzyć z jedną z tych ameb komunikujących się za pomocą kolorów.

Opublikowano

Beka z was hipokryci

Podsumuję ten post ulubionym gifem botków

boom-headshot-o.gif

Opublikowano

Pamiętacie Micro Machines? jego duchowy następca nadchodzi, jaram się

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.