Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Exact niby masz rację, ale jednak 84% a 80 to jest spora róznica :reggie: a po drugie po Infamousie spodziewano się lepszych ocen a przy okazji sam pisałeś SO 6-7/10 a tutaj proszę gra zgniata znienacka syna w rurkach :fsg:

bluber

:yao:

61244498446327467972.png

+

46979239485506145254.png

= 155.45%

boom-headshot-o.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yamagiwa zawsze plecie jakieś głupoty :P

Produkuje GOTG więc można mu wybaczyć.

Opublikowano
RQ7RP9S.png
Opublikowano

Szieeeeet co za cios w klaperstwo, najlepszy ex z ps3 wychodzi na pc, a taka byla beka z ogrywania gier z xboxa na pccie.

Zaczynam wam wspolczuc.

Opublikowano

przecież SO to ten sam poziom co halo, jakaś kolorowa strzelanka do mutantów czy innych srak, w dodatku podrobili gameplay bo po filmnikach widać ze wygląda identycznie prawie jak w infamous, insomaniac chyba nie mieli pomysłu co do tej gry za bardzo :facepalmz:

jak można sie tym jarać?

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Jak można mieć aż takie klapki na oczach ?

Opublikowano

RQ7RP9S.png

Po ponad 6 latach, tytanowego janusza ogralem przed posiadaczami

360, kasa wywalona w błoto swoja droga. Dwojke i trojke by lepiej wydali na duze konsole.

Opublikowano

Pięknie się czyta od rana ból dupska klapeczków :) 2013 i 2014 dla Xbona i choćby nie wiem ile razy Andrew pisał o  dominacji, choćby YETI wrzucił milion gifów z Bloodborna i choćby exact pisał o cudownej i niedocenionej drajwsrace to i tak fakt pozostaje faktem.

No to teraz czekamy na 2015 ;] Wbrew pozorom i kolejnym przepowiedniom sonyptyków, może to być kolejny rok dla botów ;]

Gry na 8 nie sprzedają konsol, swoją drogą gdy na ps3 jakiś ex dostawał 8 to była nieziemska beka a teraz dla bociarni to game changer. Prze rok na xbox one nie wyszedł ani jeden ex na 9. Dead rising  crap, ryse crap, forza 5 średniak, forza hoizon 2 dla casuali, killer instinct demo, halo remaster 10 raz to samo, nuda. Wojna konsol się skończyła czego dowodem jest kolejna obniżka xbox one do 350$. Nie mogę się doczekać danych NPD za październik.  :reggie:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Przy ponad kilkudziesięciu milionach konsol dla sprzedaży gry nie ma dużego znaczenia czy jest to 50 milionów czy 100 milionów. Halo 3 sprzedało się o 50% lepiej od Halo 4 mimo iż x360 było  1/3 tego co teraz.

ok 10mln H4

ok 12mln H3

no ale ok 50% 

sonybociarnia już od rana dostarcza, rozwaleni na atomy miotają się jak szatan, brak gier na złoma ps4 robi swoje, takie same multipltafromy z minimalną przewagą dla szrota robi swoje a miała być przepaść xD, online z 2005 i jakość konsoli/pada jak podróby NESa z bazaru robi swoje. Mało tego, w exach 2015 zapowiada się na jeszcze większe miażdżenie złoma ps4 przez nadkonsole XO   :)  

Może w 2016 sonybociarnia będzie miała swoje 2minuty, przykre ale prawdziwe, czasy psx/ps2 skończyły się w 2005. Teraz tylko więcej januszy i casuali łyka ps4, HC gracze znaleźli bezpiecznie schronienie u Spencera.

OQZATLb.gif

Opublikowano

boże jak ja czekam do piątku na SO :fsg:  pierwszego wolne, zakupić cysterne energetyków (hehe) i paluszki słone.hype mi sie udzielił jak przed premierą mass effecta 2

Opublikowano

przecież SO to ten sam poziom co halo, jakaś kolorowa strzelanka do mutantów czy innych srak, w dodatku podrobili gameplay bo po filmnikach widać ze wygląda identycznie prawie jak w infamous, insomaniac chyba nie mieli pomysłu co do tej gry za bardzo :facepalmz:

jak można sie tym jarać?

już nie przesadzaj. nawet mając klapki na oczach od razu widać w tym filmiku wylewający się klimat jet set radio i fun charakterystyczny dla konsoli dreamcast. osobiście nie jaram się takim festyniarskim klimatem (wolę dojrzałe doznania jakie gwarantuje infamous: second son i infamous: first light), ale tutaj trzeba przyznać microsoftowi, że dostarczył amerykańskim dwunastolatkom nie lada radochy i pogratulować sukcesu. brawo - po tylu miesiącach wreszcie jakiś zjadliwy, prawdziwy ex !

Opublikowano

Od dzisiaj w domach Xbotow:

original.jpg

:fsg:

Opublikowano

przez cala poprzednia generacje nowy soft zawsze pojawial sie rano, czy to ps3 czy vita zawsze jak wstawalem ok 7 rano to czekal juz na instalacje, teraz mamy 8.38 a mitycznego 2.0 nie ma...przypadek, nie sadze

Opublikowano

Boty czekają na Sunset a klapy na FW 2.0 xD

Opublikowano

share play super ex!

kto mi udostepni konsole - chce przejsc na jego kopii aliena, ew i sprawdzic jak grywalny bedzie full pesa - oczywiscie wszystko w gloryfikowanym 200p, przy zrywajacym polaczeniu i super lagach - czekam na powazne oferty, pisac i udostepniac na psn

Opublikowano

Nie uważacie, że Sony zrobiło genialny ruch z share play i rozdzielczością 720p? Mówią do gracz, patrzcie jak gry wyglądają u konkurencji, chcecie mieć na swoich tv taką rozmazaną kupę gówna? Proszę bardzo, xbon czeka, glorius full hd u nas to standard, u konkurencji wręcz przeciwnie. Gracz po godzinie z share play wraca do full hd, ociera czoło z potu i mówi, nigdy więcej.

I jeszcze jedna kwestia, również uważacie, że PES 2015 należy liczyć jako eks na PS4? Przecież nikt jak jakiś zwierz, jaskiniowiec czy inny szympans nie będzie grał w 720p. (pipi), 720p w niemal 2015 roku xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ano wlasnie - a wystarczylo wydac normalna konsole wyswietlajaca rozdzielczosc HD. A tak kupisz Xbona dla 2 wyscigow (bo chyba nawet boty nie kupilyby takiego PS4 dla Sunseta, gdyby sytuacja byla odwrotna - przy okazji to pokazuje jak mocne sa exy na obu konsolach, ze jedna gra na 8 wywoluje tyle emocji w internetach ! :sorcerer: ), a pozniej przez caly rok bedziesz sie meczyl z godzinnymi instalacjami, rozmazanymi grami bez trawy i kulejacym frameratem...

PS. Na xbonie taki sam problem z kierownicami jak na PS4 - albo plastiki bez FF albo przedzial od 1500 zl. A idzcie w ch(pipi)!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie uważacie, że Sony zrobiło genialny ruch z share play i rozdzielczością 720p?

I Sony i M$ zrobilo genialny ruch wypuszczajac gry w 720p/900p/912p. Teraz zgola frajerow na 60$ a za x lat przy PS5/X2 zrobia to raz jeszcze wypuszczajac edycje HD w 1080p. Zadzialalo na tej generacji, zadziala i na nastepnej. A konsolarze nadal ciesza japy bo kupili gierke sprzed 8 lat za 260zl. :yao:

Opublikowano

Nie uważacie, że Sony zrobiło genialny ruch z share play i rozdzielczością 720p? Mówią do gracz, patrzcie jak gry wyglądają u konkurencji, chcecie mieć na swoich tv taką rozmazaną kupę gówna? Proszę bardzo, xbon czeka, glorius full hd u nas to standard, u konkurencji wręcz przeciwnie. Gracz po godzinie z share play wraca do full hd, ociera czoło z potu i mówi, nigdy więcej.

I jeszcze jedna kwestia, również uważacie, że PES 2015 należy liczyć jako eks na PS4? Przecież nikt jak jakiś zwierz, jaskiniowiec czy inny szympans nie będzie grał w 720p. (pipi), 720p w niemal 2015 roku xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zupełnie jakbym czytał jakieś blacharskie forum pc master race.

'Kupiłem nową grafikę za 2k, bujajcie się biedaki, fifa mi działa na ultra'.

Opublikowano

No jak nie porownales dema z PS4 i One to moze Ci sie tak wydaje. Nie zmienia to faktu, ze jak dalej beda takie roznice w multiplatformach, to One bedzie u wielu robil za PS3 - konsola jedynie do ogrania exow.

Ciekawi mnie jak bedzie z Far Cry.

Edytowane przez easye

Opublikowano

klaperskie serce easyego już na szczęście zagojone, szalony pomysł dołączenia do zielonej braci odszedł w niepamięć, uff

dziura-w-betonie-nad-renem.jpg

Opublikowano

In an interview at the GameStart gaming convention last week with Bloodborne Producer Masaaki Yamagiwa, we asked him what the target resolution and frame-rate was for the upcoming action-RPG. Yamagiwa noted that while they “haven’t made an official announcement yet but they will probably go for 30fps since that’s what they found to be the best fps (frames-per-second) to play action games.”

Już dawno czegoś tak głupiego nie czytałem ... 

Bansai, alpha trzymała chociaż stałe 30 klatek ? Mam nadzieję, że nie przekraczała tej wartości bo max 30 to najlepsza opcja jeżeli chodzi o gry akcji xD

Nie, byly spadki ponizej i byly one bardzo odczuwalne.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

klaperskie serce easyego już na szczęście zagojone, szalony pomysł dołączenia do zielonej braci odszedł w niepamięć, uff

No wymiana konsoli przez takie roznice na pewno, ale dokupienie dodatkowo jak niegdys PS3. Tyle ze wolalbym zobaczyc HALO 5 niz 4 czesci przy ktorych spedzilem milion godzin.

No i napalilem sie na kierownice, ktora juz w specyfikacji okazala sie (pipi)...  :/ Sytuacja tak samo dramatyczna jak na PS4.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Yeti co Ty (pipi), ze nikt nie będzie chciał grac w 720p w pesa jak wszystkie klapy będą grać w takiej rozdzielczości przez share play x

"Ej Heniek, włącz no ps4 to zapykam sobie w gale"

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.