Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kur..wa 4theplayers, juz 2 raz w trakcie trudnego pobocznego dungeonu mi sie lords of the fallen crashuje :/

A tą 5 gigową premierową łatkę pobrałeś ?

Miałem dziś sen a raczej koszmar gracza bo śniło mi się że DS4 ponownie rozładował się w najmniej oczekiwanym momencie a PS4 do tego bezczelnie wypluła płytę. Już gdy miałem roz(pipi) DS4 pojawił się on nie kto inny jak król Spencer w mig swym dotykiem zamienił DS4 w pięknego naładowanego pada od XO (który ostatnio leżał smutny) poklepał mnie po ramieniu uśmiechnął się po czym zniknął , a resztę nocy przespałem jak niemowlę. Także panowie nie pozostaje mi nic innego powiedzieć jak  tylko Kolor Zielony tylko XBOX

To jak zieloni bracia przygarniecie zbłąkaną owieczkę którą sam król Spencer nawrócił ? :sorry:

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli że co?

Najlepsza gra jak się pokaże to Remake Ratchetów i Resistanca w HD?

Oby nie. Ratchety są jak God of War - mogłyby się skończyć na jednej części, bo kolejne są praktycznie IDENTYCZNE względem poprzednich, przez co rzygać się chce.

no to tak samo jak Crash i Spyro 1-3, a jakoś nikt na to nie narzekał. Od 2010 Insomaniac próbowało jednak zupełnie innych spojrzeń, jak wariacja n.t. tower defense, czy kooperacja dla czterech osób, a jednak najlepiej sprawdzali się po powrocie do formuły z czasów ps2 (vide odsłona z 2013). 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Resistance mial takie oceny, bo grajacy na plejstejszyn do tej pory nie wiedza jak wyglada dobra strzelanka.

To jak z wyscigami, GT ma dobre oceny i ludzie jaraja się nim dopóki nie zagraja w Forze.

Opublikowano

pff. nawet Bluber i Ins szanują Resistance, więc fail z twojej strony.

Opublikowano

Resistance mial takie oceny, bo grajacy na plejstejszyn do tej pory nie wiedza jak wyglada dobra strzelanka.

To jak z wyscigami, GT ma dobre oceny i ludzie jaraja się nim dopóki nie zagraja w Forze.

gadasz głupoty.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Spyro, Resistance 2&3 (bo jedynka i ten z psp raczej paździerze), Ratchet 1&2 bardzo szanuje.

Opublikowano

Dwójka resistance świetna strzelanka.

Opublikowano

gadasz głupoty.

przecież to multiplaforma.

Opublikowano

Dwójka resistance świetna strzelanka.

Możliwe. Jedynka to była moja pierwsza (i przez tydzień jedyna) gra na PS3 - oczywiście pograłem 15 minut i poleciała na półkę bo jakaś tak gównianie się grało.

Dwójka - chyba nawet pół godziny nie wytrzymałem.

Trójka - kupiłem, żeby nie było, ale nawet nie odpaliłem.

SUPER gry.

Opublikowano

@tk, co nie zmienia faktu, że już PS2 miało dobre strzelanki. Bycie multiplatformą niczego nie zmienia.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

gadasz głupoty.

jak ta gra chodziła i wyglądała, nawet na ps2, to głowa mała. obok Halo 2 chyba najlepszy gunplay VI generacji.  :fsg:

Opublikowano

@tk, co nie zmienia faktu, że już PS2 miało dobre strzelanki. Bycie multiplatformą niczego nie zmienia.

to już było time splitters wymienić, a nie blacka który oczywiście jest zaje.bistą gierką i jedną z lepszych strzelanek ewer. szkoda, że criterion więc się za fpsy nie brał...

Opublikowano

Criterion sułtani gameplayu i grafy. To trzeba im oddać.

Opublikowano

O ja, wróciłem do ciepłego mieszkanka i nie dość że dziś miałem bardzo dobry dzień to jeszcze wchodze na forumka a tu nadal eksterminacja klapków którzy niedawno się mocno wozili w CW, eXact okłamujący się że na PC interesują go tylko strategie chociaż nawet klapy wiedzą że PC ma najlepszą symulację dla fanów motoryzacji, piękny damage control ze strony Pereza żeby czasem szmatławca nie szkalować za mocno no i pierwszy news na ppe.pl

Klapku czy ci nie żal tych pieniędzy wydanych na Szrotstation aka gó.wno obesrane?

ale przeciez teraz PSN dziala lepiej niz kiedykolwiek wczesniej, podobnie jak ladowanie znajomych i trofeow ^^

Opublikowano

Criterion sułtani gameplayu i grafy. To trzeba im oddać.

szkoda, że teraz robią gierkę o lataniu na paralotni :/.

Opublikowano

gadasz głupoty.

jak ta gra chodziła i wyglądała, nawet na ps2, to głowa mała. obok Halo 2 chyba najlepszy gunplay VI generacji.  :fsg:

Nom, jedynie bolał brak ustawiania czułości sterowania. Black to jedyna gra której remaster chciałbym ujrzeć.

Opublikowano

ja jeszcze Dragon Quest 8 i Valkyrie Profile 2.  :smutas:

Opublikowano

DQ 8 na vicie bym przytulil...ale po co, lepiej zrobic s(pipi)a wersje na tablety i komorki :sir:

Opublikowano

ja uncharted 1-3 i god of war 1-3.

Opublikowano

gadasz głupoty.

Nom, jedynie bolał brak ustawiania czułości sterowania. Black to jedyna gra której remaster chciałbym ujrzeć.

Ja w sumie nie, bo jednak w tych czasach jest już za dużo szarych strzelanek.

to już było time splitters wymienić, a nie blacka który oczywiście jest zaje.bistą gierką i jedną z lepszych strzelanek ewer. szkoda, że criterion więc się za fpsy nie brał...

Dokładnie, szkoda, że ten bodycount okazał się gów.nem obesranym ;/

Opublikowano

GTA na Vicie. To by było coś.

Opublikowano

To by było coś.

Opublikowano

gadasz głupoty.

Ja w sumie nie, bo jednak w tych czasach jest już za dużo szarych strzelanek.

Nie gram w nie, więc mnie ten trend nie rusza, a Blacka baaardzo lubię przechodzić, szczególnie misja w porcie ma wysokie replayability.

Opublikowano

Marzenia Yetiego

zresztą kto by nie chciał pędzić Audi R8 przy takiej, next genowej grafie.

sfbgts.gif

Rzeczywistość

pbmrDh.jpg

Bzdura, ale skąd ty o tym możesz wiedzieć, skoro DC widziałes na screenach czy gifach. Gra wygląda ślicznie i jest to zdecydowanie obecnie najładniejszy racer.

Czy tak wygląda F5?

http://static.gamespot.com/uploads/original/1188/11888561/2432678-0723579134-2388300-4565038567-1920x-1

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.