Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

brzydsze multiplatformy niz na xbonie.

a to ci się udało. 

Opublikowano

czy można porównac shareplay do ea acces?

Opublikowano

Oj widać, że botki już spięte są, bo okazuje się, że share play to fajna funkcja.

Nikt już nie mówi o SO hahahahaha :D. M$ w popłochu obniża cenę X0, oni już chwytają się czego tylko się da. Funkcja share play to ewolucja i jęki botów tego nie zmienią. Do czego to doszło, nowe bajery w FW przygniatają BOTy, dupsko piecze ojjj piecze :)

Opublikowano

Drajsraka nadal nie działa tak jak powinna, PSN co chwilę leży, SO które miało być bez fabuły i 6/10 okazało się dobra szpilą to co robią klapy ? Jarają się szerplejem by odwrócić uwagę. Ok.

Opublikowano

Szare tlo i multplatformy od kolegow w 720p (ale za darmo)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Tło to wy chyba macie podczas pobierania patcha.

man_in_front_of_large_blank_television_s

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Drajsraka nadal nie działa tak jak powinna, PSN co chwilę leży, SO które miało być bez fabuły i 6/10 okazało się dobra szpilą to co robią klapy ? Jarają się szerplejem by odwrócić uwagę. Ok.

lel, ale kto się tutaj serio jara przechodzeniem gierki koledze, kiedy cała idea sprawdzenia praktycznie każdego tytułu za friko bez utopienia ponad dwóch stówek, to naprawdę zayebisty ficzer.

Opublikowano

Kiedy ostatnio utopiłeś dwie stówy na gierkę ?

EDIT:

W sumie nieaktualne pytanie, patrząc ile ludzi kupiło drajklape to jednak faktycznie świetna opcja.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Easye z takiem laczem musisz miec teraz duzo kolegow, nie co to za czasow Halo kiedy nikt z Toba nie gral xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jakoś w marketach mozna ograc konsole (prawie jak hardarowy share play) i mimo, ze ps4 ssie to i tak wywalacie na nie 1,5k takze jak widac nic nie daje takie obczajanie.

Opublikowano

Przez ostatnie 7 lat ściągnąłem może łącznie z 5 demek (z czego większość to i tak gry, które wiedziałem, że kupię). W erze jutuba i portali internetowych gdy 70% gry jest znane jeszcze przed premierą share play to faktycznie deal breaker XD Jeszcze prosić znajomych żeby u siebie grę odpalili na konsoli :P

Ja na to "Piotrek, po co się bawić w jakieś streamowanie. Kupiłem, przejdę to pożyczę Ci grę. Przecież nie jestem jakimś zwierzęciem żebym musiał po 3 dniach od zakupu sprzedać by ne stracić 10 zł"

:)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

W Polsce to tak nie działa, to nie ameryka.

Jak utopisz dwie stówy na gierce w Polsce, to teoretycznie ją sprzedajesz z małą stratą.

W praktyce wygląda to tak, że klapers kupuje grę na PS4 za 199zł na promocji, wystawia ją na forumku/allegro zanim do niego dojdzie paczka z grą, potem przechodzi w weekend "na wyścigi" i sprzedaje za 210zł z adnotacją, że to nówka bez folii, tylko raz w konsoli i że wysyłka w środę-czwartek.

Naprawdę trudno u(pipi).ać dwie stówy na gierkę będąc klapem. Doktorzy ekonomii powinni od nich brać rady, a i ja chętnie podszkoliłbym się w handlu.

Jedyne czego zazdroszczę prawdziwym klapom to przedsiębiorczości.

MShippo37915.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Jak utopisz dwie stówy na gierce w Polsce, to teoretycznie ją sprzedajesz z małą stratą.

W praktyce wygląda to tak, że klapers kupuje grę na PS4 za 199zł na promocji, wystawia ją na forumku/allegro zanim do niego dojdzie paczka z grą, potem przechodzi w weekend "na wyścigi" i sprzedaje za 210zł z adnotacją, że to nówka bez folii, tylko raz w konsoli i że wysyłka w środę-czwartek.

Naprawdę trudno u(pipi).ać dwie stówy na gierkę będąc klapem. Doktorzy ekonomii powinni od nich brać rady, a i ja chętnie podszkoliłbym się w handlu.

Zapomniales o "Gra NOWA" w wersji cyfrowej jako martwy slot.

Opublikowano

Prawda.

No i jeszcze są wypożyczalnie gra xxxx na 7 dni - 30zł. Pewnie te rekiny biznesu plują sobie w brodę po wprowadzeniu share play. Ale już widzę aukcję z możliwością pogrania godzinkę za 2zł w jakąś nowość. Oczywiście z dopiskiem, że nie sprzedają gry, tylko swój czas i prąd.

O - http://allegro.pl/infamous-first-light-pl-ps4-7-dni-automat-i4738125718.html

xDDD

Edytowane przez ping

Opublikowano

Prawda.

No i jeszcze są wypożyczalnie gra xxxx na 7 dni - 30zł. Pewnie te rekiny biznesu plują sobie w brodę po wprowadzeniu share play. Ale już widzę aukcję z możliwością pogrania godzinkę za 2zł w jakąś nowość. Oczywiście z dopiskiem, że nie sprzedają gry, tylko swój czas i prąd.

O - http://allegro.pl/infamous-first-light-pl-ps4-7-dni-automat-i4738125718.html

xDDD

004.jpg

Opublikowano

W erze jutuba i portali internetowych gdy 70% gry jest znane jeszcze przed premierą share play to faktycznie deal breaker XD Jeszcze prosić znajomych żeby u siebie grę odpalili na konsoli :P

FH2 ma choojowy model jazdy. Wiem bo zauważyłem to oglądając video recenzję na IGN.  :lapka: 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

już po trailerach wiedziałem że ma chuyowy model jazdy.

Opublikowano

Jezeli Forza, Sunset, Titanfall i reszta super giereczek na Xbox One takie dobre, to dlaczego taka zdecydowana wiekszosc botow siedzi w tym temacie 24/7 i probuje dowiesc swoich racji? Ja rozumiem pisac z pracy, ale jak ma sie w co grac na konsoli to sie po pracy zasiada i gra...czyzby jednak prawda wygladala inaczej? :beksa:

Tej, no nie wiem właśnie. Osoby PlayStation akurat rozumiem, bo w oczekiwaniu na gry mogą sobie wejść do CW i wylać trochę żółci. Ich frustracja ma więc uzasadnienie.

Ja tam gram. Licznik w Horizonie pokazuje 85 godz., a oprócz tego w kolejce czeka kilka gier. Wzbraniam się przed zakupem SO, bo nie będę miał czasu na sen. Dzięki konsoli Xbox wróciła mi chęć do grania, co nie miałoby miejsca w przypadku zakupu PS4. Wieczne wkurwienie, mizernej jakości pad, ciągłe granie na kablu, niedziałający DriveClub (swoją drogą będący typowym średniakiem), skandaliczna jakość usług sieciowych, za które trzeba przecież płacić. Naprawdę tego chcecie? Gold na rok kosztuje 120 zł (polskie konto, legalne źródło) i działa wyśmienicie. Zresztą, nie ma co się produkować, ping napisał już wszystko na ten temat.

Do zobaczenia na festiwalu Horizon!

Opublikowano

już po trailerach wiedziałem że ma chuyowy model jazdy.

no i po co komu ten share play jak jest yt? po co?  :facepalmz:

Opublikowano

Szukam przyjaciół

50484255349591933770.png

Dam pograć w grę na mojej konsoli

10zł/h

50484255349591933770.png

Wymienię się grami

50484255349591933770.png

EA Access już się nie liczy

50484255349591933770.png

Mam taryfę nocną na prąd

50484255349591933770.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

przejdę ostatniego bossa za 10 zł. pisac na pm. tylko poważne oferty.

Opublikowano

Ale poważnie, z checią zobacze jak to działa i jaka jest jakość, ktoś chętny?

Opublikowano

Xboksowcy przechodzą gry sami, nie potrzebują takiej usługi. Sony, dziękuje za ciągłą casualizację świata gier wideo. Co następne? Dopuszczenie feministek do chlewa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.