Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Też jestem ciekaw jak to działa no ale wstyd pisać czy da mi pograć przez godzine. xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przejdę ostatniego bossa za 10 zł. pisac na pm. tylko poważne oferty.

poszedł PM, mam nadzieje, że z czasem zrobisz mi zniżke dla stałego klienta

Opublikowano

Zapaliłem papierosa i mnie olśniło - przecież to share play jest genialne dla trophy dziwek. Już widzę akcje typu:

Ziom A ma konsolę i grę z łatwą platyną.

Ziom B jest biedakiem bez gier.

Ziom B prosi zioma A o to, żeby wpisał jego konto na konsolę A.

Ziom B loguje się na "swoje" konto na konsoli zioma A i wbija trofea.

Ziom B cieszy się, że wbił za darmo platynę w drogiej grze japońskiej, w której przewija się tekst przyciskiem X i trofea same lecą.

Przecież w ameryce jest mnóstwo takich psycholi co jeszcze za to zapłacą. Będę ludziom sprzedawał po 20 dolarów dostęp do chińskiej gry i zarobię na super exy na Xboksa!

Edytowane przez ping

Opublikowano

Zapaliłem papierosa i mnie olśniło - przecież to share play jest genialne dla trophy dziwek. Już widzę akcje typu:

Ziom B cieszy się, że wbił za darmo platynę w drogiej grze japońskiej, w której przewija się tekst przyciskiem X i trofea same lecą.

Przecież w ameryce jest mnóstwo takich psycholi co jeszcze za to zapłacą. Będę ludziom sprzedawał po 20 dolarów dostęp do chińskiej gry i zarobię na super exy na Xboksa!

Troche bez sensu kombinujesz. W momencie jak Ziom B daje dane konta Ziomowi A, Share Play jest zbedne bo Ziom A mu ja przejdzie za hajs, zrobi sync trofek i odda konto. Tak to dzialalo obecnie jesli chodzi o Trophy Service.

Ten proceder trwa juz od dawna a ceny to od 20 do nawet 200$ zaleznie od gry. Japonki ludziom sie wbija za 100$ bo kabanosy mysla ze musisz znac jezyk japonski, ze import to nie wiadomo jaka sztuka i w ogole czarna magia Panie, ale platyna bedzie i kolegom sie mozna pochwalic. Dlatego niektore serwisy wolaja sobie od 40 do 100$ za platynke w nowelce.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

przejdę ostatniego bossa za 10 zł. pisac na pm. tylko poważne oferty.

poszedł PM, mam nadzieje, że z czasem zrobisz mi zniżke dla stałego klienta

aliena ci nie ukończę. zrób to sam, a będziesz lepszy od tych wszystkich botów którzy rzucają tu januszami, a ani nówki obcego ani tew nie zakupili. 

Opublikowano

Troche bez sensu kombinujesz. W momencie jak Ziom B daje dane konta Ziomowi A, Share Play jest zbedne bo Ziom A mu ja przejdzie za hajs, zrobi sync trofek i odda konto. Tak to dzialalo obecnie jesli chodzi o Trophy Service.

Ten proceder trwa juz od dawna a ceny to od 20 do nawet 200$ zaleznie od gry.

Wait whaaaaaaaaaaaaat? Grubo, bardzo grubo :D.

http://hakoom.net/trophy-service/

Edytowane przez ping

Opublikowano

Tu masz pingu przyklad, Hakoom tak zarabia na zycie, znam ludzi ktorzy mu zaplacili za takie uslugi. Teraz jest znacznie taniej bo coraz wiecje ludzi ogarnia te japonce,ale jeszcze 2 lata temu koles za idolmastery rzadal 300$ i mial chetnych. 300$ w godzine? Why not.

http://hakoom.net/trophy-service/

Opublikowano

A mogłem się skupić na konsolach Sony i amerykańskich forach. Miałbym dodatkowe kilka tysi w miesiącu.

Opublikowano

A mogłem się skupić na konsolach Sony i amerykańskich forach. Miałbym dodatkowe kilka tysi w miesiącu.

przegrałeś życie

Opublikowano

Czyli ludzie płacą po 100-200$ żeby im jakiś kolo wbił platyny w jakich japońskich gierkach? XD

Opublikowano

Czyli ludzie płacą po 100-200$ żeby im jakiś kolo wbił platyny w jakich japońskich gierkach? XD

Tak

Albo 1000$ za Ninja Gaiden

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ogłaszam że jak ktoś będzie miał kłopot w Lords of The Fallen z jakimś bossem niech da mi znać a przyjdę i utłukę drania i to za DARMO :D

Opublikowano

Przejdę DriveCluba za 50zł*

Jak będzie działał PSN

Opublikowano

dzieci dzieci....nikt raczej fortuny na trofeach w shareplay nie zrobi...szczegolnie w skillowych gierkach z serio trudnymi platynami - lag jest, nie duzy ale przy grach i wyzwaniach wymagajacych malpiej zrecznosci uwazam, ze wystarczajacy by uprzykrzyc zycie, tym bardziej, ze gry w 60fps dodatkowo puszczane sa w 30fps

Opublikowano

To chyba taki share play nie jest w stanie zachecic zadnego klapa do zakupu gry, jak zobaczy taka gre w 720p/30fps to od razu wiadro i wylaczenie konsoli, a potem koszmary przez miesiac.

Opublikowano

Botki niby tyle gierek mają, a piecze ich tak mocno nowa usługa z Boskiej PS4. Śmiechy śmiechami, ale niech Sony w końcu ogarnie ten PSN, zacznie wypuszczać najlepsze exy i po łoniaku nie będzie co zbierać, bo tylko na PS4  jest nextgenowa oprawa i nextgenowe doznania. PSN do poprawy od zaraz.

Opublikowano

Jak beda gry i ogarna psn to przeciez wszystkie boty kupia ps4, czemu nie?

Ale poprawiaja tego psna od 2005 roku i dziala coraz gorzej.

A pierwsza dobra gra wychodzi w lutym, reszta nie wiadomo.

Poki co - tylko xbox i beka z klapow.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

w lutym w japonii, bo chyba nie mówisz o the order. tak w ogóle, to z tego tematu można wywnioskować że poza Destiny i exami nic nie ma. 

Opublikowano

To chyba taki share play nie jest w stanie zachecic zadnego klapa do zakupu gry, jak zobaczy taka gre w 720p/30fps to od razu wiadro i wylaczenie konsoli, a potem koszmary przez miesiac.

jak ktoś jest na tyle ogarnięty, że połączy sie z kimś na psn w jego gre, dodatkowo po wcześniejszej rozmowie, to myśle że ogarnie też istnienie ograniczenia 720p/30fps

Opublikowano

Dziesiatka Zdowasiek i wiaderko na wymiociny powinny pomoc.

Opublikowano

Mimo problemow z PSN, ludzie nadal wybieraja PS4 bo lepiej sie kojarzy w ich umysłach, na przyklad:

aazwur.png

1gkw37.jpg

Opublikowano
j6To0zJ.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.