Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie, zaraz bedą singstara wrzucać na listę tegorocznych exów, który nadal nie działa tak swoją drogą. Bez kitu, posiadać tylko PS4 to niezła bieda.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

aha czyli znowu podwojna moralnosc, teraz nie ma exow na ps4 to beka (choc sa - first light, lbp3, driveclub - nie sa super oceniane ale sa) ale jak przez pol roku w 2015 xbox ich miec nie bedzie to przeciez nic sie nie stalo

Podwójna moralnosc to jest u was, bo sobie wybieracie jakies konkretne okresy w czasie do porownan. My krecimy beke ze wszystkich exow ps4, bo jest ich malo i najlepszy ma srednia 80%, a wasza ostatnia deska ratunku jest wybrac maly odcinek czasu i ratowac sie, ze wtedy na xbone nic nie wychodzi, bez brania pod uwage biblioteki tytulow.

Nie bez przyczyny zwiecie sie klapy, klapy na oczach caly czas.

PS. podawanie dlc jako exa to beka stulecia, ale was sony wytresowalo, da dlc w pudelku i cieszcie sie, ze wychodsa gry, o hui...

Ja powoli zaczynam zmieniać zdanie o Sony. To naprawdę dobra firma - PS4 pięknie zbiera kurz, więc wreszcie znalazłem zastosowanie dla tej zabawki. Gdy widzę, że jest zakurzona, traktuję to jako sygnał by wysprzątać gralnię. Dzięki Sony jest mi łatwiej utrzymać czystość w mieszkaniu, szanuję. Ciekawe co jeszcze odkryję? Idzie zima, być może obędzie się bez rozkręcania grzejników - w końcu PS4 tak wyje, że na pewno ostatkami sił bucha powietrzem o wysokiej temperaturze. Doskonale!

Ostatnio na piwie kolega posiadający PS4 powiedział mi o zaje.bistym ficzerze - ponoć udało mu się sparować pilot od telewizora marki Bravia z konsolą PS4, mówi, że bomba, bo i tak tym szajsie korzysta tylko z netflixa. Skwitowałem to krótkim "widzisz, na XBone wystarczyłby Ci pad, bo tam masz gry, w które grasz, a nie oglądanie seriali". Zaśmiał się, to bardzo porządny człowiek - mimo że omamiony kłamstwami Sony wziął sprzęt na polską premierę, sam twierdzi, że to gów.no obsrane i często narzeka na to, że aplikacje wywalają na pulpit. Ogólnie zauważyłem wśród znajomych "z życia", którzy mają konsole, że większość zna prawdę o PS4. Najbardziej zatwardziałe boty na forach to chyba są opłacane przez Sony - najpierw biorą panienkę do materiałów wideo żeby szczuć cycem, potem przekupują recenzentów wysyłając im pady z wygrawerowanym imieniem i inne prezenty, to co, szkoda by im było paru groszy na opłacenie kilku typów do pisania pochlebnych opinii w internecie?

Opublikowano

Zalosny jestes Ficus, ze swoim Knackiem i Killzonem 6 naprawde bylo w co grac na premiere, nie to co na Xboxie. Na ps4 sa 4 czy 5 exow, kazdy ze srednia do max 80%, faktycznie do tej jesieni bylo krolem next genow.

Opublikowano

@Copper po twoim profilu  widać  jak tej jesieni szalejesz, grając w te exy .

Opublikowano

to wyjscie spod kamienia klapow i triumfowanie bo im driveclub zaczal czasem dzialac i sony dalo im mp3 na pendrive kojarzy mi sie z konkubina ktora bita i ruchana przez lata swojego oprawcy zostaje w koncu zabrana na kolacje do kfc, tam przypomina sobie jak bardzo go kocha na co oprawca odpowiada chlodno popijajac cole z dolewki "odwdzieczysz sie jak wrocimy" majac juz w glowie kolejne akty przemocy..

nawet mi was nie żal  :taknieco:

Opublikowano

nigdy nie napisalem ze byl krolem, bo nie jest, oba next geny dopiero raczkuja i oba nie oferuja super gier (soorry jest jedna na 10-/10) na killery przyjdzie dopiero czas (mam nadzieje, ze juz w 2015), ale fakt, do jesieni tego roku w konfrontacji ps4 vs xone to xone byl bez zadnych argumentow

Opublikowano

Spokojnie, zaraz bedą singstara wrzucać na listę tegorocznych exów, który nadal nie działa tak swoją drogą. Bez kitu, posiadać tylko PS4 to niezła bieda.

Bo wy wcale jakiejś gry typu Fantasia na XO nie wrzucaliście na listę exów. Podwójne standardy.

nawet mi was nie żal  :taknieco:

Nam was nie będzie, żal jak już w lutym będziemy ogrywali GOTY 2015 a wy znowu będziecie czekać do jesieni aby dostać jakieś korytarzowe pif-paf.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nikt nie wrzucał, tylko smiali się ze nawet jakaś gierka na kinecta ma lepsza srednią niż drajwsraka.

Opublikowano

??? Nie sprawdzaj mi profilu na plejstejszyn tylko na xboksie i wszystko bedzie widocznie.

Gram regularnie w Forze 5, Project Spark i skonczylem D4, a w piatek Sunset Overdrive, w miesiac ograne wiecej exow niz przez rok zycia ps4 wyszlo.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

O właśnie, muszę kupić D4, no ale nie wiem czy jest 1080p, bez tego historia nie będzie dobra. Może lepiej kupię jakąś multiplatforme na PS4 w full hd.

Opublikowano

Nie tak dawno cofalismy czas o godzine ale widac klapkom to nie pasuje i juz mentalnie zyja w pierwszej polowie 2015r.

Przypominam ze ciagle mamy pazdziernik 2014. Po premierze Horizon 2 pojawialy sie glosy ze to pierwsza i ostatnia dobra gra na Xboxa w tym roku bo przeciez Susnet to max 6/10. Niestety brutalne zderzenie z rzeczywistoscia wrzucilo klapkow w wir czaso-przestrzenny i  armia #sonyslaves jest zmuszona przeskoczyc kilka nastepnych miesiecy aby uniknac czarnej dziury biedy na PS4.

Gdy Xboty siadal do Wigilijnych stolow, w kominku bedzie palil sie ogien, a pod Choinka znajdziemy kolejna porcje swietnych gier na Xboxa to biedni posiadacze PS4 beda wypatrywac swojego Swieta w okolicach lutego. Nawet przygotowalem mala liste propozycji:

14 lutego - Dzien Chorego na Padaczke/ Walentynki - Mendrek bedzie swietowal w PS Home. Ale ktore swieto to juz zgadnijcie sami... :Coolface:

17 lutego - Swiatowy Dzien Kota - mysle ze ogranie Pix the Cat bedzie tutaj jak najbardziej na miejscu

22 lutego - Dzien Mysli Braterskiej - tutaj mozecie wszyscy zebrac sie w pubie i poogladac gify z najnowszych zapowiedzi

23 lutego - Ogolnopolski Dzien Walki z Depresja 

28 Lutego - Swiatowy Dzien Chorob Rzadkich - ciekawe czy klaperstwo jest liczone?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nam was nie będzie, żal jak już w lutym będziemy ogrywali GOTY 2015 a wy znowu będziecie czekać do jesieni aby dostać jakieś korytarzowe pif-paf.

wiedzmin 3 wychodzi na xboxa, takze zyebales

Opublikowano

I nic, bo zostanie Ci granie w pasjansa, z gier wymienionych post wyzej tylko Project spark jest na pc, akurat najgorsza gra z tych 4.

Ale jako fan playstation na pewno bedziesz zachwycony, zawsze to w koncu jakas gra.

Opublikowano

@Copper

Forzy Horizon 2 niema - czyli szrot musi być jak taki fan Forz.

Sunset w piątek - czyli fapowanie do zapowiedzi rozumie się .

Ach te podwójne standardy i czekanie na gry.

Opublikowano

wiedzmin 3 wychodzi na xboxa, takze zyebales

W 2015 GOTY będzie tylko jedno. A jego nazwa to BLOODBORNE.

Nikt nie wrzucał, tylko smiali się ze nawet jakaś gierka na kinecta ma lepsza srednią niż drajwsraka.

trochę to śmieszne, że jaracie się teraz ocenami gier. W poprzedniej generacji jak exy PS3 masakrowały ocenami gierki z 360tki to na każdym kroku pisaliście, ze oceny się nie liczą. Jak mesjasz TLOU zebrał ponad 200 nagród to też pisaliście, że te się nie liczą. A tu nagle w tej generacji Ryse dostaje raptem jedną nagrodę i od razu jaranie przez kilkanaście stron. Teraz Xo dostaje lepiej oceniane exy i nagle średnia ocen to ważna rzecz. ahh, te podwójne standardy

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

@Copper

Forzy Horizon 2 niema - czyli szrot musi być jak taki fan Forz.

Sunset w piątek - czyli fapowanie do zapowiedzi rozumie się .

Ach te podwójne standardy i czekanie na gry.

Pemiera Sunset w USA byla wczoraj i mozna juz sobie bez problemu kupic z amerykanskiego store bez potrzeby skryptu na kolanach. Wiadomo ze na PS4 to nie przejdze bo musi byc pudelko i aukcja na allegro za troche  :cebula:  :cebula:  :cebula:

Juz nie wspomne ze 2tyg przed premiera mozna bylo preorderowac digital  :sir:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kypq, a moze postaraj sie na to spojrzec tak jak to faktycznie wyglada, xbone mam od niedawna i jednak byly 'jakies' gry do tej pory skoro je ogrywam i nie mam czasu na wszystkie premiery ;)

Horizon 2 sobie ogram na poczatku 2015, teraz mam 5ke, chyba o to chodzi, zeby miec w co grac, a nie ciagle #thisiswaiting

Opublikowano

no mowie przeciez

POST ZGŁOSZONY MODERACJI MAM NADZIEJE ZE CIE UKARZE!!

Opublikowano

Weź już skończ kidnappa. Cały czas macie mokro na widok metacritic więc teraz wam jest to wypominane. Tak samo, jak wielkim problemem był dla was płatny online, a teraz nie dość, że macie płatny to działa jeszcze gorzej niż wcześniej, a wy nic z tego nie robicie tylko z uśmiechem na ustach kąpiecie się w gównie. Multiplatformy się nie liczyły w poprzedniej generacji, mimo, że było ich mnóstwo i były świetne. Teraz już chu.j z exami (nie dziwota bo słabe) i podjarka asasynami, fifami i mordorami (w końcu 10-/10) bo w 1080p. Indyki ? Nieistotne w poprzedniej generacji ... itd itp. 

Przykro mi, że macie gówno obesrane (powoli staje się to synonimem PS4) zamiast porządnej konsoli (X1, Wii U). 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czyli wyszło szydło z worka - na XBONE trzeba sobie gry dawkować, bo jak za szybko się przejdzie to niema w co grać. #thisisperfidia

Opublikowano

Spodziewałam się, że skoro niedawno Sony wyłączyło PSStore dla konsoli PSP to dla PS3 też się tak stanie, ale nie spodziewałam się, że tak szybko.

Opublikowano

Ku,rwa jaki ten Sunset jest dobry. Mało filmików i ciągła akcja, która nie jest zakłócana poprzez odbieranie kontroli graczowi. I to miasto <3. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy.

Jakbym grał w coś na WiiU normalnie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tylko, że klapki mają w co grać i grają jak to ukazuje sprzedaż gier. Botki też mają w co grać, ale wolą siedzieć na forum i prowadzić swoją świętą wojnę. A co do gier - najlepszą grę tej generacji ma PS4 - TLOU. Średnia ponad 96%, kiedy Was jara 84%. Przebij to.

Edytowane przez Mantis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.