Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I nic, bo zostanie Ci granie w pasjansa, z gier wymienionych post wyzej tylko Project spark jest na pc, akurat najgorsza gra z tych 4.

Ale jako fan playstation na pewno bedziesz zachwycony, zawsze to w koncu jakas gra.

Jak na razie to prędzej czy puzniej gry z xo pojawiają się na piecu.

Jako fan playstaton się nie martwię o brak gier, bo tutaj chyba wszyscy zapominają że na obie konsole wychodzą przez cały rok inne gry miltiplatformowe.

Przecież nie tylko eksami konsole żyją. Czając ten temat można dojść do wniosku że na jednej jak i na drugiej konsoli są tylko gry na wyłączność i nic innego.

Generalnie to nie mogę zrozumieć tej nienawiści jaka jest na tym forum. Posiadacze jednej jak i drugiej konsoli poluzujcie zwieracze i bawcie się grając, a nie obrzucajcie się kupą ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli wyszło szydło z worka - na XBONE trzeba sobie gry dawkować, bo jak za szybko się przejdzie to niema w co grać. #thisisperfidia

Dalbym plusa, bo mnie wlasnie rozbawiles tym trollowaniem :D ale jestes klapkiem to nie dostaniesz (tak serio to mi sie skonczyly)

Odbijam pileczke: przynajmniej dawkujemy je sobie sami, nie to co Sony i dawkowanie Wam psnu.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

klapy juz totalnie jak blacharze, na co nam exy skoro mamy multiplatformy w 1080p - ale na blaszce działa online i pad od X1.

Opublikowano

Tylko, że klapki mają w co grać i grają jak to ukazuje sprzedaż gier. Botki też mają w co grać, ale wolą siedzieć na forum i prowadzić swoją świętą wojnę. A co do gier - najlepszą grę tej generacji ma PS4 - TLOU. Średnia ponad 96%, kiedy Was jara 84%. Przebij to.

Uwaga przebijam

371,25%

oceny 4 części halo w jednym paku i co teras?

QMNAZSj.gif

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ale bluber uczyl ciebie maty mazzeo ze nie wiesz srednia to dodanie ocen poszczeglnych czesci, a pozniej dzielimy to przez ich liczbe????? a nie ze tylko dodajemy....

jezu jaki ten beton jest przykry, nawet matmy w szkole nie mieli

Opublikowano

Czyli wyszło szydło z worka - na XBONE trzeba sobie gry dawkować, bo jak za szybko się przejdzie to niema w co grać. #thisisperfidia

Nope, po prostu w takich grach jak Forza 5 czy Horizon 2 nie zrobisz 100% w 2 dni jak w DC :)

Opublikowano

Witam, jako nowy posiadacz PS4 mam pytanie odnośnie zapamiętywania haseł wifi przez PS4. Za każdym razem kiedy zmieniam sieć wifi muszę wpisywać hasło. Stąd moje pytanie, czy taki zabieg jest czymś normalnym w tym systemie? W PSV zmieniałem sieci za pomocą jednego kliknięcia bez ponownego wpisywanie haseł w kółko i kółko.

xDDDDD

Ta "konsola" jest tak PRYMITYWNA, że aż piecze.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cały czas macie mokro na widok metacritic więc teraz wam jest to wypominane. Tak samo, jak wielkim problemem był dla was płatny online, a teraz nie dość, że macie płatny to działa jeszcze gorzej niż wcześniej, a wy nic z tego nie robicie tylko z uśmiechem na ustach kąpiecie się w gównie. Multiplatformy się nie liczyły w poprzedniej generacji, mimo, że było ich mnóstwo i były świetne. Teraz już chu.j z exami (nie dziwota bo słabe) i podjarka asasynami, fifami i mordorami (w końcu 10-/10) bo w 1080p. Indyki ? Nieistotne w poprzedniej generacji ... itd itp. 

To wszystko dokładnie można też wam wypomnieć.

W poprzedniej generacji śmialiście się z braku trawy w Mafii 2/RDR na PS3, teraz grafika dla was nieistotna i wystarczy to 792p.

W poprzedniej jaraliście się Bastionem i innymi eksluzywnymi "indykami", teraz się śmiejecie, że PS4 to indiestation.

W poprzedniej - najważniejsze są multiplatformy, obecnie ps4 has no games (w końcu multiplatformy już się nie liczą).

W poprzedniej - napieprzanie się z Mendrka, że powołuje się na metacritic, teraz cały czas to robicie.

W poprzedniej deklasowaliście kolekcje hd, nagle jaranko kolekcją szefa kuchni.

... itd itp.

Więc sorry, ale większość z tu wypowiadających się to chorągiewki, hipokryci, #tańczącyTakJakImProducentKonsoliZagra...

Opublikowano

ale bluber uczyl ciebie maty mazzeo ze nie wiesz srednia to dodanie ocen poszczeglnych czesci, a pozniej dzielimy to przez ich liczbe????? a nie ze tylko dodajemy....

jezu jaki ten beton jest przykry, nawet matmy w szkole nie mieli

Fakt jest łączona ocena 4 częsci, poebao mi się

Opublikowano

Tak się klapersi prują, że XBON też ma remastery, ale w jakim pięknym stylu!

Naughty tfu Dog, firma, której ostatnia dobra gra to był CRASH BANDICOOT w tandemie z Sony zaczęło pięknie grabić 'graczy', pchając im do dzioba REMASTER gry sprzed ROKU działający w 30 klapkach albo 40-60 z gorszymi cieniami. I to wszystko za jedyne 200zł.

Microsoft w tandemie z 343, doskonałą, utalentowaną firmą, da braciom zielonym remaster CZTERECH gier, z czego część ma już naście lat więc sens remasterowania jak najbardzej jest, za taką samą cenę, jak Sony krzyczy za parodię dobrej gry czyli TLoU.

Opublikowano

@MBeniek

1. W poprzedniej generacji rożnica nie była tylko w rozdziałce, ale też w grafice i frejmrejcie, teraz jest to w wiekszości przypadków tylko rozdziałka.

2. Indyków było mnóstwo i wiele było świetnych, a teraz co ? Na chwilę obecną Resogun naprawde daje radę

3. Multiplatformy podobnie co z indykami, zalew gierek od EA czy UBI na chwilę ocecną, no ale 1080p (nie zawsze zresztą) i dlatego mają się liczyć multiplatformy ? 

4. Metacritic mi zwisa, ale fajnie się pośmiać skoro za każdym razem było to wypominane (nawet na tej stronie jest)

5. Kolekcje HD ? Serio porównujesz Halo MCC do rocznych giereczek z ledwo co wrzuconym 1080p/60fps i wołania za to pełnej ceny ? 

Opublikowano

Naughty tfu Dog, firma, której ostatnia dobra gra to był CRASH BANDICOOT

kazdy trolling ma granice, KAZDY

Opublikowano

Ping, ale TLoU to Ty szanuj.

Opublikowano

hahaha no kolejny fail - bociku drogi, beka z xbox one byla od poczatku - z zapowiedzi drm, z always online itp, z biednego systemu, z biedy braku wielu opcji, beka byla z exow typu ryse, beka byla, ze te exy i tak jednak wychodza na pc, beka byla z titanfail, ktore wyglada jak srednia gra na 360, beka byla z gorzej dzialajacych i wygladajach multiplatform, beka byla z 10% z kinnecta, beka z czasowego super exa tomb raider itp

to wy dzieci betonu wybraliscie sobie kontretny malutki okres - jesien tego roku gdzie wreszcie pojawil sie jakis konkretny tytul horizon2 i wyjdzie pare exow, gdzie sony w tej samej jesieni zaliczylo wpadke z driveclubem i fail z infrastruktura sieciowa psn

BEKA z waszej podwojnej moralnosci

.

Tu wkleja gif daddiego, boom headshot.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti został tak zmasakrowany, że już wysłowić się nie potrafi.

Opublikowano

No a na ps4 sa tylko multiplatformy.

ficus: no w recenzjach nabardziej yebia ten chwalony przez ciebie model jazdy, mowiac ze "usypia" xDDDD

Ja rozumiem że jesteśmy w CW, ale z emanowania brakiem szacunku do innych zapomniałeś o braku szacunku do własnej osoby.

Opublikowano
Dzień bez beki z drajwsraki byłby dniem straconym:

Wy i tak macie lekko bo nie działa wam on line i Challenges. Ale są gracze, którym trawa wisi w powietrzu. Kasowali grę, robili reinstalacje systemu przywracanie danych ponownie instalowali grę i nic. Trawa jak wisiała tak wisi. A to potrafi strasznie rozpraszać podczas grania. 

https://www.facebook.com/video.php?v=10205237723129701&l=4644487668240590314

Haha  :), u mnie za to zaczęły pojawiać się problemy z cieniami, 

To nie jest nawet grafika xD

JLgb.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Śliczna grafika na tym gifie, nie Ins?

Może przypomnijmy raz jeszcze FH2?

HonorableHalfIberianbarbel.gif

vpN60G.gif

m25akn.gif

v94Ylk.gif

Wybór jest prosty

grrr.jpg

Opublikowano

hahaha no kolejny fail - bociku drogi, beka z xbox one byla od poczatku - z zapowiedzi drm, z always online itp, z biednego systemu, z biedy braku wielu opcji, beka byla z exow typu ryse, beka byla, ze te exy i tak jednak wychodza na pc, beka byla z titanfail, ktore wyglada jak srednia gra na 360, beka byla z gorzej dzialajacych i wygladajach multiplatform, beka byla z 10% z kinnecta, beka z czasowego super exa tomb raider itp

to wy dzieci betonu wybraliscie sobie kontretny malutki okres - jesien tego roku gdzie wreszcie pojawil sie jakis konkretny tytul horizon2 i wyjdzie pare exow, gdzie sony w tej samej jesieni zaliczylo wpadke z driveclubem i fail z infrastruktura sieciowa psn

BEKA z waszej podwojnej moralnosci

No i dobrze podsumowałeś z czego można się śmiać w przypadku Micro: z fatalnych pomysłów, które NIE ZOSTAŁY WPROWADZONE W ŻYCIE i ze słabej grafy (bo bebechy dają za mało p i fpsów). Z tego, że gniotowata zapowiadająca się gierka robiona od lat (RYSE) okazała się gniotem, nad którym przed i po zapowiedzi brandzlują się 3 osoby na krzyż.  Tego typu rzeczy.

No i malutki okres w jakim sensie? 11 miesięcy PS4 gniotło XONE czym? Lepiej działającą usługą sieciową, zmulonym systemem? Exami? Grafą, tak grafą w multiplatformach! Eksta.

A teraz z czego się śmieją botki w przypadku PS4: reklamowanie PS4 i PS+ Driveclubem przed premierą (jaki ex na start i to za darmo!) aż do dzisiaj, jeżeli na XO jest biedny system, to na PS4 trudno okreśilć to (pipi) obesrane, gdzie do dzisiaj nie działają wszystkie funkcje zapowiedziane rok temu (a większość zaczęła od wczoraj, LOL :( ), tradycyjne przesuwanie exów na lata kolejne, tylko po to, żeby ludziom wciskać ciemnotę na każdych kolejnych targach, konsola dla graczy na którą najlepsze tytuły pochodzą z poprzedniej generacji, a te z obecnej ustępują gierkom wydawanym na magnetowid, podniecanie się indorami i kupowanie nextgena dla gierek wydanych dwa lata temu na PC/X360.

Opublikowano

damage controoooooooooool xD 

PS. Na gifach pięknie, w rzeczywistości już gorzej.

Piękna graficzka to jest tutaj:

qcspef.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@Exact

Na tym zdjeciu dzieciak placze bo zazrosny klap z tylu w dupsko go szczypie. Dziewczynka ma kompletnie wyebane, czyli tak samo jak serwery Driveklapy. Tak to widze kolego.

Opublikowano

U dziewczynki zawiecha - wiadomo PS4
Chłopak to emocje, on krzyczy! On to czuje! - tylko XboxOne

Opublikowano

@MBeniek

1. W poprzedniej generacji rożnica nie była tylko w rozdziałce, ale też w grafice i frejmrejcie, teraz jest to w wiekszości przypadków tylko rozdziałka.

2. Indyków było mnóstwo i wiele było świetnych, a teraz co ? Na chwilę obecną Resogun naprawde daje radę

3. Multiplatformy podobnie co z indykami, zalew gierek od EA czy UBI na chwilę ocecną, no ale 1080p (nie zawsze zresztą) i dlatego mają się liczyć multiplatformy ? 

4. Metacritic mi zwisa, ale fajnie się pośmiać skoro za każdym razem było to wypominane (nawet na tej stronie jest)

5. Kolekcje HD ? Serio porównujesz Halo MCC do rocznych giereczek z ledwo co wrzuconym 1080p/60fps i wołania za to pełnej ceny ? 

Różnica w rozdzielczości jak była to marginalna, teraz jest dużo większa. Większość gier różnic nie miała, a i były gry lepiej działające na PS3. Teraz poza rozdziałką, są i różnice w grafice i tylko devi równający wersję z PS4 osiągną te same wizualia. W co wątpię aby zaczeli to stosować, bo baza posiadaczy PS4 jest dużo większa i więcej osób kupuje gry. Innymi słowy PS4 jest sporo mocniejsze, co ma i będzie miało coraz większe odzwierciedlenie w grach. Inna sprawa, że najważniejsza jest grywalność i tutaj obie konsole dostaną świetne gry. Kupię jedynego dla exów, ale tak za rok, dwa. Obecnie za mało takich gier posiadają obie konsole, ale PS4 robi u mnie za główną konsolę do gier multiplatformowych. Stąd pierw zakupiłem ten system, choć też przyznam, że eksy o wiele bardziej odpowiadają mi u Sony. Jedynego lubię i szanuję, ale jak czytam głupoty jakie boty wypisują o PS4 to sam zniżam się do ich poziomu i też piszę głupoty. Dziecinne to jest i nie mam zamiaru tego ciągnąć. Jestem graczem i chcę zaliczyć wszystkie dobre gry, a te forum wyniszcza taką postawę.

Opublikowano

Dla mnie boleśniejsze były różnice w multiplatformach w poprzedniej generacji. Gry 720p już same z siebie nie wyglądały cudownie na 1080p odbiorniku, a te co schodziły poniżej tej wartości na PS3 to już była zamazana kupa na ekranie. 360tka miała dodaktowo świetny skaler, który różnice jeszcze bardziej pogłębiał (gdy obie gry były w tej samej rozdziałce to i tak wersja na 360tke lepiej się dzieki niemu prezentowała). Różnica między 900p, a 1080p jest zdecydowanie mniej bolesna IMO. Co innego gdy na xbonie jest 720p, a na gównie obesranym w 1080p, w takim wypadku nawet nie ma o czym gadać.

Opublikowano

KTOS POWINIEN ZABIC TE GLUPIE KLAPERSY, JAK JA ICH NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.