Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a jakie gry dodali w pazdzierniku do EA access?

jakie dadza w listopadzie wiadomo?

pytam czysto orientacyjnie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

80zł na rok

15zł na miesiąć (skorzystałem by zagrać w plantsy, dobra gierka swoją drogą)

BF4, NFS Rivals, Fifa 14, Plantz vs Zombies Garden Warfare, Madden 25, Peggle

EA Access > PS Plus

Ale ileż to beki było, że EA to rak branży, że BF4 i FIFA to gunwo, gry dla januszy i że tylko klapy w nie grają. Podwojne standardy jak zwykle u botków.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

15zł za miesiąc grania w Plantzy ? Tylko głupi klap by nie skorzystał.

Opublikowano

plants vs zombies na ps4 - 169zł

peggle 2 - 42zł

Do ogrania za 15zł w ea access. Ale lepiej zapłacić 200zł i pograć w samolociki z pegazusa, dil życia.

Opublikowano

Ech zieloni bracia ale z was wychodzi :cebula: co na to król Spencer pochwala takie zachowanie ? :/

Edytowane przez Karas

Opublikowano

plants vs zombies na ps4 - 169zł

peggle 2 - 42zł

Do ogrania za 15zł w ea access. Ale lepiej zapłacić 200zł i pograć w samolociki z pegazusa, dil życia.

Nie no, wiadomo, że opcja chu.jowa, bo nie ma tego ulubionego przez niektórych uczucia wirtualnego drąga w okolicach rektalnych. Jedni lubią płacić za takie przygody, inni za dostęp do dobrych gier.

Opublikowano

Nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do zagrania w Peggle 2. Zresztą od kiedy wy jaracie się tak wyglądającymi grami? Przecież zawsze śmialiście się z gier dawanych do plusa na PS4, że wyglądają jak gierki na komórkę. Podwójne standardziki jak zwykle.

yebać velocity 2x czy towerfall ascencion takie gunwa to ja ogrywam na mojej Lumii, Peggle 2 i Super Time Force GOTY, patrzcie klapy jakie świetne gry.

Opublikowano

Nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do zagrania w Peggle 2. Zresztą od kiedy wy jaracie się tak wyglądającymi grami? Przecież zawsze śmialiście się z gier dawanych do plusa na PS4, że wyglądają jak gierki na komórkę. Podwójne standardziki jak zwykle.

yebać velocity 2x czy towerfall ascencion takie gunwa to ja ogrywam na mojej Lumii, Peggle 2 i Super Time Force GOTY, patrzcie klapy jakie świetne gry.

Nareszcie piszesz z sensem!

Opublikowano

Ja tam pisałem o Garden Warfare, dla którego na miesiąc wziąłem EA Access, no ale boty grajom w peglaaaa, beka xDxD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

peggle super gierka. czasem sobie pykam w pierwszą część bo Electronic Arts (<3) dało #PCMasterRace za darmo jakiś czas temu. chętnie kupię kiedyś na Playstation4 za te 42 złote.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Peggle to czysta doskonałość, machnąłem calaka. Ta gra jest tak dobra, że gry na PS4 poszły w odstawkę.

Opublikowano

serio kidnappa zagraj, wyzbądź się uprzedzeń. fajnie się szczela kulkami.

Opublikowano

Chwalcie to pojawi się szybciej Ubi Access, Acti Acccess etc. Wydawcy prędzej czy później i tak dopną swego zresztą. Gry jako usługa to dla nich przyszłość, dla branży raczej też.

Będąc bardziej poważny, to fajna usługa na razie. Szkoda tylko, że owe zmiany pewnie nastąpią szybciej.

Opublikowano

@tk, Nie-e, ograłem 3 z 4 wymienionych przeze mnie gier i z wszystkimi bawiłem się bardzo dobrze, ale po peggle 2 nie sięgnę nigdy. Odpycha mnie to i nic nie poradzę i nawet to, że mógłbym to mieć za te 15 zł w Ea Access mnie nie przekonuje.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Tak Hendrix, wydawcy zrezygnują z wpychania Ci gry na premierę za 250 zł na rzecz usługi z wieloma grami za 50% tej ceny :P

To dodatek, z którego okazjonalnie korzystają ci, którzy normalnie pewnie nic by z tego nie kupili.

Opublikowano

Ech zieloni bracia ale z was wychodzi :cebula: co na to król Spencer pochwala takie zachowanie ? :/

Król Spencer nie musi wiedzieć wszystkiego. :yes2:

Opublikowano

No ale nigdzie nie powiedziałem, że accessy zastąpią normalne gry. Po prostu duży sukces takich inicjatyw ułatwi przejście grom na system usług. Nastąpi to na pewno nie w tej generacji, ale w momencie gdy cyfrowe wydania i wpływy zaczną wypierać pudełka. Nie oszukujmy się kiedyś to nastąpi. MS miał swoje plany, wystąpił przed szereg, zapłacił to przegraniem generacji. Nadzieją jest jeszcze całkiem duże lobby sprzedawców. Chociaż i to nie pomoże, Tak jak i muzyka, Tv tak i gry czeka ten sam proces.  Oby jak najpóźniej, ale jednak.

Opublikowano

Tak Hendrix, wydawcy zrezygnują z wpychania Ci gry na premierę za 250 zł na rzecz usługi z wieloma grami za 50% tej ceny :P

Jak by jakimś cudem wszyscy (a przynajmniej ci wielcy) wydawcy przeszli na taki tryb udostępniania gierek to kto im by zabronił zmienić stawki za taką przyjemność ? które mogły by być kompletnie z dupy bo januszom i tak by to przecież zwisało.W kupiastą stronę ta branża zmierza powiadam wam w kupiastą heh

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jakoś muzyka, filmy są dalej wydawane tradycyjnie tak jak i 20 lat temu :P

Opublikowano

Jak by jakimś cudem wszyscy (a przynajmniej ci wielcy) wydawcy przeszli na taki tryb udostępniania gierek to kto im by zabronił zmienić stawki za taką przyjemność ? które mogły by być kompletnie z dupy bo januszom i tak by to przecież zwisało.W kupiastą stronę ta branża zmierza powiadam wam w kupiastą heh

będzie tak jak z telewizją. dla januszy FXX i Premium Cable, a dla koneserów Home Box Office  :sir: 

Opublikowano

Nie, nie masz racji Don, sonyptycy przecież się nigdy nie mylą ;)

Opublikowano

Jakoś muzyka, filmy są dalej wydawane tradycyjnie tak jak i 20 lat temu :P

No właśnie na co raz mniejszą skalę. Chyba tylko japoński rynek fonograficzny obronił się przed cyfryzacją.  Teoretycznie jeszcze kilka lat temu wiązałem przyszłość z muzyką. Uwierz perspektywa wydania płyty jest fajna, ale zdecydowanie więcej w necie się zarobi, w zasadzie nieporównywalnie więcej. Branża telewizyjna też przechodzi ogromne zmiany. Rynki DVD i CD po prostu powoli odchodzą, a B-ray świata nie zwojował.  U nas to pal licho, jesteśmy małym rynkiem i cyfryzacja dopadnie nas później. Chociaż w zasadzie nie znam muzyka, który z płyt by coś zarobił. Większość wolałaby własnym sumptem w necie wydawać, część już tak robi.

A gry, gry czeka to samo w przyszłości, dodatkowo medium jest silnie powiązane z internetem, a wydawcy kiedyś przestaną chcieć płacić haracz.

Nie rozumiem, co w tej opinii zaskakującego. Kiedyś to się stanie. Dziesięć lat, dwadzieścia ? Kto wie, ja będąc młodym szczylem nie sądziłem, że Nokia upadnie, a era telefonów-komputerów tak szybko nadejdzie i wszystko to będzie przed moją 30-ką. Damn, nie sądziłem też, że teledyski przestaną istnieć, a na youtubie, robiąc głupie filmiki można będzie robić niezłą kasę.

Opublikowano

Hendrix: Teraz Cię zaskoczę - muzycy zawsze zarabiali na trasach koncertowych a nie płytach :P

Opublikowano

Hendrix: Teraz Cię zaskoczę - muzycy zawsze zarabiali na trasach koncertowych a nie płytach :P

Khem,  trasy koncertowe to zawsze główny zarobek. Lecz kiedyś wpływy z albumów pozwalały na w miarę godne życie kiedy owych nie ma. Teraz nawet jak jesteś teoretycznie gwiazdą, to z płyty nic nie zobaczysz. Stąd muzycy co raz częściej wydają sami, albo w kontraktach mają zapewnione inne wpływy. Zresztą ostatecznie i tak mówimy o wpływach wydawców, sami zauważyli że wynalazki typu iTune to przyszłość.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

a walić te wojenki, do usunięcia

Edytowane przez Lokomotywa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.