Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

najpierw zaopatrzmy się chociaż w jednego next gena

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale juz prosze bez portów z ps3, indyków i remasterów.

jakie znowu porty i remastery z ps3? jak TF i FH2 wyszły na x-box 360 to już nie exy? To może Alien i TEW też nie powinniśmy zaliczać do najlepszych gier 2014? xD

Ratchet to remake analogiczny do RE1 z GC,czy Phantom Dust na X1. Powstający13 lat od czasów oryginału.

Co do formuły Rime, nie wiadomo czy to do końca będzie indyk, ale czy to coś zmienia? Sam niedawno twierdziłeś że nie przeszkadza ci cyfrowa formuła innych gier na 360-tkę. hehehe

Opublikowano

jakie znowu porty i remastery z ps3? jak TF i FH2 wyszły na x-box 360 to już nie exy? To może Alien i TEW też nie powinniśmy zaliczać do najlepszych gier 2014? xD

Co innego nowe gry wychodzące na starą generację a co innego odgrzewany kotlet z przeszłości tylko w ładniejszej grafice.

Opublikowano

Rime nie jest indykiem bo wydaje go sony.

Opublikowano

No, ale kim ty jesteś?

Opublikowano

W tej kolekcji będą wszystkie mapy z dwójki? Będą jakoś stuningowane, pomijając grafikę?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A ja?

Opublikowano

w 2 jest 25 map nie wiem ile było w oryginale

Opublikowano

spoko ziomek z Myslowic, mega skill z fps'y - prosze grzecznie zejsc z Tomciego

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bloodborne, U4, Persona 5, europejskie Guilty Gear xrd, Ratchet Redux, The Order, Rime

No ale juz prosze bez portów z ps3, indyków i remasterów.

Rime nie jest indykiem bo wydaje go sony.

WTF  :pechowiec:

Opublikowano

:pawel:

Opublikowano

Moje uszanowanie :hi: line up dla ps4 wygląda bardziej zachęcająco, ale co z tego jak sprzedają pół konsoli.

Opublikowano

bluber jak tam na imprezie :sorcerer:

Opublikowano

Czekam aż wpadna ziomki po mnie. A jak tam po pracy Fanku?

Opublikowano

w ogole kiedy mini zlot ja sie pytam grzecznie!!!

Opublikowano

udało sie po 20.30 wsiąść do auta i do domu :)

typa który przyjechał do sieci przed samą bramą wjazdową do nas policja zatrzymała, skret na podwójnej ciągłej i nakaz jazdy, chciali mu dać 750zł i 10pkt, ale ugadał i upomnienie :sorcerer:

Opublikowano

w ogole kiedy mini zlot ja sie pytam grzecznie!!!

Ankieta w wkp :potter:
Opublikowano

Co innego nowe gry wychodzące na starą generację a co innego odgrzewany kotlet z przeszłości tylko w ładniejszej grafice.

nigdy nie grałem w jedynkę Ratcheta. ty nigdy nie grałeś w RE1. Zresztą Takie dopałki potrafią sprzedać nawet ograny kotlet.

resident-evil-comparison.png

no nie gadaj że nie. :3

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

pięknie się ten szefo prezentuje w ruchu naserio

Opublikowano

A nie wygląda jak sam plastik?

Opublikowano

troche ale w sumie nawet cod tez tak sie swieci.Panowie z obozu m$ dostaną za pare dni konkretnego szpila.Ja liznąlem halo3 i halo4 na x360 i mocno rozmyslam zakup xone do halo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.