Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja wlasnie w ogole ostatnio nie czuje tej agresji, zbyt czesto starasz sie chyba ostatnio od czasu do czasu napisac merytorycznie :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Don ty od dawna jestes bezzebdny w tym temacie :P :P

Co Ty gadasz! Codziennie czuję w kościach jak klapki wbijają szpilki w moją laleczkę voodoo.

Masz WiiU i jesteś jedynym posiadaczem 360 na tym forum który ograł blue dragon i lost odyssey, słaby z Ciebie materiał na bota.

Opublikowano

W Blue Dragon jeszcze nie grałem. Lepiej?

Opublikowano

Czemu ten guantanamo ciagle tutaj pisze?

Opublikowano

Jednak posiadasz, przynajmniej z tego co pamiętam.

Opublikowano

ma WII U i lubisz japonczyzne wiec na zawsze w sercu bedziesz ponad definicje xbota

Opublikowano

Czemu ten guantanamo ciagle tutaj pisze?

zebys sie mogl dalej glupio pytac

Opublikowano

Gwinona

Opublikowano

papua nowa gwinea

Opublikowano

Guwniara

Opublikowano

To niemożliwe, żeby guano ape był z Gdyni :/

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

jak ładnie xboty same się wyniszczają :fsg:

Opublikowano

guantanamo

CU6BWqD.png

Opublikowano

@ex4ct

Można.

Mnie. :reggie:

Myślałem że masz już PS4   :kaz:

PS4? Przed premierą Bloodborne?! O(pipi)ałeś?!!

To znaczy jeszcze nie czuję się godny przyjąć tytułu szlacheckiego.  :sir: 

Opublikowano

To w sumie dobrze że jeszcze nie masz PS4, nie wiadomo czy PSN wytrzyma do lutego, więc może zakup Ci odejdzie.

Opublikowano

Wiemy, że kochacie DLC. Ucieszy was więc zapewne wiadomość, że opublikowano nowe wideo z Call of Duty: Advanced Warfare. Tym razem jest to trailer przedstawiający właśnie zawartość przepustek sezonowych.

xD

Opublikowano

@exc4t

Online prawie zawsze był u mnie na drugim planie. Bardziej odstraszają mnie przypadki tych wyjących lub wypluwających płyty peesczwórek. Więc next genowe Alien i TEW stygną na półce. Może ten ostatni model jest od tego wolny.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

@exc4t

Online prawie zawsze był u mnie na drugim planie. Bardziej odstraszają mnie przypadki tych wyjących lub wypluwających płyty peesczwórek. Więc next genowe Alien i TEW stygną na półce. Może ten ostatni model jest od tego wolny.

Szacunek Ci za to.

Zmieniając temat

Trzeba zrobić strajk, taka moderancja nie może mieć miejsca na tym forum.

Opublikowano

No dla nich najlepiej by bylo jakby zostali sami synowie januszy i andrzejow.

Opublikowano

Story trailer

UwVtKNB.jpg

Actual game using ps4 screenshot feature 

LRfvRqI.jpg

Ubi to rak branży

Opublikowano

To niemożliwe, żeby guano ape był z Gdyni :/

mi też wstyd że to że mamy sonybota w Trójmieśćie  :/   gdzieś w Polsce B gdzie ich miejsce ale nie tutaj.

NV0cb.gif

Opublikowano

Story trailer

UwVtKNB.jpg

Actual game using ps4 screenshot feature 

LRfvRqI.jpg

Ubi to rak branży

tutaj widzę raczej inne oświetlenie no mniej wyostrzoną drugą fotkę, choć w sumie i tak żaden z tych screenów dupy nie urywa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pierwszy dzień Xboxa One w moim domu, wiec napisze, krótkie podsumowanie.

Na poczatku, aby  każdy zrozumiał jak ja to odbieram. Dla mnie konsola ma tylko jedno zadanie. Odpalac gry. Nie interesuje mnie mp3 z pendrivam nie interesuje mnie ze mozna odpalic przegladarke, jakies obslugiwanie mecz, puszczanie filmow etc. Ja na konsoli Gram.

Drogi Graczu.

Jesli chcesz kupic konsole na gwiazdke, konsole na ktorej chcesz tylko grac. I jesli akurat nie masz konsoli w domu. To kup .... PS3. Ograj wszystko, zajmie Ci to spokojnie 6-9 miesiecy. 

Jesli chcesz kupic Next gena a stac cie na jedna konsole, lub nie widzisz sensu posiadania dwóch bo rynek gier to w 95% multiplatformy, kup PS4.

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN. I nawet sławne konserwacje PSN nie beda miały dla ciebie znaczenia, bo wcale nie sa one uciazliwe, i wcale nie sa tak czeste. Nie zauwazysz zadnej róznicy w działaniu komunikacji, bo poprostu bedziesz ja miał w obu przypadkach, i bedzie dla Ciebie tak samo akceptowalna.

Ani PS4 / Ani Xone nie maja system sellera. Nie wierz ani Botom ,ze SO to jakis mesjasz, ani Klapkom , że Infamous  jest az taki za(pipi)isty. Bedziesz sie z tymi grami poprostu dobrze bawił, jesli bawisz sie dobrze przy graniu na konsoli. 

Na nowej generacji, jest tylko jedna gra na obu sprzetach , która moze pomóc podjac decyzje jesli nie ograłes jej wczesniej. The Last of Us. Ale na samym poczatku napisałem o PS3 i to tam powinienes ja ograc. Jesli juz chcesz miec nowa konsole, to własnie z tym tytułem ja kup.

Wiele razy w tym temacie padało zdanie ze DC jest hujowy ( w przypadku osob ktore go nie miały) i ze jest bardzo dobry ale nie skonczony w przypadku osob ktore w niego graja. Przy okazji drugiej opcji czesto towarzyszył tekst "Jakbys wydał 200zł na gre to tez bys tak mówił"

Wiec drodzy fani Xbone. Ja wydałem 1700 zł na to aby zagrac w SO. Wiec musze wiedziec najlepiej. Nie jest to za(pipi)ista gra. Jest fajna, gra sie przyjemnie, ale nie jest rewelacyjna, A DC nie jest hujowy... jest fajny , gra sie przyjemnie .. i tylko tyle.

Pad jest lepszy w Xbox One. Ale znowu nie jest to róznica, za która mozna tesknic i która moze byc powodem wyboru konsoli. Tak samo jak nie jest wazny jej wyglad, wielkosc itd.

Baterie , czy ładowanie z USB - jakie to ma znaczenie?

Rok  konsol nowej generacji na rynku. Zadnego system sellera na zadnej z nich, Lepsze multiplatformy na PS4, 

PS4 głowna konsola , Xbox one do exów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.