Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja ostatnio mniej piszę, bo a) mam miesięczne dziecko w domu, b) sporo obowiązków, c) jak już znajdę chwilę spokoju to wolę pograć, albo wyjść do znajomych. BTW - dzisiaj śniło mi się, że kupiłem jedynego i było mi z tym dobrze. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to biorę go na święta. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I to jest zabawne w tym temacie.

Klapki potrafią docenić coś dobrego, nie posiadają podwójnych standardów, a z czystego funu potrafią kupić konsole konkurencji, po drugiej stronie w obozie młodych gniewnych w bluzach PROSTO jest zakaz pomyślenia pozytywnie o konkurencyjnej konsoli, wszystko co złe i podane analnie odchodzi w zapomnienie.

Opublikowano

Taa, bo zaden bot nie mial ps3 xD

Nie zastanawiales sie, ze moze po prostu na xboxie jest w co grac, a na ps4 nie ma, dlatego jak ktos ma ps4 to chetnie kupi xboxa, a w odwrotna strone to poki co nie dziala?

Opublikowano

Klapki potrafią docenić coś dobrego, nie posiadają podwójnych standardów, a z czystego funu potrafią kupić konsole konkurencji, po drugiej stronie w obozie młodych gniewnych w bluzach PROSTO jest zakaz pomyślenia pozytywnie o konkurencyjnej konsoli, wszystko co złe i podane analnie odchodzi w zapomnienie.

Chyba na głowę upadłeś XD Praktycznie każdy naczelny Xbot ma/miał PS3. 

Mało tego, wielu z nich ogrywało te megatonowe ex'y szybciej od najbardziej zapalczywych klapów.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie rozumiecie, ja nie piszę że nikt nie miał PS3 z botów, baa siedząc w tym temacie to myślę że wiecej z nich ukończyło TLoU niż klapków XD

Ale ja osobiście potrafie pozytywnie wypowiedzieć się o Xboxie 360, a mogę też powiedzieć pozytywy o Xboxie One, typowa rozmowa bota dotycząca PS3, PS4 czy Sony to guw.no ob.esrane

Opublikowano

A co można niby dobrego napisać o PS3 :P Jak kupiłem konsolę mając już X360 to poczułem się jakbym się cofnął do epoki kamienia łupanego.

Opublikowano

Jak Sony wyszla pierwsza dobra konsola od czasu ps2 (vita) to ja porzucili, wiec jak widac Sony lubi handlowac przede wszystkim guwnem obes.ranym :(

Opublikowano

Chuopcze, większość botów ograło TLoU w ciągu kilku dni od premiery, kiedy klapki jedynie jarały się gifami z kilzłoma na PS4. Boty to bardzo inteligentne bestie, mające po kilka konsol. Klapki mają tylko swoje PS i wsio. Zero otwartego umysłu. Zaścianek i średniowiecze.

Opublikowano

A co można niby dobrego napisać o PS3 :P Jak kupiłem konsolę mając już X360 to poczułem się jakbym się cofnął do epoki kamienia łupanego.

A co tam było takiego z epoki kamienia łupanego?

Wbudowane wifi którego pierwszy Xbox nie miał, czy czytnik BluRay?

Nie powiesz mi chyba że Twoim pierwszym xboxem był model z wbudowanym wifi.

Opublikowano

System, ktory dziala gorzej niz vista na slabym pc.

Obecnie na PS4 system jest 2x szybszy i nie ma to jakoś większego znaczenia.

Opublikowano

wiiugamessvoqu.png

Tyle fajnych gierek czekających na was, bez mikrotransakcji i dlc, bez ogłupiania graczy, a ci lecą z wywieszonym jęzorem po CoDa... EHHH.

Opublikowano

Jedyną zaletą PS4 jest to, że ma mocniejsze bebechy i dlatego taki YETI gra w grafikę. :reggie:

Opublikowano

wiiugamessvoqu.png

Tyle fajnych gierek czekających na was, bez mikrotransakcji i dlc, bez ogłupiania graczy, a ci lecą z wywieszonym jęzorem po CoDa... EHHH.

Most Wanted mocno rani tą bibliotekę.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Beka, Pikmina 3 mam od kiedy kupiłem konsolę, a nawet go nigdy nie odpaliłem. Mario Kart 8 - przejechałem dwa pucharki, Super Mario U - przeszedłem 5 światów, Super Luigi U - nie odpaliłem. Nie wiem jak się zmusić do polubienia tej konsoli.

Opublikowano

Bayo 2 i Zelda, reszte...

Paliłbym. :daddy:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Biblioteka wiiu coraz bardziej "godna", pierwsza obnizka wii u i lece po konsole.

Ale jak wydadza zaraz po tym new wii u to nigdy wiecej nie kupie od nich sprzetu :/

Opublikowano

Beka, Pikmina 3 mam od kiedy kupiłem konsolę, a nawet go nigdy nie odpaliłem. Mario Kart 8 - przejechałem dwa pucharki, Super Mario U - przeszedłem 5 światów, Super Luigi U - nie odpaliłem. Nie wiem jak się zmusić do polubienia tej konsoli.

Może faktycznie odpalając gry.

Opublikowano

wiiugamessvoqu.png

Szkoda, że ZombiU 2 nie będzie. Gra ma swój klimat i bardzo dobrze wykorzystuje padleta.

Opublikowano

Pikmin 3? Widzę, inwestujesz w przyszłość.

Opublikowano

wiiugamessvoqu.png

Masz już swoje WiiU? Czy tylko szczekasz, jak zwykle w Twoim przypadku?

Opublikowano

Może faktycznie odpalając gry.

Próbowałem, ale za każdym razem miałem coś w stylu WTF? Skakanie po grzybkach? Rzucanie muszelkami w innych typów? Nie potrafiłem się zmusić do grania ani na trzeźwo, ani po polepszaczach nastroju, próbowałem wszystkiego - nie da rady. Infantylizm wylewa się z ekranu strumieniami, a do głowy wbijają się myśli typu "Naprawdę za to zapłaciłem? Serio odpaliłem taką grę? Co w tym ludzie widzą? Przecież gameplayowo to są oklepane patenty sprzed stu lat. Dlaczego to żyje?" Kwadrans to maximum, jakie mogę spędzić z grą na upośledzonej platformie Nietendo.

A najlepsze jest to, że kupiłem po czytaniu miliarda pochwał to słynne Xenoblade, limitkę, jak się bawić to się bawić - pograłem godzinę i tak leży ze trzy lata. Final Fantasy XIII-2 to do pięt niestety nie dorasta.

Ja potrzebuję krwi, deszczu, potu. Gra wideo ma być dla mnie emocjonalnym katharsis, a nie Gombrowiczowskim upupianiem. Równie dobrze mogę kupić paczkę pieluch dla dorosłych, smoczek, rozsiąść się w salonie z padletem i udawać, że jestem bajtlem, ale to już zakrawa na zwyrodnienie. Dorośli mężczyźni nie powinni grać Nintendo.

Edytowane przez ping

Opublikowano
Masz już swoje WiiU? Czy tylko szczekasz, jak zwykle w Twoim przypadku?

Nie mam z powodu pieniędzy. To co, może zaczniesz się śmiać i szydzić z tego, że jestem biedny? Śmiało. Do it.

@ping, ok, uff.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Aha, czyli wczoraj oburzyłeś się na to, jak nazwałem Bayo 2 japońskim huiwieczym, kiedy Ty w istocie gry na oczy nie widziałeś.

Opublikowano

Aha, czyli wczoraj oburzyłeś się na to, jak nazwałem Bayo 2 japońskim huiwieczym, kiedy Ty w istocie gry na oczy nie widziałeś.

I jest to złe, bo...?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.