Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ze lubisz crapy, spoks.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dokładnie, nie samą grafą człowiek żyje. Kompletna gra bez online(NfS)> (DC) niekompletna gra z marnym online póki co. Wybór jest prosty. Czyli obecna generacja śmierdzi, a ludzie się jarają ochłapami.

Opublikowano

Świetne trasy miał też Criterionowy Hot Pursuit, w deszczu i burzy było goty.

Need_for_Speed_-_Hot_Pursuit_2010_44.jpg

1080p2.jpg.jpg

do tego takedowny, zniszczenia, licencjonowane auta :fsg:

Opublikowano

Odpalam Killzone Shadowfall bo czytalem na forum, ze bardzo dobry przedstawiciel graficznych mozliwosci PS4, gram chwile i nie wierze wlasnym oczom. Grafa jak ze Skyrima na medium to jest MAX co tam widac. Jak by to wygladalo na xboxie w 900p nawet nie bede probowal sobie wyobrazac. Te konsole pecetom moga brac z polykiem i nie powinny nawet podnosic sie z kolan bo nie maja takiego prawa. Beka w ch.uj. To samo TloU. Przeciez ta edycja HD to takie PC gdzies 2007r. xD Jak te wasze przekrzykiwania o grafike teraz smiesznie wygladaja. Ja myslalem, ze to dla jaj wszystko a wy serio nic lepszego nie widzieliscie bo i gdzie. :kaz::yao:

Opublikowano

W 3 był chyba Waszyngton Figaro.

Opublikowano

Top 10 najbardziej oczekiwanych gierek w 2015 wg Gameinformera.

10. Xenoblade Chronicles X

09. Bloodborne TYLKO DLA BŁĘKITNEJ KRWI

08. The Legend of Zelda

07. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - lepsze cienie, rozdzielczość, więcej kosodrzewiny

06. Rise of the Tomb Raider

05. Evolve - lepsze cienie, rozdzielczość, więcej kosodrzewiny

04. Batman: Arkham Knight - lepsze cienie, rozdzielczość, więcej kosodrzewiny

03. Uncharted 4: A Thief’s End TYLKO DLA BŁĘKITNEJ KRWI

02. No Man’s Sky TYLKO DLA BŁĘKITNEJ KRWI

01. The Witcher 3: Wild Hunt - lepsze cienie, rozdzielczość, więcej kosodrzewiny

<szuka exa na xbona>

:banderas:

Opublikowano

problem z klapkami wlasnie jest taki ze wy mogliscie miec lub bedziecie miec, a my po prostu mamy b4LuVXB.png

Na E3 pokaza nowego Banjo w 2D i juz zupelnie parowa ci zmieknie  :reggie:  Scalebound na poczatku 2016  :reggie:  Nowe IP od Rare  :reggie: Nowe Otogi  :reggie:

No, ten post dobitnie to pokazuje. E3 i podjarka gierkami z 2016, czy gierkami, których nawet jeszcze nie zapowiedzieli. Jak wy to lubicie mawiać. #thisiswaiting

Zauważyliście że Mantis, kidnappa, exact i szczególnie Yeti jakoś przycichli w ostatnich tygodniach w CW? Może to jej urok? Może to Spenceriine.

Już tłumaczę, jestem posiadaczem oby dwu next genów i mam w co grać. Nie mam czasu na wypociny tutaj kiedy właśnie skończyłem bardzo fajnego Wolfensteina na nadkonsoli, a teraz gram w również bardzo dobre SO na podkonsoli. Różnica między mną a większością botków jest taka, że ja w przeciwieństwie do nich mam XO i ogrywam te gry, którymi tak się tutaj non stop jarają. Pozdro 600

edyta.

Daddy im takiego posta nasmarował, że jeszcze sie zastanawiają co tu odpisać, potwierdzone info z fejsbooka

:daddy: :daddy: :daddy::kaz:

Nie czytam postów Daddy'ego,

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

I tak nie zmieni to łatki, że na klapstation nie ma w co grać.

Wyprzedzając Wasz trolling - trochę mnie piecze.

Opublikowano

Dlatego lubiłem wyścigi na pierwszym PlayStation, każda trasa inna, tu pier.dolniemy jakąś japonię, tu jakieś alpy, trasa w stuttgarcie jesienią, letnia california (tak, piszę o Porsche Challenge). NFSy też miały kozackie trasy, zero spiny na odzwierciedlanie prawdziwego świata, wirtualna zabawa, piękne jak na tamte czasy lokacje - po co mi symulator realnego życia, jak to samo mam poza konsolą. Ja chcę konsolowej magii.

Też to preferuje. Z nowszych to Need For Speed The Run ma właśnie taką budowę gry - trasy z punktu A do B w pięknych, zróżnicowanych okolicznościach przyrody. Jakby tylko był tam lepszy model jazdy...

Opublikowano

problem z klapkami wlasnie jest taki ze wy mogliscie miec lub bedziecie miec, a my po prostu mamy b4LuVXB.png

Figaro jeszcze kilka takich postow i moze zaczne Ciebie szanowac.

Na E3 pokaza nowego Banjo w 2D i juz zupelnie parowa ci zmieknie  :reggie:  Scalebound na poczatku 2016  :reggie:  Nowe IP od Rare  :reggie: Nowe Otogi  :reggie:

No, ten post dobitnie to pokazuje. E3 i podjarka gierkami z 2016, czy gierkami, których nawet jeszcze nie zapowiedzieli. Jak wy to lubicie mawiać. #thisiswaiting

Zauważyliście że Mantis, kidnappa, exact i szczególnie Yeti jakoś przycichli w ostatnich tygodniach w CW? Może to jej urok? Może to Spenceriine.

Już tłumaczę, jestem posiadaczem oby dwu next genów i mam w co grać. Nie mam czasu na wypociny tutaj kiedy właśnie skończyłem bardzo fajnego Wolfensteina na nadkonsoli, a teraz gram w również bardzo dobre SO na podkonsoli. Różnica między mną a większością botków jest taka, że ja w przeciwieństwie do nich mam XO i ogrywam te gry, którymi tak się tutaj non stop jarają. Pozdro 600

Dobrze, że są ludzie tacy jak Ty.

enC7oQR.jpg

Opublikowano

Kidnappa lekiem na rak branży.

Opublikowano

Dzięki Ping mój mistrzu. Schowałbym ją sobie tam gdzie nie dociera słońce, Niestety, nie mam tak rozepchanego odbytu jak boty po tym jak ich MS ciśnie ciągle w kakaowe oko.

Opublikowano

Kiedy? Musiała być niezła impreza, bo nic nie pamiętam, ani też nic mnie nie boli.

Opublikowano

W niemieckim biurze patentowym pojawil sie wniosek o Fallout:Shadow of Boston. Zapowiedz na VGX? A moze na tej imprezie sony?

https://register.dpma.de/DPMAregister/marke/registerHABM?AKZ=013401691&CURSOR=5

A czy Boston nie był już w trójce?

Waszyngton był w trójce, a o tym że Boston pojawi się w kolejnej części mówi się już od dawna.

A na VGX równie dobrze może być zapowiedź Dishonored 2, więc nie napalałbym się.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Kiedy? Musiała być niezła impreza, bo nic nie pamiętam, ani też nic mnie nie boli.

Dziwne żeby jeszcze bolało po 8 latach :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Chciałbyś koleżko. Ja PS3 używałem tylko do ogrywania najlepszych exów na rynku, tak to siedziałem cały czas na X360, ale co tym możesz wiedzieć w tej kwestii.

Opublikowano

A chociażby to, że miałem X360 i MS dostarczał jak i dostarcza najlepszą usługę sieciową na rynku.

Sony was rucha w tej generacji jak nigdy wcześniej, a wy uśmiechacie się i prosicie o jeszcze.

MS się ogarnął, zainwestował w gry i widać tego rezultaty, Sony ma wyebane na graczy.

No ale #Thisiswaiting #FortheFrajers. Lubicie to klapersy.

Normalnie aż chce się zacytować "Lubisz to suko".

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dziwne żeby jeszcze bolało po 8 latach :)
Ale że jak po 8 latach?

Dla kogoś, kto swoje growe, nazwijmy to, gusta wyrobił na Dreamcaście(przy okazji zajechał kilka z nich), naturalnym było przejście do obozu MS. Ewidentnie taki był jeden z ich targetów. Widać do nawet dziś, choćby w takim Sunset Overdrive i padzie. Nie czuję się nabity w butelkę, ani teraz, ani 8 lat temu.

Opublikowano

Ale weźcie ogarnijcie bajere może co? To CW ale jakiś minimalny poziom proszę trzymać.

Opublikowano

:frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.