Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale weźcie ogarnijcie bajere może co? To CW ale jakiś minimalny poziom proszę trzymać.

Ej Kyo, wykasowałes moje posty, a w nich zero wulgaryzmów. Wszystko ładnie bez przekleństw z przymrużeniem oka. Foch. :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ta posty o ruchaniu w dupę z przymrużeniem oka lol

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no jak mu dobrze to mruzy oczy - to ma sens

Opublikowano

Świetne trasy miał też Criterionowy Hot Pursuit, w deszczu i burzy było goty.

1080p2.jpg.jpg

do tego takedowny, zniszczenia, licencjonowane auta :fsg:

W Rivals (ktory chyba hejtowales) trasy sa podobne, do tego warunki atmosferyczne daja rade jak w zadnej innej grze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ani razu nie użyłem sformułowania typu "ruchanie w dupe" Wszystko było bez jakichkolwiek wulgaryzmów. Nie mówiąc, że kończyłem posty zazwyczaj uśmieszkiem To twoje ziomki pisały o kapaniu z buzi czy gwałceniu analnym w odbyt. Botki się spięły i od razu się rzuciły używając wulgarnych określeń.

PS. trochę się jaram

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

mnie znowu jakos te nowe maskotki w LBP3 nie przekonywuja - daleko im do switasnosci sackboya, ogolnie mocno sie zdziwie jak ta odslona bedzie zgarniac noty tak wysokie jak poprzednicy, okropnie mi ona smierdzi produkcja na szybko i na sile byle tylko zapchac grafik na swieta 2014

Opublikowano

Ani razu nie użyłem sformułowania typu "ruchanie w dupe" Wszystko było bez jakichkolwiek wulgaryzmów. Nie mówiąc, że kończyłem posty zazwyczaj uśmieszkiem To twoje ziomki pisały o kapaniu z buzi czy gwałceniu analnym w odbyt. Botki się spięły i od razu się rzuciły używając wulgarnych określeń.

PS. trochę się jaram

Niezaprzeczalne podobieństwo.

Teletubisie_172v3.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Jak dwie krople wody

THE-Master-Chief-halo-547518_283_330.jpg

green-ranger.jpg

@Ficuś Ta część LBP podobno już 3 lata w developingu, więc raczej nie wygląda na coś klejonego na szybko byle by tylko był jakiś ex na końcówkę tego roku. Osobiście wątpię aby ta część miała zbierać noty jak jedynka czy dwójka, ale mimo wszystko liczę na solidną produkcję.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

@Easye

Nie hejtowalem Rivals, mam na niego chrapkę nawet, ale to dopiero na bonerze bo na pastach ledwo 25 fps ponoć utrzymuje.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Easye

Nie hejtowalem Rivals, mam na niego chrapkę nawet, ale to dopiero na bonerze bo na pastach ledwo 25 fps ponoć utrzymuje.

Za(pipi)ista giera, dla fanów zręcznościowych wyścigów to must-have według mnie, a tym bardziej jak ciepło wspominasz Hot Pursuit od Criterion ;)

Opublikowano

Bardzo miłe zaskoczenie. Pograłem chwilę na PC i olałem, nie mogłem obczaić na czym polega robienie progressu w grze, na konsoli przysiadłem i prawie wycalakowałem - grało się świetnie i nie rozumiem wieszania psów. Zacny NFS.

Opublikowano

nie rozumiem wieszania psów

Juz spiesze z wytlumaczeniem, poprzednie NFSy ssaly, wiec ludzie juz z gory wiedza jaki bedzie kolejny, no i oczywiscie najwazniejsze:

ea_golden_poo_2012.jpg

;)

Opublikowano

A no tak, zapomniałem, że to gra od dużego wydawcy, nie wolno kupować gier od dużych wydawców, bo to rak branży.

:oh_you:

Opublikowano

@Easye

Za(pipi)ista giera, dla fanów zręcznościowych wyścigów to must-have według mnie, a tym bardziej jak ciepło wspominasz Hot Pursuit od Criterion ;)

No zwłaszcza, że Most Wanted mi zbytnio nie podszedł więc Rivalsa na pewno sprawdzę.

Opublikowano

Opinia kolesia, który widział Uncharted 4:

Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic.”

Making a fan film about Uncharted can get you places. It can even get you a tour of the Naughty Dog studio and an exclusive first look atUncharted 4: A Thief’s End. This is exactly what Martin Sofiedal just did and he’s pretty impressed at what he saw

.- I got to see some pretty raw stuff from the new game, including drawings of planned action sequences and how all the characters look like now with upgraded graphics. It was almost scary to see Sully as an almost living person. I also got to see a few seconds of the opening scene, which is still under development, but already looking incredible.”Martin Sofiedal

Martin goes on and compares the graphical leap as PlayStation 2 to a Pixar movie.

They showed some tests where Drake was going through a bit of tall grass and how every straw reacted to his movements while also responding to the wind. It was crazy. I’ve never seen anything like it.

QpE25Rs.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

@Ficuś Ta część LBP podobno już 3 lata w developingu, więc raczej nie wygląda na coś klejonego na szybko byle by tylko był jakiś ex na końcówkę tego roku. Osobiście wątpię aby ta część miała zbierać noty jak jedynka czy dwójka, ale mimo wszystko liczę na solidną produkcję.

wlasnie tez to czytalem i mnie to dziwi - moze i byla tyle lat w produkcji ale chyba przez ten czas grzebalo przy niej 10 osob - to za uuja nie wyglada na produkcje z takim czasem developerskim, jakos nie afiszuja nowych przelomowych mozliwosci edytora, a to byla jak dotad najmocniejsza strona pozycji, graficznie to zart patrzac na moc ps4, wyglada jak wypisz wymaluj gra z ps3 w 1080p, nowe szmacianki sa mega dretwe z wygladu...no kurcze nie potrafie sie przekonac

Opublikowano

Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic."

:facepalmz:

Chyba sobie grafiki na iMacu ogladal bo przeciez nie na PS4 w ruchu.

Opublikowano

Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic."

Tam są drzwi.

Opublikowano

po prezentacji Uncharted4 za miesiac xbotom zostanie tylko pisanie, ze "klapki znowu graja w zapowiedzi", a w miedzy czasie beda juz odkladac kase w skarbonach na ps4 i z pogarda patrzec na ten szrot z bebechami z biedronki, ktory teraz maja

dwojka uncharted wyznaczyla nowe standardy w dziejach prezentacji gier tps, cos czuje, ze czworka znowu bedzie milowym krokiem w przod w tej kwestii

Opublikowano

po prezentacji Uncharted4 za miesiac xbotom zostanie tylko pisanie, ze "klapki znowu graja w zapowiedzi", a w miedzy czasie beda juz odkladac kase w skarbonach na ps4 i z pogarda patrzec na ten szrot z bebechami z biedronki, ktory teraz maja

dwojka uncharted wyznaczyla nowe standardy w dziejach prezentacji gier tps, cos czuje, ze czworka znowu bedzie milowym krokiem w przod w tej kwestii

Jak ma wyznaczać jak Uncharted 2, to raczej milowy krok, ale wstecz.

Opublikowano

Znowu będzie downgrade jak z driveklapem, ja bym się nie ekscytował na zapas.

Opublikowano

cod4 w fps i uncharted2 w tps - oba zrewolucjonizowaly i praktycznie wprowadzily cinematic experience w swoje gatunki, co dzisiaj jest tak powszechne w tak wielu grach w tych gatunkach, ktore gorzej lub lepiej z nich kopiuja

Opublikowano

Opinia kolesia, ktory gra w gry na neogafie:

Tam są drzwi.

Opublikowano

oooo widze kolejny ktory uwierzyl przez moment w Spencera i kolejny, ktory przez to zrobil sie nadpobudliwy i nerwowy - co ta konsola robi z ludzi...:/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.