Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak już przestaniecie grać w zapowiedzi [moment premiery Uncharted 4] to zaczniecie grać w grafikę. Ja wole gry, a ciężko pod tym względem jarać się flagową serią Playstation i czekać z zniecierpliwieniem na następną, dopiero 4 część. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale Quantum Break bedzie hitem co nie...wszak ma super plynne przejscia z gameplayu do filmikow

ja do korytarzykow nic nigdy nie mialem, dobrze zrobione daja mi wiecej funu z gry niz wiele nudnych pozycji z otwartym lecz pustym swiatem

Opublikowano

DRZWI

WYPIE.RDALAJ PRZEZ NIE

good-good-thumb.jpg

Raporcik poszedl. Moze jak odpoczniesz od forum zaczniesz w koncu w te gry grac a nie kopiowac neogafa i gify.

Opublikowano

Robi się niebezpiecznie.

Idę na obiadek i przed Xboksa.

1090901_835504416493919_8003647282753423

Opublikowano

sunset overdrive to jak na razie najlepsza gra z 2014 w jaka gralem. miod wylewa sie ekranu litrami

Opublikowano

po prezentacji Uncharted4 za miesiac xbotom zostanie tylko pisanie, ze "klapki znowu graja w zapowiedzi", a w miedzy czasie beda juz odkladac kase w skarbonach na ps4 i z pogarda patrzec na ten szrot z bebechami z biedronki, ktory teraz maja

dwojka uncharted wyznaczyla nowe standardy w dziejach prezentacji gier tps, cos czuje, ze czworka znowu bedzie milowym krokiem w przod w tej kwestii

Boże, Ficuś weź się ogarnij. Uncharted nie ma nawet startu do starych Max Paynów a Ty o nowych standardach w prezentacji TPS piszesz. Uncharted wyznaczył nowe trendy ale w dziedzinie samo przechodzących się gier. A, że żyjemy w czasach strzałki z kierunkiem drogi, QTE, marnej AI, czy fatalnie zrobionych zagadek logicznych, to inni te " trendy " kopiują.

Opublikowano

wprowadzil trendy w cinematic experience i to fakt niezaprzeczalny, do dzisiaj w tps i fps firmy prawie caly czas klonuja u2 i cod4 i to fakt wg mnie i to podciagam pod prezentacje

nigdy nie napisalem ze cod4 to najlpeszy fps w historii albo ze u2 to najlepszy tps

Opublikowano

Co to PS4 z Ficusiem zrobilo to ja nie rozumiem tego :/

Przeciez to taki ok uzytkownik byl a teraz tylko piane toczy na MS w imie Sony :(

Co do U4, uwierze jak zobacze, juz wiele razy sie ludzie sparzyli w tej generacji jesli o grafike i obietnice chodzi (DC pierwszy przyklad z brzegu - i nie, nie mowie ze brzydkie, mowie ze nie takie jak obiecywali). Na pewno graficznie zerwie pape z dachu, co do tego nie mam watpliwosci, ale teksty "scary real" to se w dupe moze wsadzic leming jeden, nie dam sie poniesc hypowi tylko po to zeby potem mnie pieklo z zawodu, o nie Sony, nie tym razem.

Opublikowano

Sony skończyło się na PS2. I nawet fotorealistyczne U4 nie zmieni tego w mojej ocenie.

Opublikowano

Bansai dostosuje sie do tematu i wielu postow tutaj :) mam co post pisac, ze szanuje botki i xone i mam wy.(pipi)ane na wojenki? a ps4 mam z powodow o jakich wiele razy pisalem, jakby nie mial co robic z czasem i nie mial w zyciu wazniejszych wydatkow to bym pewnie mial wszystkie konsole, a tak personalnie dla mnie konsole sony to najlepszy wybor jako jedyna konsola ale to moja decyzja, nie twierdze nigdy, ze jedyna sluszna - sluszna dla mnie, dla innego moze byc niezrozumiala, bladna itp ale mnie to wali

Opublikowano

FIGARO DZISIAJ RANO

Niższa rozdzielczość w ogóle mnie nie obchodzi, design (i może oświetlenie) tworzą grafikę, nie LICZBAp :usmiech:

FIGARO PO PRZECZYTANIU O REALISTYCZNEJ GRAFICE W UNCHARTED

QpE25Rs.gif

Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic."

Tam są drzwi.

DRZWI

WYPIE.RDALAJ PRZEZ NIE

:obama:

Opublikowano

wprowadzil trendy w cinematic experience i to fakt niezaprzeczalny, do dzisiaj w tps i fps firmy prawie caly czas klonuja u2 i cod4 i to fakt wg mnie i to podciagam pod prezentacje

nigdy nie napisalem ze cod4 to najlpeszy fps w historii albo ze u2 to najlepszy tps

No i świetnie. Podobnie jak z DLC. Jeden zrobił, drugi podpatrzył a trzeci wprowadził na dobre. Znaczy się, wprowadził nowe trendy w dziedzinie "dodatków" do gier a właściwe ich krojenia z zawartością na płycie.

Ja nie mam nic osobiście do Uncharted. Fajna gra, żeby się odstresować na easy, bo na wyższych to mego upośledzony gniot( zwłaszcza 1 i 2). Ale jak (pipi)a gram sobie w The Evil Within i na początku jednego z ostatnich rozdziałów mam skojarzenia, właśnie z grą ND, to mnie (pipi)ica bierze. Niech sobie bedzie jedno Anczarted i ch.uj ale w innych grach tych samograjskich elementów rodem z tej serii, nie chce na oczy oglądać.

Opublikowano

Boże, Ficuś weź się ogarnij. Uncharted nie ma nawet startu do starych Max Paynów a Ty o nowych standardach w prezentacji TPS piszesz. Uncharted wyznaczył nowe trendy ale w dziedzinie samo przechodzących się gier. A, że żyjemy w czasach strzałki z kierunkiem drogi, QTE, marnej AI, czy fatalnie zrobionych zagadek logicznych, to inni te " trendy " kopiują.

Przechodzę teraz jedynkę i ciężko mi się oderwać. Dlatego tak bardzo liczę na Quantum Break, bo mi mocno przypomina pierwsze Payne'y.

Opublikowano

FIGARO DZISIAJ RANO

Niższa rozdzielczość w ogóle mnie nie obchodzi, design (i może oświetlenie) tworzą grafikę, nie LICZBAp :usmiech:

FIGARO PO PRZECZYTANIU O REALISTYCZNEJ GRAFICE W UNCHARTED

QpE25Rs.gif

Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic."

Tam są drzwi.

DRZWI

WYPIE.RDALAJ PRZEZ NIE

:obama:

Nie rozumiem? Napisałem że nie obchodzi mnie rozdzielczość i dalej to prawda.

Opublikowano

Przechodzę teraz jedynkę i ciężko mi się oderwać. Dlatego tak bardzo liczę na Quantum Break, bo mi mocno przypomina pierwsze Payne'y.

w czym ci przypomina? w tym, ze zamiast skoku masz cutscene z skokiem? to co pokazali na razie z QB i z czego mam beke do dzis i wiele razy pisalem z podwojnej moralnosci botow - na razie to pokazuje gre gdzie co 1-2min masz cutscene, nonstop co chwile, jak juz przyjdzie do strzelania to mamy MP3 w sf z freezem zamiast slowmo i tyle

przy sposobie prowadzenia zozgrywki z jedynki MP to nawet nie stalo

Opublikowano

bluber, rozdzielczość =/= grafika.

Opublikowano

QB po tych pokazach widzę jako grę, która będzie prezentować "feeling" gier z ostatniej generacji. Pierwsze MP, podobnie, jak i trójka, to gry z agresywnym i zmuszającym odbiorcę do ciągłego ruchu gameplayem. Tam nie ma czasu na siedzenie za murkiem, bo jesteś trupem w parę sekund. To samo się tyczy pierwszego HL lub remaku Blak Mesa. Nie wyobrażam sobie grać w to na padzie i konsoli.

Opublikowano

OJ TAM, WAŻNE ŻE SIĘ PLUSY ZGADZAJĄ

oj bluber :smutas:

Opublikowano

No przeciez.

Fotrealistyczna grafika w niskiej rozdzielczosci :yao:

Opublikowano

Pamietam jak pisałeś, że Crysis jest paskudny bo oprócz realistycznej grafiki to nie ma designu więc teraz to samo w przypadku Uncharted będzie, ale jednak jest jaranko. Dat podwójne standardy.

Opublikowano

A może dżungla w anczartet będzie miała super design i co terass bluber?

Opublikowano

Korytarz między w drzewami jak to było w poprzednich uncharted? :yao:

Opublikowano

Idźcie w coś zagrać bo przynudzacie strasznie :P

Opublikowano

Pamietam jak pisałeś, że Crysis jest paskudny bo oprócz realistycznej grafiki to nie ma designu więc teraz to samo w przypadku Uncharted będzie, ale jednak jest jaranko. Dat podwójne standardy.

To do mnie, ze sie niby U4 jaram?

Jesli juz o C1 cos pisalem to to, ze strzelanie bylo slabe w ch.uj i meczaca obsluga pancerza.

Opublikowano

Korytarz między w drzewami jak to było w poprzednich uncharted? :yao:

jak w driveklapie TUUUUU DUUU DUUUUUM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.