Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale co w nim jest mylącego bo nie wiem? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale co w nim jest mylącego bo nie wiem? 

Niewtajemniczony może zrozumieć ten tweet tak, że w US sprzedało się już 10 milionów Xbox One'ów.

Opublikowano

No wynika z tego,że opchnęli w samych stanach 10 milionów xzłomów,gdzie tak naprawdę puścili 10 milionów do sklepów na całym świecie(wygląda na to,że sporo tego gówna zalega w marketach).

Opublikowano

No chyba tylko Ty Figaro mógłbyś tak pomyśleć :P

Opublikowano

"Drogi Mikolaju, na swieta chcialbym dostac sprzet ktory uciagnie raka branzy pt Assassin's Creed Unity w betonowych buttery smooth 30 fpsach, niewazne jaki sprzet, konsola czy blacha, byle bylo betonowe 30fps."

Santa Claus be like:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No chyba tylko Ty Figaro mógłbyś tak pomyśleć :P

Tak? To przeczytaj odpowiedzi na tego tweeta, polecam lekturę. Myślałem że już skończyłeś z tym ślepym bronieniem MSu.

MS przez ostatni rok robi taką fuszerkę PRową, że głowa mała, takich spinów dawno nie widziałem. Jeszcze trochę i pobiją Sony z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Niczego nie bronię. Biorąc pod uwagę, że Majora śledzą tylko nerdy z branży śmieszne, że ktoś mógł pomyśleć, że chodzi o USA. Czepianie się na siłę.

Opublikowano

Jest i on człowiek stalker, mistrz robienia skinów do gta V na uber pc!

czlowiek stalker postanowil sie pobawic swoimi graficznymi umiejetnosciami robienia skinow, i zrobilem dla ciebie obrazek marzen, mozesz sobie wydrukowac i powiesic w swoim dmuchanym zamku na tasmie klejacej. 

obrazek ten przedstawia balona (srodkowy, fioletowy balon) i jego przyjaciol, groznych balonow- asasynow (tutaj "Balasyni"). mam nadzieje ze spelnilem twoje kolorowe fantazje baloniku

12701241309734570222.png

Opublikowano

No wynika z tego,że opchnęli w samych stanach 10 milionów xzłomów,gdzie tak naprawdę puścili 10 milionów do sklepów na całym świecie(wygląda na to,że sporo tego gówna zalega w marketach).

W USA Xone po obniżce idzie jak woda. A na BF niektóre sieci szykują zestawy konsoli z Kolekcją Szefa Kuchni + bon na 30$ za 330$.

Opublikowano

Miejmy nadzieję że gdy cena Xbox One zejdzie do 249$ + 30$ voucher do Burger Kinga + 2 gry w zestawie + roczny abonament Xbox Live Gold + 50% off na drugiego pada + dostań darmową grę jeśli namówisz znajomego na Xboxa One + EA Access na 3 miesiące z darmową grą dodawaną do zestawu da nam sprzedaż na poziomie PS4

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Taktyka MSu jest ciągle ta sama od roku. Tuż przed NPDem opublikować jakąś notkę, która w jakiś sposób (czyt. nieudolny) obrazuje Xbox One, jako konsolę, której się powodzi. W tym przypadku chwalą się liczbą wysłanych konsol do sklepów, której nawet jeszcze nie osiągnęli (approaching 10 mln może znaczyć wszystko, 7, 8, 9 milionów). I tak co miesiąc, tylko żeby jakoś rzucić dym na wyniki NPD xD...

Opublikowano

Nie wiem Figaro co Cię tak boli, ale przynajmniej możemy się pośmiać :)

Opublikowano

Console Wars 9: Remastery jednak spoko.

Opublikowano

Nic mnie nie boli, tylko bawi. Tak jak Ciebie bawiły ciągłe spiny Sony w poprzedniej generacji. Już nie pamiętasz?

Opublikowano

Nic mnie nie boli, tylko bawi. Tak jak Ciebie bawiły ciągłe spiny Sony w poprzedniej generacji. Już nie pamiętasz?

Fiagro

A o podwójnych standardach u botów słyszałeś?

Opublikowano

Fiagro

Haha, Sony z tym Remasterstation 4, zaraz będzie Uncharted Trylogy HD, God of War Trylogy HD i Beyond Two Souls HD XDDD

<wychodzi plotka o girsach w HD>

O, super, ale będzie killerski rok dla Xboxa, jaram się. A tymczasem wracam do kolekcji Szefa w HD...

ehh [*]

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Fiagro

Haha, Sony z tym Remasterstation 4, zaraz będzie Uncharted Trylogy HD, God of War Trylogy HD i Beyond Two Souls HD XDDD

<wychodzi plotka o girsach w HD>

O, super, ale będzie killerski rok dla Xboxa, jaram się. A tymczasem wracam do kolekcji Szefa w HD...

ehh [*]

No beka, że na remasterstation 4 pojedynczy remaster jednej gry kosztuje 50$, a MS za 60$ daje 3 remastery + 1 remake z tonami nowych ficzerów  :sir:

Figaro kolejnym, który nie widzi róznicy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Microsoft jak mało kto w tej branży ma doświadczenie w kodach sieciowych więc problemy niebawem znikną. Don słusznie wspomniał, że w cenie 60 dolców dostajemy megatony grywalności. 

Z całym szacunkiem do Naughty Dog za ich dzieło życia jakim jest TLoU ale w kwestii remastera nie popisali się zbytnio. Mogli chociaż skleić jeszcze jakiś fabularny dodatek.

Opublikowano

Jeszcze co do tego tweeta Nelsona, idealny post z neogafa

- Hey Major Nelson, I saw your tweet about selling 10m xboxes in the US. That's amazing, well done!
- well..actually that 10m is world wide, not just the U.S.
- oh. Well still, selling 10m is a great achievement. That's a lot of happy consumers
- well..we haven't actually sold them all to consumers yet. We've shipped them into stores ready to sell to people.
- oh. Ok I'm sure those shops will sell them soon. Still, shipping 10m out to stores takes some doing, eh?
- well..we haven't actually shipped 10m yet. We will soon though
- oh ffs.

xD no ale "nie wiem jak może być mylący!"

Opublikowano

Microsoft jak mało kto w tej branży ma doświadczenie w kodach sieciowych więc problemy niebawem znikną. Don słusznie wspomniał, że w cenie 60 dolców dostajemy megatony grywalności. 

Tu już nawet nie chodzi o same gry, ale o ilość NOWOŚCI, które są w kolekcji. 

Opublikowano

Z tego co czytałem wcześniej edycje Halo 3 i 4 to w sumie to samo co na X360, tak?

Opublikowano

Z tego co czytałem wcześniej edycje Halo 3 i 4 to w sumie to samo co na X360, tak?

3 i 4 to remastery.

Opublikowano

Ale o jakim remasterze mówimy? 1080p60 czy coś więcej?

Opublikowano

Ale o jakim remasterze mówimy? 1080p60 czy coś więcej?

Tak. 1080p60FPS.

Opublikowano

Jezu ale ty jestes przykry i nudny w ch,uj

Tak, tak, teraz przykry i nudny, ale jak po dwóch dniach w DC też były problemy, to beki nie było końca ;]

Co nie zmienia faktu, że chciałbym spróbować multi Halo w 60 fpsach, przecież to musi być piękne :mog:

edit: ktoś streamuje GTA V na PS4, heh

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.