Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prawda jest taka ze tylko Fanek na zakupie next gena wyszedł najlepiej.

Czemu?

Bo nas posłuchał

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oj tam, to tylko trawa. Nie śmiejmy się z Xboxa.

Żartowałem hehe, beka ze szrota! K.O. kierva! HELL YEAH!!

bowser_is_backv3_by_cuban_legend-d68ns9l

83093720.gif

Ładny będzie wysyp na PT, kupię se jednego za pięćset złotych.

Opublikowano

Posluchac sie w wyborze konsoli ex4cta i Yetiego, ktorzy prawie nie graja w gry :( to tak jak posluchac się kobiety w wyborze auta.

Opublikowano

kogo obchodzi gta v kiedy wychodzi dobra, premierowa i do tego polska gra

thiswarofmine_Screen_05_NEW.jpg

ah zapomniałem, że jestem na forum konsolowego plebsu jarającego się uncharted :frog:

Opublikowano

Lepiej powiedz, czy dostaliście już tą darmową zawartość do DC, którą wam obiecują od premiery.

No, dziś właśnie była pierwsza darmowa paczka, a co?

Lepiej powiedz, czy dostaliście już tą darmową zawartość do DC, którą wam obiecują od premiery.

Tak

hahahahaha, tego to się Maciomaniak nie spodziewał.

headshot_gif.gif

Opublikowano

Znowu piękny popis nowogeneracyjnych kasuli. Odpalają grę. Nie po to, żeby pograć. Nie po to, by odpocząć po ciężkim dniu zapier.dalania w fabryce. Odpalają grę po to, by liczyć ździbełka trawy. Jaaaa perdoooole, panowie, już nawet na PC Labie nie ma takich akcji.  :taknieco:

Ja decyzję podjąłem już dawno - biorę wersję na Xbone. Trawka mnie nie rajcuje, a dłuższa żywotność pada z pewnością się przyda przy grze wciągającej na godziny. :fsg:

Opublikowano

Czemu?

Bo nas posłuchał

Kiedyś dałbym sobie za to PS4 rękę uciąć i wiesz co...

I bym teraz (pipi)a nie miał gier.

Opublikowano

No, dziś właśnie była pierwsza darmowa paczka, a co?

Tak

hahahahaha, tego to się Maciomaniak nie spodziewał.

headshot_gif.gif

No jedna paczka wow, a gdzie deszcz PANIE GDZIE TEN DESZCZ - ch.uja sami nie wiedzą będzie kiedy będzie

Opublikowano

ah zapomniałem, że jestem na forum konsolowego plebsu jarającego się uncharted :frog:

A jest na ps4?
Opublikowano

Czemu?

Bo nas posłuchał

I bym teraz (pipi) nie miał gier.

Wiesz ze jest juz potwierdzenie większego ruchu na ps4 niz na Xbox One?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Znowu piękny popis nowogeneracyjnych kasuli. Odpalają grę. Nie po to, żeby pograć. Nie po to, by odpocząć po ciężkim dniu zapier.dalania w fabryce. Odpalają grę po to, by liczyć ździbełka trawy. Jaaaa perdoooole, panowie, już nawet na PC Labie nie ma takich akcji.  :taknieco:

Ja decyzję podjąłem już dawno - biorę wersję na Xbone. Trawka mnie nie rajcuje, a dłuższa żywotność pada z pewnością się przyda przy grze wciągającej na godziny. :fsg:

A co wy robiliście całą poprzednią generację? Śmialiście się z gorszych multiplatform na PS3, nawet jak TLOU Remaster miał nieco gorsze cienie jak się włączyło 60 fps to też zebraliście się tutaj jak by crocsy za darmo rozdawali. A teraz jak X-boks niedomaga to oczywiście wyjeżdżasz z tekstem, że liczy się fun a nie liczenie źbeł trawy po ciężkim dniu w fabryce. Hipokryzja i beton aż wylewa się z waszych postów.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A jest na ps4?

Póki co nie.

Opublikowano

Wyszedl Far Cry, GTA oraz Dragon Age a wy dalej trzepiecie tu ostro posty zamiast grac :/ ...

It's a sad day for gaming :frog:

Opublikowano

Kurwa, a co wy robiliście całą poprzednią generację? Śmialiście się z gorszych multiplatform na PS3, nawet jak TLOU Remaster miał nieco gorsze cienie jak się włączyło 60 fps to też zebraliście się tutaj jak by crocsy za darmo rozdawali. A teraz wyjeżdżasz z tekstem, że liczy się fun a nie liczenie źbeł trawy po ciężkim dniu w pracy. Hipokryzja i beton aż wylewa się z waszych postów.

Nie wiem jak reszta kasuli, ale ja siedziałem, grałem na X360 wrzucając od czasu do czasu jakiegoś exa na PS3 i nie marudziłem na multiplatformy w internecie, bo wiadomo że brałem je na platformę z przyjaźniejszym ekosystemem (Xbox 360). Na szczęście nie mam klapków na oczach i robię tak jak mi się podoba, a nie idę do chlewu, gdzie dają więcej ździbeł trawy, o którą gdybym dawał je.banie, to bym już dawno porzucił konsolową piaskownicę, która technicznie jest ŻA-ŁO-SNA i ograniczył się do zabawy na moim wielkim zderzaczu pikseli, który teraz głównie kurz zbiera, ewentualnie w Civkę zagram.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Czemu?

Bo nas posłuchał

I bym teraz (pipi) nie miał gier.

Wiesz ze jest juz potwierdzenie większego ruchu na ps4 niz na Xbox One?

Gdzie link poproszę.

Opublikowano

Yeti i eX4cT_PL po informacjach na temat trawy;

iconsex-goldenshowers.gif sex13.gif

Opublikowano

Natomiast boty wyglądają tak

tumblr_n42iwi1KBK1ts0oj3o1_500.gif

Opublikowano

A tak poważnie to najlepsza trawa jest w Hyrule.

hyrule-grass.gif

Opublikowano

Czemu sie nie cieszyć wybierając najlepsza gre na rynku w najlepszej wersji na najlepsza konsole.

Opublikowano

Brak trawy, długie instalki, ogromne patche, gorsza rozdzialka, ex od Insomniaca... Jak to jest kupić PS3 w 2014 roku?

Opublikowano

Wam tez Maciomaniak przyszedł pierwszy na myśl?
Opublikowano

To tak nie działa. To zatwardziałe klapki liczą klatki i są gorsi od blacharzy z biedronkowymi zestawami. Zielona szlachta przyjmuje takie wiadomości ze stoickim spokojem, wszak ma to w (pipi)e. To banda wyluzowanych gości, którzy pykną w jakąś gierkę dla funu i nie oczekują technicznej masakry, wszak wtedy graliby na PC. W chwilach takich jak ta, gdy widzę jak reszta zielonych braci przyjmuje wiadomości o gorszej trawie w GTA jestem dumny, że stałem się botem. Być w szeregach prawdziwych graczy to skarb.

A gów.noburza o TLoU ciągnęła się długo z dwóch powodów - 1) klapy nie były w stanie przyjąć do wiadomości, że dostały guwno obesrane. 2) wyluzowana ekipa spod zielonej bandery szybko dostrzegła, że trafiło na podatny grunt i wyprowadzić klapka z równowagi jest łatwiej, niż zabrać dziecku cukierasa.

Opublikowano
Wam tez Maciomaniak przyszedł pierwszy na myśl?

Hahaha, właśnie jeszcze pachnący FC4 instaluje się na dole, a na stole leży i czeka zestaw innych gier, nie mam czasu przejmować się trawą z GTA V które ograłem na PS3 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.