Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Robił ktoś tutaj ankietę? Bo na moje oko to najbardziej szalejący tutaj żołnierze nie kupili ani current-gena, ani handhelda. W sumie to by tłumaczyło, co robią tutaj 24 h na dobę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dave, jak się odniesiesz do tego, że twój kolega z obozu zielonych bluber nazwał Dragon's Crown grą na 8?

Ficus dzisiaj mówił, że tylko metacrtic bo gusta są różne a tam dragon's crown jest gra na 8.

Czyli Uncharted 1-3, Killzone 2, LBP 1,2, GoW 3, Heavy Rain to genialne gry, bo gusta są różne a na MC wszystko bodajże ok 90% i wzwyż.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze w roku w którym na Wiiu wychodzą Bayonetta 2 9/10, Smash 9/10, Mario Kart 9/10, Donkey Kong Country 8+/10 a konsola #nikogo to nie jest to normalna sytuacja

Bombardujesz dziś Bluber mocno. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ludzie bardziej się jarają porównaniami grafiki niż jedyną prawdziwą konsolą na rynku.

@Waldek

Wiem, że nie potrafisz z tym handlować i z pokorą klęknąć do miecza ale mamy za sobą cholernie mocny rok dla PC gamingu. 

UWAGA! Leci bomba prawdy: WiiU i PC oferują obecnie najbardziej unikalny, ekskluzywny gaming experience. Próżno szukać gdzieś indziej tego konsolowego klimatu który oferuje Nintendo. Próżno szukać na innych sprzętach nie tylko exów ale całych gatunków gier które możemy dostać na PC.

A PS4 i Xbox co? No właśnie tak myślałem gó.wno obesrane dla januszy.

Może przypomnę

>liczenie pikseli

>liczenie klatek animacji

>porównania grafiki

>licytacja który sprzęt jest gorszy

>gify

>wolna prędkość pobierania z serwerów

>kilkugodzinne aktualizacje

>konserwacje uniemożliwiające grę

>awarie serwerów

>awarie infrastruktury online

>opłaty za dostęp do tej infrastruktury

>wypluwanie płyt

>wyrzucanie na pulpit

>błędy systemu

>niedokończone gry za 250zł

>radość graczy z możliwości zmiany tła

Widzisz Waldek, to trochę wygląda tak jakby twoja kochana konsola się zamieniła miejscami z tą znienawidzoną blachą z przed lat.

Opublikowano

Robił ktoś tutaj ankietę? Bo na moje oko to najbardziej szalejący tutaj żołnierze nie kupili ani current-gena, ani handhelda. W sumie to by tłumaczyło, co robią tutaj 24 h na dobę.

Xbone, Vita, 3ds, wszystkie past geny. Pozdrawiam.

Ja raczej polecam zrobic ankiete ile gier na miesiac/rok przechodza w tym temacie boty i klapki. Wyjdzie, ze boty maja zdolność modnej ostatnio bilokacji.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No i 200 nagród dla tlou mówi samo za siebie.

Opublikowano

PIl1TFJ.png

brak trawy, ale najlepsza gra w historii!!!!

Opublikowano

B241pMZCIAAcZI1.png

:daddy:

Sprzedażą już się nie pochwalili...

Opublikowano

A co jest ważniejsze dla graczy, sprzedaż czy gry?

Opublikowano

Matma jest prosta w tym wypadku.

Najlepsze gry:

WiiU> Xbone> PS4

Najmocniejszy hardware:

PS4> Xbone> WiiU

Najlepsza sprzedaz:

PS4> Xbone> WiiU

PS4: 7punktow, Xbone 6 puntkow, WiiU 5punktow

#tylkosony #teamsprzedaz #poconamgryjakmamymocnakonsole

Opublikowano

Widze im wiecej gier wychodzi tym glupsze posty w CW. Ogarnijcie sie i w cos pograjcie w koncu.

Opublikowano

Ważniejsze dla graczy są gry - obojętnie czy exy czy multiplatformy - dlatego wlasnie sprzedaż PS4 deklasuje konkurencję.

Opublikowano

Ważniejsze dla graczy są gry - obojętnie czy exy czy multiplatformy - dlatego wlasnie sprzedaż PS4 deklasuje konkurencję.

A dlatego typy od liczenia cyferek i tasowania się pod gify klepią masę postów w CW, zamiast niczym baroni gamingu ze swoimi PS4/XO rozkoszować się wirtualną rozrywką w domowym zaciszu, na wygodnej kanapie, ze szklaneczką chivasa w garści.

No ale tak to jest, w gimnazjum za mało zadań domowych dają, na gry rodzice nie chcą dać kasy, zostaje forumek i CW.

Edytowane przez ping

Opublikowano

A dlatego typy od liczenia cyferek i tasowania się pod gify klepią masę postów w CW, zamiast niczym baroni gamingu ze swoimi PS4/XO rozkoszować się wirtualną rozrywką w domowym zaciszu, na wygodnej kanapie, ze szklaneczką chivasa w garści.

Gdyby jeszcze było w co grać na tym XO/PS4. Jak się tak zastanowie to w ciągu tego roku kupiłem całe 2 exy. Pedau w rurkach od niebieskich i pedau w rurkach od zielonych. Słabiutko panie, słabiutko.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

baroni gamingu ze swoimi PS4 rozkoszować się wirtualną rozrywką w domowym zaciszu, na wygodnej kanapie, ze szklaneczką chivasa w garści.

Wreszcie prawda płynie z Twych ust

Opublikowano

Już niedługo kupuję japońskiego plusa i przedłużam europejskiego. Spłynie na mnie deszcz darmowych gier triple A i wrócę w objęcia Kutaragiego. :fsg:

Opublikowano

ciekawe czy to nie chwilowa podpucha z japan ps+ na dobre gry, ja bym poczekał chociaż do stycznia niech zapowiedzą kolejne miesiące

Opublikowano

Dacie namiary na te gry z japan ps+? Bo zastanawiam sie czy nie odnowic subskrypcji.

Opublikowano

ciekawe czy to nie chwilowa podpucha z japan ps+ na dobre gry, ja bym poczekał chociaż do stycznia niech zapowiedzą kolejne miesiące

Te gierki to z okazji nadchodzących urodzin marki PlayStation jak będzie potem pewnie tak samo jak do tej pory ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Zazdroszczę wam z brakiem gier do ogrywania.

Siedzę w szpitalu bo kobieta bedzie mi rodziła ale wiadomo nie opuszczam was bo CW - sirius biznes end sirius frends.

Rozpoczęty turniej w DriveCluba a do wygrania Vita na która jest milion gier a przyjaciel Ficus coś mi dobierze, w najgorszym wypadku będzie dla syna.

Rozpoczęte Metro Redux ponieważ w bieda edszyn i go.wno rozmazane grać nie bede na PSX360.

Rozpoczęte Valiant Hearts

Rozpoczęte demo MGS V

Rozpoczęty Mesjasz GTA V który z czystego szacunku do najlepszych w swojej branzy przez których nie.zku.rwiala do końca wypada kupić.

Rozpoczete GOTY Far Cry 4, darmowy kod dla kolegi tez juz wysłałem wiec bedzie z kim grać w trybie kooperacji bez przymusu zakupu gry #onlyonps4

Nie ukończony Killzone - oj dla grafiki...

No i wciąż w chwilach słabości czeka Battlefield w którym muszę wbić platynę bo jest to najlepszy multiplayer dostępny na nowej generacji.

Jak żyć ?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Co te Nintendo robi z ludźmi olo.gif

https://www.youtube.com/watch?v=_1hkSUGgPC8

Opublikowano

A jak już sie bawimy w te durne cyferki to przypominam że nie tylko infamous i resogun mają srednia powyzej 80 w eksach na ps4.

Opublikowano

Bf4 najlepszym multiplayerem na nowej generacji  :rotfl:

Opublikowano

@Ma_niek

A co jeszcze?

Exact teraz z dzieciakiem na głowie to już nic nie pograsz hihi, anyway gratulacje żeby był zdrowy i gotowy do boju!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Exact teraz z dzieciakiem na głowie to już nic nie pograsz hihi, anyway gratulacje żeby był zdrowy i gotowy do boju!

Dzięki

Wszyscy mi to mówią ;(

Czy może jakiś tata sie wypowiedzieć?

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.