Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z konsolowych tematow na zlocie:

- debata jak mocno gta5 jest przehypowane

- gta4 vs gta5 vs slepping dogs

- Pajgi nie szanuje vity ale grillmanem jest FENOMENALNYM

- Kazub zachwalal Demons Souls - musze zagrac bo mnie pobije

- Czezky powiedzial wreszcie jak jest

- rownanie xbot+weganizm=najslabsze ogniwo

- debata czemu japonska szkola gier nie robi juz tak wyprzedzajacych ekope enginow i gier jak kiedys

Tez bym wolal zgona zaliczyc niz dyskutowac o kitajskich grach xD. Co nie zmienia faktu ze bluber sie nie popisal :<

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A ja bym chętnie wysłuchał tego ostatniego wykładu. A Bluber, no cóż, mi babcia zawsze powtarzała "zjedz kotleta żeby mieć siłę".

Opublikowano

Taki duży a pierwszy odpadł. I jak to teraz świadczy o drużynie Xboksa, hę?

Opublikowano

taki sam los spotka xboxa - metafora zycia

Opublikowano

po prostu wybral level insane - picie pod grilowaną cukinię

wy wybraliście tryb easye (ups) - picie pod tłustego świniaka

casuale > core gamers - metafora życia

Opublikowano

- Kazub zachwalal Demons Souls - musze zagrac bo mnie pobije

Nie bylo mnie a wiem, ze mowil o Dark Souls.

Opublikowano

mozliwe, bylem pijany :P

Opublikowano

kiedy jakieś bijatyki na next-geny nie rozpisane na sezony? jakieś jrpg przed kingdom hearts i ff15?

Guilty Gear Xrd w tym roku na ps4. Potem tylko MK X jest zapowiedziany.Na nowego SF nie ma co liczyć przez najbliższe 2-3 lata.

Opublikowano

a to prawda, że capcom rozważa wydanie go jako f2p? xD

Opublikowano

pierw znajac campcom wypuszcza super street fighter 4 turbo hd remaster edition na next geny zanim sie leniwe piz.dy wezma za piatke, do tego dodajmy informacje o tym ze capcom ma byc wystawiony na sprzedaz i mamy pelne oblicze tragizmu

Opublikowano

a to prawda, że capcom rozważa wydanie go jako f2p? xD

Plota.Ostatnio to gdzieś zdementowali przy okazji pisząc,że siadają dopiero do kreślenia szkicu następnej części i żadnych f2p/p2w nie przewidują.

Ultra Streeta 4 hd to bym chętnie przygarnął na ps4,bo online na ps3 to tragedia.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Jak można pić pod cukinię. Nie wiem

Dlatego jesteś pijackim casualem. Hardkor by wiedział ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak można pić pod cukinię. Nie wiem

Dlatego jesteś pijackim casualem. Hardkor by wiedział ;)

Nie, hardkor popija wódkę piwem a jak nie ma co pić to wyciąga łyski i pije dalej, picie pod cukinię to lekkomyslnosc, no chyba że wypił 2 łyżki oleju wcześniej.
Opublikowano

Bluber tak kocha roslinki ze sam sie zamienil w warzywo po kilku glebszych XD. A popijanie wodki piwem kozak, polecam  :diablo:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bluber tak kocha roslinki ze sam sie zamienil w warzywo po kilku glebszych XD. A popijanie wodki piwem kozak, polecam  :diablo:

Potwierdzam. Ten wzrok znajomych, którzy nie wierzą w to co widzą, bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz MasterCard ;)

Opublikowano

uwierzcie mi ze pierwszego dnia zitron vodki bylo tyle ze o zgon majac tlusty podklad po grillu nawet nie bylo trudno - oczywiscie minus Masorz - mu alkohol sprzedawaja w galonach

Opublikowano

Temu Masorzu to fajnie. No ale to gorol, oni mają twarde głowy.

Opublikowano

Bluber tak kocha roslinki ze sam sie zamienil w warzywo po kilku glebszych XD. A popijanie wodki piwem kozak, polecam :diablo:

Potwierdzam. Ten wzrok znajomych, którzy nie wierzą w to co widzą, bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz MasterCard ;)

Nie ma lepszej zapojki niż piwo =)
Opublikowano

To poważnie jest jakieś osiągnięcie? Serio ludzie tak reagują? Ja od zawsze sprzęgliłem wódę piwem, ewentualnie wodą mineralną.

Opublikowano

no i wyszło Ci to 100 kg :O

Opublikowano

Zaraz sie okaze ze co drugi tutaj popija czysta piwem. Bedzie dobra bania na nastepnym zlocie  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To poważnie jest jakieś osiągnięcie? Serio ludzie tak reagują? Ja od zawsze sprzęgliłem wódę piwem, ewentualnie wodą mineralną.

Konsolomaniaki...

Siedzą 24h przed kompem, a jak raz na kwartał wyjdą do ludzi to wódkę przepijają piwem.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dlatego ja gram na PC i mam wielu znajomych, z którymi regularnie się spotykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.