Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Muliplayerem nie zajmowało się chyba 343.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak więc delektuj się tym postem Figaro, zdarza się coś takiego raz na wiele lat, w przeciwieństwie do Sony gdzie co chwilę coś się pyerdoli ;)

Ależ kochany, mam dokładnie taki zamiar.

Opublikowano

Zrozum ze PC na forum konsolowym nikogo, jakbym miał PC to nie siedziałbym tutaj tylko na PCLab pytająca czy ta gra mi ruszy?

Czyli Ryse, DR3 i Titanfall to exy. Dzięki za potwierdzenie.

Opublikowano

Muliplayerem nie zajmowało się chyba 343.

343 chyba niczym tam się nie zajmowało :P No ale oni się chwalili kolekcją i się pod nią podpisują tak więc odpowiedzialność spada na nich ;]

Tak więc delektuj się tym postem Figaro, zdarza się coś takiego raz na wiele lat, w przeciwieństwie do Sony gdzie co chwilę coś się pyerdoli ;)

Ależ kochany, mam dokładnie taki zamiar.

Klap też od życia coś musi mieć, tak więc masz moje błogosławieństwo. Ja tymczasem nowe materiały do beki mam co miesiąc, dzięki kochanemu Sony.

Opublikowano

Zrozum ze PC na forum konsolowym nikogo, jakbym miał PC to nie siedziałbym tutaj tylko na PCLab pytająca czy ta gra mi ruszy?

Forum konsolowe na którym przez 1700 stron tylko tej edycji spędzacie na licytowaniu się na pikselki w gów,nianych cross-genach a kiedy jeden remaster ma ciut więcej trawy od drugiego to wasze mamy miały ręce pełne roboty w spieraniu zmoczonych z radości gaci.

#FUCKLOGIC #KLAPLOGIC

Opublikowano

Ale, że co, sądzisz że PS4 jest za słabe aby pociągnąć kilka światełek? Mieli gotowy kod, więcej czasu, to dodali co nieco do wersji na pc i już. W MGS5 nie będzie takich różnic, jestem o tym przekonany.

Czyli twierdzisz, że wersja na PS4 będzie identyczna jak na PC ? xD

Twierdze, że nie będzie takich różnic jak na tym screenie.

Forum konsolowe na którym przez 1700 stron tylko tej edycji spędzacie na licytowaniu się na pikselki w gów,nianych cross-genach a kiedy jeden remaster ma ciut więcej trawy od drugiego to wasze mamy miały ręce pełne roboty w spieraniu zmoczonych z radości gaci.

#FUCKLOGIC #KLAPLOGIC

Ja (pipi)e, niektórzy naprawdę nie grzeszą inteligencją.

TAKA SPECYFIKA TEGO TEMATU! Przypominam, bo widzę, że niektórzy mają problem aby to ogarnąć.

Opublikowano

nie wiem czy było w CW, ale liczby są tu bardzo ważne

Although Far Cry 4 was released Tuesday, it’s still unclear what resolution the Xbox One version of the game runs at. And in the resolutiongate world, three days might as well be a lifetime. Luckily for those who care about these sort of things, it looks like we might now have an answer. The Beyond3d forum has analyzed screenshots and gameplay and have come to the conclusion that the game runs at sub 1400×1080. So while the game is 1080p on Xbox One, it’s using dynamic horizontal scaling to get there.

1080pr.

Jak tam Maciuś? Wszystkie multiplatformy takie same do końca roku?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

still better than sony :reggie:

BTW

untitleda4j6r.gif

Przecież to jest ściema jak stąd do Tokio. Ktoś pokazał różnice między low i high, a botki dopisały PS4 w zemście za brak trawy w GTA. Nie dajcie się nabierać na kłamstewska małych ludzi. Wersja na PS4 to petarda, true next-gen i mózg rozkawałkowany!

Opublikowano

1080pr.

Jak tam Maciuś? Wszystkie multiplatformy takie same do końca roku?

Macio podobno wymienił tv na hd ready, bo ogrywa PES 2015 w 720p

Opublikowano

No właśnie, jak to było w końcu z tą trawą? Fake czy nie? Bo niektóre porównania wyglądały jak "next gen kontra last gen".

Opublikowano

No właśnie, jak to było w końcu z tą trawą? Fake czy nie? Bo niektóre porównania wyglądały jak "next gen kontra last gen".

Prawda, soczysta prawda.

Opublikowano

No to za(pipi)iście, boty teraz będą wytykać lepiej wyglądające gry PC niż na PS4, a co na XOne zabrakło argumentów? :rofl:

Opublikowano

#FUCKLOGIC #KLAPLOGIC

Przypominam, że xboty miały obsrane gacie przez mafię 2 przez jakieś 2 lata i jeszcze Cię plusują xDD #botlogic

Opublikowano

To jest chyba jakiś bug w grze bo te "łysiny" występują jakoś wybiórczo w tych samych lokacjach. Widziałem filmik nagrany z Xone, gdzie facet stał w takim placku, przeszedł dosłownie 10 m w bok i cała górka była porośnięta gęstymi krzakami jak na PS4.

Opublikowano

Mafia 2 to był tylko rodzynek. Połowa generacji z mniejszą rozdziałką, gorszą grafiką i frejmrejtem na niby mocniejszej konsoli. Z tego była beka. 

No to za(pipi)iście, boty teraz będą wytykać lepiej wyglądające gry PC niż na PS4, a co na XOne zabrakło argumentów? :rofl:

Klapy wytykają niższą rozdziałkę w multiplatformach i nie zalicząją gier wydanych na PC do exów, a potem grają w upośledzone wersje na PS4 mając (podobno) odpowiedni sprzęt do ogrania tego w najlepszej możliwej jakości  :rofl: :rofl:

Opublikowano

Mafia 2 to był tylko rodzynek. Połowa generacji z mniejszą rozdziałką, gorszą grafiką i frejmrejtem na niby mocniejszej konsoli. Z tego była beka. 

Klapy wytykają niższą rozdziałkę w multiplatformach i nie zalicząją gier wydanych na PC do exów, a potem grają w upośledzone wersje na PS4 mając (podobno) odpowiedni sprzęt do ogrania tego w najlepszej możliwej jakości  :rofl: :rofl:

To jest tym bardziej śmieszne, że w erze pastgenów też niby każdy klapek mógł sobie ogrywać te pseudo exy X360 na swoim wypaśnym PC, ale multiplatformy w 640p i 20 FPS grali równo na PS3 i swoich 50" Braviach :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Spoko, tylko patrzeć jak bedą na iOS

Forum konsolowe na którym przez 1700 stron tylko tej edycji spędzacie na licytowaniu się na pikselki w gów,nianych cross-genach a kiedy jeden remaster ma ciut więcej trawy od drugiego to wasze mamy miały ręce pełne roboty w spieraniu zmoczonych z radości gaci.#FUCKLOGIC #KLAPLOGIC

A nie przyszło ci do głowy ze na tym polegają wojenki konsolowe?

Opublikowano

Ważne, że nie ma ich na sprzętach Sony.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ważne, że nie ma ich na sprzętach Sony.
Czyli 3/4 indyków z PS4 ktore sa na PC to dealbreaker?

Dzięki za potwierdzenie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wciąż nie rozumiesz, co? No właśnie kurwa nie, na PCLabie to można się kłócić o piksele, ale wojenki KONSOLOWE powinny polegać na licytowaniu się z którego eksa wylewa się więcej miodu, a nie który ma więcej obiektów w jakimś miejscu na mapie, na które normalny gracz zajrzy max 2 razy podczas 100h spędzonych w grze. Nie na liczeniu pikseli i klatek w każdej gierce (i później toczenia beki, że tutaj spadło do 14fps albo że czasami rozdzielczość maleje), nie na jaraniu się wersjami softu, nie tym która konsola INSTALUJE gierki dłużej itd. itp. Macie już tak zżarte tym gów,nem mózgi, że nawet nie pamiętasz już o co chodziło w konsolach.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dzięki za potwierdzenie

No przecież co chwilę wrzucacie te indyki do swoich śmiesznych list exów. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wciąż nie rozumiesz, co? No właśnie kurwa nie, na PCLabie to można się kłócić o piksele, ale wojenki KONSOLOWE powinny polegać na tym, z którego eksa wylewa się więcej miodu, a nie który ma więcej obiektów w jakimś miejscu na mapie, na które normalny gracz zajrzy max 2 razy podczas 100h spędzonych w grze. Nie na liczeniu pikseli i klatek w każdej gierce (i później toczenia beki, że tutaj spadło do 14fps albo że czasami rozdzielczość maleje). Nie na jaraniu się wersjami softu. Macie już tak zżarte tym gów,nem mózgi, że nawet nie pamiętasz już o co chodziło w konsolach.
A czy prowadzimy dyskusje tutaj nad tym czy Twoja kobieta jest ładna?

Ku.rw.a

Kobiety jak i gry to kwestia gustu, różnice w grafice sa namacalne.

Dzięki za potwierdzenie

No przecież co chwilę wrzucacie te indyki do swoich śmiesznych list exów.
Cytaty albo STFU

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

FEZ w exach na PS4, PAMIĘTAMY [*]

Opublikowano

Wciąż nie rozumiesz, co? No właśnie kurwa nie, na PCLabie to można się kłócić o piksele, ale wojenki KONSOLOWE powinny polegać na licytowaniu się z którego eksa wylewa się więcej miodu, a nie który ma więcej obiektów w jakimś miejscu na mapie, na które normalny gracz zajrzy max 2 razy podczas 100h spędzonych w grze. Nie na liczeniu pikseli i klatek w każdej gierce (i później toczenia beki, że tutaj spadło do 14fps albo że czasami rozdzielczość maleje), nie na jaraniu się wersjami softu, nie tym która konsola INSTALUJE gierki dłużej itd. itp. Macie już tak zżarte tym gów,nem mózgi, że nawet nie pamiętasz już o co chodziło w konsolach.

To ty nadal nie rozumiesz, a jest to tym bardziej smutne, że jesteś tu stałym bywalcem.

:frog:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.