Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ninny mieli i robi co chce z gierkami od Sony czy MS, tylko botki tego jakoś nie widzą, 

dlatego uzytkownik kidnappa posiada zarówno xboxa one jak i ps4 pomijając miażdżące wszystko na swojej drodze wiiu

dat hipokryte

czego spodziewasz się po kolesiu który głównie gra tylko w tasiemce...cod, bf, fifka, assassyny czasem jakiś rpg. Sonybociarnia rak branży  ;/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Alternatywna rzeczywistość według klapka:

2015 - PS4

Styczeń: BlodBorne

Luty: BloodBorne

Marzec: BloodBorne, BloodBorne, BloodBorne

Kwiecień: BloodBorne

Maj: BloodBorne

Czerwiec: BloodBorne

Lipiec: BloodBorne

Sierpień: BloodBorne

Wrzesień: BloodBorne

Październik: BloodBorne

Listopad: BloodBorne 

Grudzień: BloodBorne

2015 - Xone

Styczeń: rozmazane guwna w 854p

Luty: rozmazane guwna w 854p

Marzec: rozmazane guwna w 854p

Kwiecień: rozmazane guwna w 854p

Maj: rozmazane guwna w 854p

Czerwiec: rozmazane guwna w 854p

Lipiec: rozmazane guwna w 854p

Sierpień: rozmazane guwna w 854p

Wrzesień: rozmazane guwna w 854p

Październik: rozmazane guwna w 854p

Listopad: rozmazane guwna w 854p

Grudzień: Kalimba i rozmazane guwna w 854p

przewidziano też gry na rok 2016, lista poniżej:

2016 - Xone

Styczeń: rozmazane guwna w 854p

Luty: rozmazane guwna w 854p

Marzec: rozmazane guwna w 854p

Kwiecień: rozmazane guwna w 854p

Maj: rozmazane guwna w 854p

Czerwiec: rozmazane guwna w 854p

Lipiec: rozmazane guwna w 854p

Sierpień: rozmazane guwna w 854p

Wrzesień: rozmazane guwna w 854p

Październik: rozmazane guwna w 854p

Listopad: rozmazane guwna w 854p

Grudzień: rozmazane guwna w 854p

Opublikowano

Widzę, że po części zostałem wywołany do tablicy. A co z osobami, które kupiły next-geny, bo nie mają zaległości z poprzedniej generacji, albo po prostu były już znudzone tymi starymi konsolami co to potrafiły niektóre gry pod koniec swojego żywota ciągnąć w magicznym 15 fpsach.

Spokojnie, przyjdzie czas to i WiiU kupię, jeszcze mam dużo zaległości z Wii, więc wszystko w swoim czasie. O mnie się nie martw.

dat hipokryte

:reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ech... konsole bez gier, lub bez właścicieli, to tylko klapki potrafią bronić..

Bo bluber i DonSterydo to posiadają XO przecież, prawda? :D

@kidnappa

jesli cie bylo stac na 2 next geny i twierdzisz ciagle ze wiiu >>> ps4 >>> go.wno obesrane >>> xbone

a mimo to pierw zakupiles wlasnie xbona zamiast wiiu to gratuluje logiki

Po pierwsze, ja twierdzę jeżeli już, że wiiu >>>Donatan i Cleo>>>>>XO>PS4. Nie wie skąd, żeś wytrzasnął, że stawiam w tym roku wyżej PS4 nad XO.

Wyraźnie napisałem, że mam zaległości jeszcze z Wii, więc dopóki ich nie nadrobię to nie kupię WiiU.

czego spodziewasz się po kolesiu który głównie gra tylko w tasiemce...cod, bf, fifka, assassyny czasem jakiś rpg. Sonybociarnia rak branży  ;/

Jaki ty jesteś żałosny to aż szkoda odpisywać, szkoda mi też minusa na ten twój śmieszny bełkot. Ostatniego CoD'a jakiego kupiłem i grałem to MW2 i to jeszcze na X360. BF'a to BadCompany 2, jedyne Assasyny natomiast jakie kupiłem to jedynka na X360 i Black Flag na PS4. Jeżeli chodzi o FIFE to w tą ostatnio grałem to wersja 2014 na PS4 a wcześniej to będzie World Cup 98 jeszcze  Więc przestań (pipi)ć i wmawiać, że gram w tasiemce.

@hav3n

Czytanie ze zrozumieniem cię przerasta więc ci pogrubię

Spokojnie, przyjdzie czas to i WiiU kupię, jeszcze mam dużo zaległości z Wii, więc wszystko w swoim czasie. O mnie się nie martw.

Już wiesz dlaczego nie kupiłem jeszcze WiiU?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Winny się tłumaczy...

Opublikowano

Zamień wii na wii u bo jest KOMPATYBILNA Z GRAMI NA WII. Następny plus wii u.

Opublikowano

Widzę, że po części zostałem wywołany do tablicy. A co z osobami, które kupiły next-geny, bo nie mają zaległości z poprzedniej generacji, albo po prostu były już znudzone tymi starymi konsolami co to potrafiły niektóre gry pod koniec swojego żywota ciągnąć w magicznym 15 fpsach.

dat hipokryte

:reggie:

No a mnie cisnął, że bronie bonera a go nie mam nawet OLO :taknieco: ja też mam zaległości z 360 i dlatego nie mam XO :potter:

ale swoją drogą wiesz, że na WiiU możesz grać w gry z Wii?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zresztą gdzie ja tak bronie te WiiU, Ja nie bluber co wali kilkadziesiąt postów dziennie o tym jaki to XO jest za(pipi)isty. Ja tylko napisałem, że na ten moment to WiiU ma najlepsze exy na rynku i już.

A botki próbują to negować, tylko dlatego, że mało kto posiada tę platformę na forum, co jest dosyć śmieszne.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Zamień wii na wii u bo jest KOMPATYBILNA Z GRAMI NA WII. Następny plus wii u.

Ty sie jeszcze nie nauczyles ze Niny to przystan spokoju dla klapkow w czasach posuchy na Playstation?  :reggie:

Opublikowano

kidnappa  ''ostatnio grałem w fife14 i assassyna z zeszłej zimy, przestań wmawiać że gram w tasiemce''  - no właśnie widać że nie grasz, cały kidnappa, kłamstwa i tasiemce, rak branży  ;/

Opublikowano

kidnappa  ''ostatnio grałem w fife14 i assassyna z zeszłej zimy, przestań wmawiać że gram w tasiemce''  - no właśnie widać że nie grasz, cały kidnappa, kłamstwa i tasiemce, rak branży  ;/

Nie wiem po co ja ci jeszcze odpisuje. Black Flag a wcześniej pierwszy Assasyn. Nie grałem w żadną część pomiędzy i gdyby nie to, że w MM do pre-orderów PS4 dodawali właśnie Black Flaga też bym nie ograł tej części. Między FIFĄ 14 a WC98 minęło dobrych kilkanaście lat. Jest chyba zasadnicza różnica między mną a osobami co ogrywają te części co roku. Zresztą patrząc po tematach AW, Unity czy nowego FC to ja mam trochę inne wyobrażenia co do raka branży. Dziwnym trafem bardzo dużo tam postów botków.

Mam nadzieje tylko, że to wszystko to trolling bo jak nie to bardzo mi przykro panie kolego.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

winny się tłumaczy.

Podaj GT i PSN ID to Sąd CW rozpatrzy twoją sprawę i czy nie zostaniesz wygnany.

W świecie gier od zwykłych sonybotów są gorsze tylko sonyboty które nie przyznają się do swoich wykroczeń. Sprawa jest poważna.

Opublikowano

Także na początku będę nadrabiał setki stron w różnych tematach, również tutaj,

Stresci mi ktoś stan wojny?

przez blisko 3,5 roku nie zmieniło się nic, więc możesz być spokojny. Nadal marka PlayStation rozdaje karty, M$ jak Prawo i Sprawiedliwość próbuje dojść do władzy, ale jedyne co może to lizać rany w kącie mówiąc do siebie "SOON". 

Don nadal pracuje dla M$? , BigDaddy jest najbardziej irytującym użytkownikiem? Jak tam Medrek? Zaczał grac w gry o których pisze?

Poszedł raport do szanownej moderacji za przekręcanie nicków.

chodziło mu zapewne o użytkownika BigDaddy, więc nie śliń się xbocki cwaniaczku, naprawdę nie wszystko kręci się wokół Ciebie. 

Opublikowano

Tylko czekac az Sony uzna ze nie oplaca im sie wymyslac nowych gierek na PS4 i zremasteruja całą biblioteke z PS3. A ludzie i tak beda kupowac, bo lepsza grafika.

od ps2 moga zaczac, xenosaga i shadow hearts na poczatek.

Opublikowano

no ja je.be xD :facepalmz: i nie mówcie mi, że ta firma to nie rak, jakie by wii u nie było jest sprzętem mocniejszym od ps3, ale gra chodzi gorzej niż na pastgenie sony (z black flagiem to samo było) co oni odpjerdalają to ja nie wiem.

Opublikowano

wersja z wii u zbytnio sie nie różni od xbona

Opublikowano

Port, którego nikt nie chciał.

Najśmieszniejsze jest, że te wszystkie gry robią studia zatrudniające po 300 osób :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A właśnie. Jak skończyło się WD? Nie dałem rady przebić się przez te dwa metry mułu, by zobaczyć zakończenie...

Opublikowano

A właśnie. Jak skończyło się WD? Nie dałem rady przebić się przez te dwa metry mułu, by zobaczyć zakończenie...

Myśle, że fabuła w grach ubisoftu chyba nikogo nie obchodzi.

Opublikowano

Standardowo, sprawiedliwości stało się zadość. :reggie:

Opublikowano

Jak Wam minął ten rok pod względem growym? U mnie dopiero początek jeśli chodzi o ps4 ale cieszę się, że jest masa gier. Tak, bo nie jestem fanboyem i cieszę się z multiplatform a jak coś napiszę w tym stylu to tylko z uwagi na specyfikę tego tematu. Zabrakło trochę eksów i tu xbox ma lekką przewagę, ale za sprawą multiplatform naprawdę będzie w co grać. Do lutego z nieremasterów na PS4 zakupię pewnie destiny, dragon age. Cieszy mnie, że są to gry na długie godziny, co więcej, pojawił się w tym roku pożądny tytuł rpg. Poza tym coś do luźnego pogrania np. LBP 3. Co do remasterów, cóż...GTA i TLOU to jednak najlepsze tytuły minionej generacji i nie widzę powodu by w nie nie grać, ale na pewno nie za 230 zł jak w przypadku gry R*. Na minus też praktyki dystrybucji cyfrowej no i oczywiście driveklap.

Opublikowano

Kilka stron wcześniej pisałem, że się solidnie w tym roku nagiercowałem, ale obiektywnie trzeba stwierdzić, że 2014 rok był najsłabszy od lat - tak na stacjonarkach, jak i handheldach. Wielkim zaskoczeniem to akurat nie jest, bo pierwszy rok next-genów zwykle tak właśnie wygląda, w dodatku 2013 był przemocarny. Za to 2015 powinien łamać gnaty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.