Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zazdroszcze posiadaczom xboxa eksluzywnych perel w jakie np gra maciomaniak co mozna zobaczyc po jego karcie - fife15,pes15,gta5, cod:aw, ac:unity, watch dogs, destiny,nfs rivals itp itd

niesamowite exy, faktycznie ps4 to szrot bez gier, pierdo.licie o super exach a potem wychodzi ze wiekszosc z was maks co ograla to horizon2 i sunset, reszta to multiplatformy, ktore ogrywacie w najgorszych mozliwych wersjach z dostepnych

Słaby pocisk 1/10.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale mam większość exów na Xone. Pewno włącza się u Ciebie tryb niebieski, który wyklucza coś innego niż Horizon 2, bo inaczej dawno sprzedałbyś już tego szrota bez gier.

Jestem graczem, to kupuję też multiplatformy. Mam wybór. W przypadku szrota PS4 pozostają tylko multiplatformy i rzucą wam jeszcze coś z poprzedniej generacji na otarcie łez

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"Nigdy nie gralem w gre wideo" - czyli nie wiem, nie znam sie, ale sie wypowiem.

Czyli idealny opis blubera. Koleś nie ograł nic z PS4 i XO, ale zawsze ma najwięcej do powiedzenia na temat tych gier i konsol.

Tu pierwszy lepszy przykład z dzisiaj.

Przypomnijmy megatony na PS4:

-Knack, Killzone SF: wiadomo, że crapy na 5-6

-DriveClub - nie dość, że płatna wersja demo to jeszcze gierka na 7

-LBP 3 - udany międzygeneracyjny tytuł na 8

-Infamous SS - niezła gierka w nijakim klimacie z pedałem w rurkach, ot tak na 8 niestety najgorsza część z cyklu

-The Last of Us - odgrzany kotlet z martwym multi i gorszymi cienami w trybie 60fps

-Uncharted 4 - dobrze jak w ogóle wyjdzie w 2015, ciąg dalszy tasiemca, który stoi tylko kapiszonami i press x to awesome

-The Last Guardian - ? xd

-The Order 1886: pif paf w fajnym klimacie, podróbka girsów bez żadnego trybu multi, trochę sony się spózniło

-1080p ale i tak nie w każdej grze

-Bloodborne - chętnie zakupię

Czyli jeden niezły tytuł. Props. Do tego dochodzi beznajdziejny serwis, konsole w których bez wd40 i nakładek na analogi nie podchodź, konsola jest głośna jak startujący samolot przy co ładniejszych grach, dramatyczny poziom psn, jakieś smieszne gierki z telefonów w cenie abonamentu online, ale to już tylko takie smaczki.

Opublikowano

titanfall,ryse,dr3 itp od kiedy to exy?

idac dalej - Don czy Bluber czemu jeszcze nie macie xone - taka genialne konsola przeciez Bluber, zle nie zarabiasz, zreszta w dobie rat 0% kupno sprzetu za 1,5tys zl to nie zaden szpan, nie pedzisz jednak do sklepu pomimo takiego przekroju genialnych exow, podobnie jak Don

Opublikowano

Trzeba grac w Knacka, zeby wiedziec, ze to crap? Trzeba grac w Killzone, zeby wiedziec, ze to (pipi) a nie Halo killer? Trzeba grac w Demon's souls czy TLOU, zeby wiedziec, ze to dobre gry? Nie, nie trzeba. Sa przypadki, gdzie w ciemno mozna obstawic jakosc gry i wiele sie nie pomylimy.

Opublikowano

titanfall,ryse,dr3 itp od kiedy to exy?

idac dalej - Don czy Bluber czemu jeszcze nie macie xone - taka genialne konsola przeciez Bluber, zle nie zarabiasz, zreszta w dobie rat 0% kupno sprzetu za 1,5tys zl to nie zaden szpan, nie pedzisz jednak do sklepu pomimo takiego przekroju genialnych exow, podobnie jak Don

Od wtedy od kiedy żaden z konsolowców nie tyka PCtowego betonu. Nie obchodzi mnie to, czy te gry są dostępne na PC, bo to dalej pozostaje platformą Microsoftu. Zagram w nie na PS4? Nie. Zysk dla M$ - sytuacja win-win, czy ktoś to kupi na X360, na Xone czy na PC.

A Sony dalej będzie w (pipi)e obcinając kolejne inwestycje i uciekając od sponsoringu kolejnych rzeczy, bo mają takie świetne exy, że posiadacze ich konsoli inwestują tylko w FIFE, BFa czy CoDa.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Logika bociarni

sspng_wheppap.png

Pedau w rurkach, guwno obesrane, pusta wydmuszka, itd. itp

toadpng_wheppan.png

Tymczasem WiiU dostaje kolejną solidną  grę (na ps4 jest tylko jeden ex z taką średnią) czyli Captain Toad. Takim to dobrze :obama:

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Maciomaniak ma predyspozycje na wygryzienie Daddyego, Daddy lepiej uważaj.

Opublikowano

Kidnappa zamyka dyskusje z ta banda hipokrytow tsarem prawy o ich podwojnych standardach :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

kolejna genialna reklama sony

:banderas:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Kidnappa zamyka dyskusje z ta banda hipokrytow tsarem prawy o ich podwojnych standardach :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Trzeba miec naprawde solidne kuboty na oczach, zeby nie widziec roznicy miedzy kolejna solidna gra, a jedyna solidna gra.

Opublikowano

"Nigdy nie gralem w gre wideo" - czyli nie wiem, nie znam sie, ale sie wypowiem.

Czyli idealny opis blubera. Koleś nie ograł nic z PS4 i XO, ale zawsze ma najwięcej do powiedzenia na temat tych gier i konsol.

Tu pierwszy lepszy przykład z dzisiaj.

Przypomnijmy megatony na PS4:

-Knack, Killzone SF: wiadomo, że crapy na 5-6

-DriveClub - nie dość, że płatna wersja demo to jeszcze gierka na 7

-LBP 3 - udany międzygeneracyjny tytuł na 8

-Infamous SS - niezła gierka w nijakim klimacie z pedałem w rurkach, ot tak na 8 niestety najgorsza część z cyklu

-The Last of Us - odgrzany kotlet z martwym multi i gorszymi cienami w trybie 60fps

-Uncharted 4 - dobrze jak w ogóle wyjdzie w 2015, ciąg dalszy tasiemca, który stoi tylko kapiszonami i press x to awesome

-The Last Guardian - ? xd

-The Order 1886: pif paf w fajnym klimacie, podróbka girsów bez żadnego trybu multi, trochę sony się spózniło

-1080p ale i tak nie w każdej grze

-Bloodborne - chętnie zakupię

Czyli jeden niezły tytuł. Props. Do tego dochodzi beznajdziejny serwis, konsole w których bez wd40 i nakładek na analogi nie podchodź, konsola jest głośna jak startujący samolot przy co ładniejszych grach, dramatyczny poziom psn, jakieś smieszne gierki z telefonów w cenie abonamentu online, ale to już tylko takie smaczki.

Nie ja po prostu cytowałem kotleta, który w gierki z XO tez nie ograł :lapka:

Opublikowano

kolejna genialna reklama sony

(...)

:banderas:

2450gaq.png

że niby tak wyglądają plejstejszonowcy?

edit: w sumie jednego znam, który dokładnie tak samo wygląda :]

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

w sumie to nie wiem, narazie jest jedna gra, które chce ograć na next genach i wychodzi dopiero w marcu więc pewnie wtedy sie zdecyduje

Logika bociarni

sspng_wheppap.png

Pedał w rurkach to ocena gry ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kidnappa swoją drogą pokaż swoje psn id i gt skoro taki jesteś urabura szef podwóra, ktoś cie o nie pytał - nie zrobiłeś tego

Opublikowano

Trzeba miec naprawde solidne kuboty na oczach, zeby nie widziec roznicy miedzy kolejna solidna gra, a jedyna solidna gra.

O proszę teraz inFamous jest solidną grą :D Do niedawna była jeszcze guwnem obesranym

Opublikowano

chwila juz jednak second son jest solidna gra? przeciez do niedawna to bylo guuwno bez gameplayu z fajna grafa

Opublikowano

Dla mnie jest, bo sequele to trzeba umic robic (np mgsy) a sucker punch nie umie, wiec 3cia czesc mnie w ogole nie interesuje. Jak ktos jest swiezakiem i nie gral nigdy w zadnego infamousa to dla niego jest to solidna gra. A w obozie plejstejszyn takich swiezakow znajacych 2 gry na krzyz jest od groma jak widac.

Opublikowano

Xboty - wyższa kultura podwójnych standardów

Opublikowano

Pedał w rurkach to ocena gry ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kidnappa swoją drogą pokaż swoje psn id i gt skoro taki jesteś urabura szef podwóra, ktoś cie o nie pytał - nie zrobiłeś tego

Ty tez...

Wstydzisz sie tych calakow z Assasina ?

Opublikowano

O proszę teraz inFamous jest solidną grą :D Do niedawna była jeszcze guwnem obesranym

Kidnappa pokaż swój psn id

Opublikowano

Ty tez...

Wstydzisz sie tych calakow z Assasina ?

Przecież pokazałem, swoją drogą w żadnym ac nie mam calaka.

Opublikowano

bluber pokaz swoj ! xD

(ale z 70-80% pewnie jest, co ? ^^)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Logika bociarni

sspng_wheppap.png

toadpng_wheppan.png

Tymczasem WiiU dostaje kolejną solidną  grę (na ps4 jest tylko jeden ex z taką średnią) czyli Captain Toad. Takim to dobrze :obama:

ale że co, przez pierwsze 2 lata życia szrot ps4 bez gier doczekał się tylko JEDNEGO exa w opłaconych reckach który ledwie dobił  do 80% ? buhahaha!   :rofl2:  sonybociarnia każdego dnia wdeptana w ziemie.   

znowu jakieś efekty graficzne wycieli na złomie ps4 ? kolejna lepsza multiplatforma na XO ? To już tradycja.

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.