Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PS4 ma gry

Smiejesz się z remake'u Halo, a pozostanie Ci grać w remake The Last of Us, bo kochane Sony nic więcej na ten rok nie przygotowało. No chyba, że LBP nagle urośnie do rangi system-sellera. DriveClub będzie w plusie i nie wierzę, że ludzie rzucą się po niego do sklepów.

słuchajno farbowany lisie, nie zwalaj frustracji z wykonanego błędu na innych. Jak w tym dowc ipie - "od 5 minut jestem biały i już mnie te czarnuchy wk,urwiają" sprzedałeś nadkonsolę, kupiłeś szrota i razem z nim nie dostałeś tylko abonamentu live do zapłacenia, ale również syndrom pchania sobie do łba bzdurnej argumentacji o tym, że xbox to jakakolwiek alternatywa tego co się dzieje na rynku elektronicznej rozrywki. To naprawdę kurevsko smutne, że w momencie kupna amerykańskiego xszita od razu włącza się człowiekowi xbocenie objawiające się zaklinaniem rzeczywistości.

PS4 ma gry

Ahahahaha przestan, to jest zbyt smieszne.

czekaj czekaj przypomnijmy to mega pyerdolnięcie na start konfy Microsoftu, uwaga:

13ygzld.jpg

MIŁEGO GRANIA W CALL OF DUTY W GORSZEJ WERSJI 

bez kitu powinniście mieć na forum specjalną rangę: "beczkowozy" 

Walduś, ale co Ty za bzdury wygadujesz? Tak jak niegdyś posiadacze PS3 wmawiali sobie, że ich konsola jest najlepsza (a stała i się kurzyła), tak teraz jest całkiem podobnie. Ty będziesz przekonywać na forum o ogromnej mocy PS4, a ja będę grać w tym czasie i dobrze się bawić. Ty będziesz utwierdzony w przekonaniu, że PS4 to najlepsza konsola, chociaż odpaliłeś ją trzy tygodnie temu, a ja będę eksploatować Xboxa aż padnie. Swoją drogą narzucanie z góry, że multiplatformy muszą być w gorszej wersji jest aż przykre ;)

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Xbone dostarcza mi więcej funu niż PS4

Taki 'argument' to jak przyznanie się do porażki. Mi więcej funu dostarcza PS4 i co teraz? Co ci się bardziej podoba to nie jest argument, bo to tak samo jakbyś w najlepszej restauracji przekonywał że od ich wyrafinowanych potraf wolisz kurczaka na ostro vifona, bo on daje ci więcej funu.

a co to ten potraf?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

NO ALE PRZECIEZ DLC DO CODA BEDZIE WCZESNIEJ NA XBONIE 

xD

jakie to smutne

EPIC SZIT 

już widzę tę panikę i preordery. pewnie już się dzieje 

<sprawdza>

ch,uja się dzieje, dalej x jest daleko na listach marzeń ludzi. Obudźcie się, są tylko dwie opcje - albo ktoś kocha mocne szpile w najlepszej grafice i wygodzie popijając mineralną wodę strukturalną z lodowca, albo ktoś lubi przynerdzić przy skillowych szpilach Nintendo. Potem są Ci co lubią DSa, gry na smartfony, gry na komórki, potem gry przeglądarkowe i na samym końcu drabinki xbockie beczkowozy starające się udowodnić, że mają wszystko. 

xbox jak firma Impel - robi wszystko od ochrony przez sprzątanie po pieczenie bułek, ale tak z bliska to ochroniarze śmierdzą, sprzątać nie potrafią i a bułki walą moczem i starymi ludźmi. Poniżej xbotów jest tylko PC czyli "click ok to freeze"

Swoją drogą narzucanie z góry, że multiplatformy muszą być w gorszej wersji jest aż przykre ;)

o tym mówiłem - las dowodów, zewsząd doniesienia o słabiźnie xboxkich wersji, ale NIE - MAM TERAZ XBOXA CZYLI GRAFIKA SIĘ NIE LICZY. Spoko, tylko kup tv tak do 40 cali bo powyżej nie ogarniesz menusów. 

Opublikowano

13ygzld.jpg

MIŁEGO GRANIA W CALL OF DUTY W GORSZEJ WERSJI 

bez kitu powinniście mieć na forum specjalną rangę: "beczkowozy" 

waldek nastawia pupe na nową cześć bf: policjanty kontra złodzieje a z coda się nabija, lol.

Opublikowano

Waldus jakie slabe posty :( Widac E3 tez go podlamalo.

Opublikowano

Właśnie niczego nie rozumiesz. Co z tego, że fakty są takie, że PS4 jest mocniejsza, jak nie ma gier? Kupujesz konsole by jarać się, że jest mocniejsza i wzdychać do jej mocy, czy po to, by na niej grać?

Nie ważne ile razy będziesz krzyczeć kłamstwo, nie stanie się ono prawdą. Raz jeszcze, bo widzę że twarde fakty nie docierają - gier na PS4 jest dwa razy więcej niż na Xbonie. Jest też więcej eksów. I więcej jest gier o lepszych ocenach. To jest fakt. Możesz sobie wmawiać bzdury i pocieszać się grami na kamerkę które nikogo, ale faktów nie przekrzyczysz - jeśli chodzi o gry, to PS4 miażdży Xbona.

Opublikowano

Fakty sa takie ze liczycie FEZa jako exa na PS4 XD

Opublikowano

Zazdroszcze wam, że macie tyle kasy i czasu, by ograć to wszystko :( ja mam 2 gry pudełkowe i gry z plusa. To sobie troszkę postrzelam w bfie albo killzonie, albo poprzechodze singla w tych gierkach z plusa :(

Opublikowano

(pipi).a a jak na 360 bylo wiecej gier niz na ps3 observer to nie pisales ze xbox ma lepsze gry i co najwazniejsze WIECEJ wiec po prostu skoncz pie.rdolic. Co do wyboru miedzy xbone a ps4, wystarczy sie zastanowic, czy gra sie w grafike czy gra sie w gry.

Opublikowano

Fakty sa takie ze liczycie FEZa jako exa na PS4 XD

Nie. Wam za to liczymy Titanfalla. Znaj dobroć.

(pipi).a a jak na 360 bylo wiecej gier niz na ps3 observer to nie pisales ze xbox ma lepsze gry i co najwazniejsze WIECEJ wiec po prostu skoncz pie.rdolic.

Nie pisałem też, że PS3 ma więcej gier. Dzisiaj boty piszą że Xbone ma więcej gier, chociaż jest ich dwa razy mniej niż na PS4. Nie unoś się tak, przedstawiam tylko suche fakty, nie moja wina że Xbone leży jakkolwiek by na to nie spojrzeć.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Zazdroszcze wam, że macie tyle kasy i czasu, by ograć to wszystko :( ja mam 2 gry pudełkowe i gry z plusa. To sobie troszkę postrzelam w bfie albo killzonie, albo poprzechodze singla w tych gierkach z plusa :(

Typowy posiadacz PS4, dobrze sie wpisujesz w towarzystwo #sonyslave na forumku.

Właśnie niczego nie rozumiesz. Co z tego, że fakty są takie, że PS4 jest mocniejsza, jak nie ma gier? Kupujesz konsole by jarać się, że jest mocniejsza i wzdychać do jej mocy, czy po to, by na niej grać?

Nie ważne ile razy będziesz krzyczeć kłamstwo, nie stanie się ono prawdą. Raz jeszcze, bo widzę że twarde fakty nie docierają - gier na PS4 jest dwa razy więcej niż na Xbonie. Jest też więcej eksów. I więcej jest gier o lepszych ocenach. To jest fakt. Możesz sobie wmawiać bzdury i pocieszać się grami na kamerkę które nikogo, ale faktów nie przekrzyczysz - jeśli chodzi o gry, to PS4 miażdży Xbona.

Daj jeszcze raz ta liste, beka umili mi 8h w robocie XD

Opublikowano

No ile razy usłysze, że jest więcej gier na ps4 a tam takie tytuły jak dead nation, fez, flower, flow, zen pinball 2 xD przecież to jest jeszcze gorsza sytuacja niż w wojnie x360 vs ps3

Opublikowano

bluber Ty i tak nie ograsz żadnej bo to korpo (zatrudnienie over 3) więc siarap, odpalaj pieca i Paper Please. 

Opublikowano

Jeden stosuje retoryke taka jak boty za czasow X360, drugi wysmiewa coda, a sam daje sie ruchac EA xD

Oj chyba za duzo delektowania sie winkiem z biedronki przed screensaverem kominka na monitorze.

Opublikowano

winkiem z biedronki przed screensaverem kominka na monitorze.

A to nie wy jako definicje luksusu wrzucaliście swój pokój gracza z fototapetą cegieł? xD

Opublikowano

"Wy" ? Znowu cos ci sie pomerdalo panie potrafka.

Opublikowano

bluber Ty i tak nie ograsz żadnej bo to korpo (zatrudnienie over 3) więc siarap, odpalaj pieca i Paper Please. 

oj jak boli

Opublikowano

Mamy 2014 rok.

Opublikowano

@hav3n

Szczerze? To mnie twoje wypociny mało obchodzą. Mało co się nie zesrasz nad tym xboxem i jego grami, a dopiero co płakałeś jak była konfa e3. Miałem xboxa classic i 360 od premier, w tej generacji sobie kupiłem ps4 bo miałem taki kaprys. Jak mi się znudzi, to sobie sprzedam i kupie xa, nie widzę w tym problemu. Ja różnie się tym od Ciebie, że wybieram to, na co mam ochotę i nie podniecam się 24h na forum tym, ze ta konsola jest lepsza od drugiej.

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Ferris poszedł raport, nie nadajesz się do tego tematu. Albo PS4 albo nic, choose your destiny. 

Opublikowano

unch.gif

Takie rzeczy juz na poczatku zycia PS4. I to pewnie napewno 1080/60

Na xbone natomiast piekne remastery HALO to glowny highlight.

Nie dla psa kieblasa

Edytowane przez erix

Opublikowano

unch.gif

<xbot_mode>ale grafika nie ważna a tak poza tym to fatalna animacja odlatującej muchy, max 7/10 będzie, HALO2 multi najlepsze no i Horizon2 epic</xbox_mode>

Opublikowano

W tym roku bedziesz miec ta piekna wydmuszke ? Ups. Klapy chyba serio w szoku, ze N ich zgniotlo, a nawet MS bedzie miec kolejny lepszy rok.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobrze zrozumiałem? Waldek w tym roku stawia Horizon 2 i remastery Halo vs trailer Uncharted 4? :D

Nowy poziom klaperstwa - gra w trailery :P

Opublikowano

wydmuszkę. aha

matko boska nie sądziłem, że u xbotów już taka degrengolada, serio Panowie, forum off i wskakujcie na skuterki wodne see at the sunset

Don wymień jeden, jedyny chociaż tytuł, który daje nadzieję xbotom, że za życia xone dostaną coś więcej niż poziom halo5 czy horizon2. Jeden tytuł, który daje fajną, ciekawą perspektywę na graficzną megatonę XXIw. 

I dare you

Edytowane przez waldusthecyc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.