Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak coś na yt chodzi dużo lepiej, twitch już zaczyna lagować na source

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to z MGS teraz to coop?

Opublikowano

No tak mi się wydawało, jeżeli to co-op to mnie mają, jeżeli standardowe pvp to ja podziękuje.

Opublikowano

Jutrzejszy zalew gifów z Bloodborne  :fsg:

Opublikowano

No tak mi się wydawało, jeżeli to co-op to mnie mają, jeżeli standardowe pvp to ja podziękuje.

No pvp będzie na tym polega MGO, tylko po prostu pokazali jakieś drużynowe zadanie.

Opublikowano

ten motyw z lampą fajny

Opublikowano

The Order jaka bieda xD na 1minutę cut scenek sekunda gameplayu i pif paf i snajperki :yao:

Opublikowano

The Order jaka bieda xD na 1minutę cut scenek sekunda gameplayu i pif paf i snajperki :yao:

Fajne filmidło. Tak w sam raz za 50zł.

Opublikowano

No nie mow, ze nie znalazles ciekawych exow na ps3?

Ja tez nie. (tylko dwa wiadomo ktore)

I tak poza jednym (wiadomo którym) nie grałeś w najlepsze z nich. :reggie:

cholernie zacne to video z BB i Metal Gear Online 3. :banderas: DAT ostatnie ujęcie.

Opublikowano

No Man's Sky GOTY, za(pipi)iste w tej grze jest wszystko, włącznie z muzyką.

Sprawdź sobie dyskografie 65daysofstatic. Oni robią ost.

ja pierdziu Zelda :obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ten Coop w BB, gra na setki godzin cos czuje. Ten tytul tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze ps4 najlepszy wybor. Wieska trzeba bedzie szybko ograc i oddac do zyda przed premiera goty 2015.

W tym no mans sky doczytywanie terenu strasznie po oczach wali.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

No Bloodborne zabija klimatem i designem, w co-opie może być sam miód w tej grze.

Opublikowano

Fajne filmidło. Tak w sam raz za 50zł.
Pewnie gra na raz, ale nie kazda gra musi miec wcisniete na sile multi. Do znudzenia bede powtarzal ze kupuja mnie klimatem i chce przezyc te historie.
Opublikowano

W tym no mans sky doczytywanie terenu strasznie po oczach wali.

Spoko, pewno poprawią jeszcze ;)

Dla mnie to tytuł z gatunku tych, dla których kupuje się konsole, albo modernizuje PC.

Opublikowano

Jak latał tym statkiem to colony wars mi sie przypomnialo [`]

Opublikowano

Czekam na jakieś podsumowanie za(pipi)istych nowych gierek na PS4, bo wczoraj klapki robiły gifową apokalipsę. Czy jeszcze muszę poczekać 24h?

Opublikowano

W ogóle z całej imprezy można jeszcze wyszczególnić Wiedźmina 3 (jak zwykle GOTY), wpadło mi w oko Before, Dungeon Defenders II (które okazuje się exem na PS4), Adrift (to coś w przestrzeni kosmicznej - rewelacja), byłem zaskoczony przy pokazie Dying Light i Human Element - na plus. Całość była prowadzona całkiem sprawnie (i moja kochana Lindsey też wystąpiła, za to TGA ma 11/10).

DJ był świetny, bo to ten chłopak od 8-BrickDMG chyba, w każdym razie fajnie się to komponowało. Sporo lepsza impreza od VGA rok czy dwa lata temu. Niektóry przydział nagród mocno chaotyczny, ale i tak bonus za gości, w tym Francisa z żonką, Malukah czy Taylor Davis. Oczywiście wymietli 65daysofstatic, fajnie też było posłuchać i zobaczyć Robertę i Kena Williamsów. W ogóle King's Quest świetnie się zapowiada. No i PS4 dostało exa w postaci kolejnej Godzilli xD

Tak czy siak, mile spędzone 3 godziny ;)

@Pajgi, na te gierki to musisz poczekać do dziś, do 19:00, bo wtedy jest konfa Sony z eventu PSExperience.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Maciomaniak zachwycony no men's sky i bloodbornem, nawet avka zmienia, a dwa dni temu jeszcze pisal posty na milion znakow jaki to xbox jest goty a ps4 gooowno obesrane

widze ze jednak z niego chrzescijanin i po cichu zaczyna wielbic krolestwo niebieskie Pana

Opublikowano

W przyszlym roku WiiU u mnie zagosci, nie bedzie juz wymowek. Zelda, Star Fox i Xenoblade. Dobrze ze sie odkopuje powoli z backloga na ps3.

U Nintendo dobre jest to ze jak zapowiedza gre, to w wiekszosci przypadkow nie trzeba na nia dlugo czekac.

Opublikowano

Maciomaniak zachwycony no men's sky i bloodbornem, nawet avka zmienia, a dwa dni temu jeszcze pisal posty na milion znakow jaki to xbox jest goty a ps4 gooowno obesrane

widze ze jednak z niego chrzescijanin i po cichu zaczyna wielbic krolestwo niebieskie Pana

Chwilowo nie trolluje w CW, a tych gier nie sposób nie doceniać ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.