Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak coś na yt chodzi dużo lepiej, twitch już zaczyna lagować na source

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to z MGS teraz to coop?

Opublikowano

No tak mi się wydawało, jeżeli to co-op to mnie mają, jeżeli standardowe pvp to ja podziękuje.

Opublikowano

Jutrzejszy zalew gifów z Bloodborne  :fsg:

Opublikowano

No tak mi się wydawało, jeżeli to co-op to mnie mają, jeżeli standardowe pvp to ja podziękuje.

No pvp będzie na tym polega MGO, tylko po prostu pokazali jakieś drużynowe zadanie.

Opublikowano

ten motyw z lampą fajny

Opublikowano

The Order jaka bieda xD na 1minutę cut scenek sekunda gameplayu i pif paf i snajperki :yao:

Opublikowano

The Order jaka bieda xD na 1minutę cut scenek sekunda gameplayu i pif paf i snajperki :yao:

Fajne filmidło. Tak w sam raz za 50zł.

Opublikowano

No nie mow, ze nie znalazles ciekawych exow na ps3?

Ja tez nie. (tylko dwa wiadomo ktore)

I tak poza jednym (wiadomo którym) nie grałeś w najlepsze z nich. :reggie:

cholernie zacne to video z BB i Metal Gear Online 3. :banderas: DAT ostatnie ujęcie.

Opublikowano

No Man's Sky GOTY, za(pipi)iste w tej grze jest wszystko, włącznie z muzyką.

Sprawdź sobie dyskografie 65daysofstatic. Oni robią ost.

ja pierdziu Zelda :obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ten Coop w BB, gra na setki godzin cos czuje. Ten tytul tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze ps4 najlepszy wybor. Wieska trzeba bedzie szybko ograc i oddac do zyda przed premiera goty 2015.

W tym no mans sky doczytywanie terenu strasznie po oczach wali.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

No Bloodborne zabija klimatem i designem, w co-opie może być sam miód w tej grze.

Opublikowano

Fajne filmidło. Tak w sam raz za 50zł.
Pewnie gra na raz, ale nie kazda gra musi miec wcisniete na sile multi. Do znudzenia bede powtarzal ze kupuja mnie klimatem i chce przezyc te historie.
Opublikowano

W tym no mans sky doczytywanie terenu strasznie po oczach wali.

Spoko, pewno poprawią jeszcze ;)

Dla mnie to tytuł z gatunku tych, dla których kupuje się konsole, albo modernizuje PC.

Opublikowano

Jak latał tym statkiem to colony wars mi sie przypomnialo [`]

Opublikowano

Czekam na jakieś podsumowanie za(pipi)istych nowych gierek na PS4, bo wczoraj klapki robiły gifową apokalipsę. Czy jeszcze muszę poczekać 24h?

Opublikowano

W ogóle z całej imprezy można jeszcze wyszczególnić Wiedźmina 3 (jak zwykle GOTY), wpadło mi w oko Before, Dungeon Defenders II (które okazuje się exem na PS4), Adrift (to coś w przestrzeni kosmicznej - rewelacja), byłem zaskoczony przy pokazie Dying Light i Human Element - na plus. Całość była prowadzona całkiem sprawnie (i moja kochana Lindsey też wystąpiła, za to TGA ma 11/10).

DJ był świetny, bo to ten chłopak od 8-BrickDMG chyba, w każdym razie fajnie się to komponowało. Sporo lepsza impreza od VGA rok czy dwa lata temu. Niektóry przydział nagród mocno chaotyczny, ale i tak bonus za gości, w tym Francisa z żonką, Malukah czy Taylor Davis. Oczywiście wymietli 65daysofstatic, fajnie też było posłuchać i zobaczyć Robertę i Kena Williamsów. W ogóle King's Quest świetnie się zapowiada. No i PS4 dostało exa w postaci kolejnej Godzilli xD

Tak czy siak, mile spędzone 3 godziny ;)

@Pajgi, na te gierki to musisz poczekać do dziś, do 19:00, bo wtedy jest konfa Sony z eventu PSExperience.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Maciomaniak zachwycony no men's sky i bloodbornem, nawet avka zmienia, a dwa dni temu jeszcze pisal posty na milion znakow jaki to xbox jest goty a ps4 gooowno obesrane

widze ze jednak z niego chrzescijanin i po cichu zaczyna wielbic krolestwo niebieskie Pana

Opublikowano

W przyszlym roku WiiU u mnie zagosci, nie bedzie juz wymowek. Zelda, Star Fox i Xenoblade. Dobrze ze sie odkopuje powoli z backloga na ps3.

U Nintendo dobre jest to ze jak zapowiedza gre, to w wiekszosci przypadkow nie trzeba na nia dlugo czekac.

Opublikowano

Maciomaniak zachwycony no men's sky i bloodbornem, nawet avka zmienia, a dwa dni temu jeszcze pisal posty na milion znakow jaki to xbox jest goty a ps4 gooowno obesrane

widze ze jednak z niego chrzescijanin i po cichu zaczyna wielbic krolestwo niebieskie Pana

Chwilowo nie trolluje w CW, a tych gier nie sposób nie doceniać ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.