Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MS też nie będzie więc się nie napalaj.

Dobrze, że z góry zakładasz kolejny Sonyfail, przynajmniej nie będziesz rozczarowany.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

cw mode off

To jest 10/10. 

cw mode on

Ale kupi się PS4 w 2018 dla tych kilku eksów...

Opublikowano

MS też nie będzie więc się nie napalaj.

Dobrze, że z góry zakładasz kolejny Sonyfail, przynajmniej nie będziesz rozczarowany.

Obawy mam że będzie to MSfail , co do Sony konfa powinna być po prostu dobra i tyle ,najbardziej liczę na Big N i zapowiedź nowego Metroida i konkrety w temacie Star Foxa , bo o nową Zelde nie muszę się obawiać :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Xone w 2015 ponownie wdepcze PS4 w ziemię, a wtedy pod koniec roku znowu się zaczną gadki jak to PS4 zarządzi w 2016. Na nieszczęście klapków 2016 rok będzie dla Xone prawdopodobnie najliczniejszy pod względem ex'ów.

A największa beka będzie jak hajpowany Order, nie dość, że z pasami, to jeszcze okaże się "mega długą" na 6h rozgrywką, a spisane przez wszystkich na straty Fable Legends okaże się dobrą grą.

Opublikowano

xbox bez gier przez najblizsze miesiace, szlachta na dniach dostanie Guilty Gear, na początku roku The Order a potem Bloodborne.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Wtf8udG3mjM#t=265

Jak sądzicie, ta gra będzie miała oceny w okolicach 9,10/10, czy może 11/10?

:banderas:

Bezustanne umieranie w Demon's Souls to mój vice GOTG zaraz po noszeniu drabin w singlu i multi, obawiam się jednak że hype oraz wysokie oczekiwania po pierwszych Soulsach wiwindują ją na poziom max "9/10". 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

xbox bez gier przez najblizsze miesiace, szlachta na dniach dostanie Guilty Gear, na początku roku The Order a potem Bloodborne.

Posiadacze PS4 jakoś dają radę bez gier przez większość czasu od premiery konsoli :)

A kupno The Order to już będzie prawdziwy akt desperacji :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

CW jedyne takie miejsce gdzie można się dowiedzieć że multiplatformy nie istnieją (dopóki nie uświadczy się różnicy w DF). 

Opublikowano

Boty neguja istnienie multiplatform, bo na xbonie wygladaja jak kupa.

Opublikowano

No to chyba działa w obie strony, c'nie? W ogóle beka z Guernica, jak wymienia bijatykę, którą w Europie kupią 4 osoby na krzyż, a jednocześnie pomija ex'y na Xone :)

Ale czego się spodziewać po gościu, który innym w statusach wypomina, że od grania w pastgenowe gry są pastgeny, a po zakupie PS4 szuka remastera TLoU, a w temacie pierwszej gry, którą kupił pyta się czy już działa - po fakcie XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Które exy? Co wychodzi w najblizszych miesiacach?

Opublikowano

Posiadacze PS4 jakoś dają radę bez gier przez większość czasu od premiery konsoli :)

Czy boty mogą przestać w końcu powtarzać to obrzydliwe kłamstwo?

Opublikowano

Które exy? Co wychodzi w najblizszych miesiacach?

Pogugluj sobie. Pierdyliard razy były wymieniane, ale ty udajesz, że nie ma :)

Opublikowano

Znowu się dałem nabrać na prowo Dona. Przecież on nie ma xbona, bo nie ma w co na nim grać.

Opublikowano

Boty neguja istnienie multiplatform, bo na xbonie wygladaja jak kupa.

chyba że polecą z jednym screenem nie doczytawszy reszty DF, lub trafi im się mniej śmierdzące goowno od Ubi, lub Activision.  :usmiech:  

Opublikowano

Znowu się dałem nabrać na prowo Dona. Przecież on nie ma xbona, bo nie ma w co na nim grać.

Przynajmniej nie kupiłem PS4 z DC i nie twierdziłem tak jak Ty po zakupie, że ta gra Cię nie interesowała  :reggie:

Opublikowano

Czemu kłamiesz? Singla ograłem, online nie potrafili ogarnąć to gra poszła do żyda.

Opublikowano

Oooo, widzę, że masz pamięć złotej rybki i już nie pamiętasz co sam pisałeś zaraz po zakupie :) Pewnie trollowałeś ja kidnappa.

Opublikowano

Oglądam ten gameplay U4 w prawilnym 1080p i :banderas:

Jak to wygląda :fsg:

Ostatnio się tak jarałem na premierę GTA V.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gameplay sciagniety z zatoki czy prawilnie z PSN? :reggie:

Opublikowano

Jest coś takiego jak gamersyde.

Chyba najlepsza strona jeśli chodzi o czysty obraz.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ściągnę ten gameplay z U4 z gamersyde i jeszcze raz ocenię grafę, bo po filmikach z YT w 720p jestem trochę zawiedziony. (pipi)a to ND oni zawsze rozpyerdalali w gameplayach grafą, a teraz? Meh.

Opublikowano

Gry w natywnej rozdziałce 900-1080p znacznie tracą na YT przez którego kompresję nie widać większości detali. Te jutubowe 1080p to może prawdziwe 720p.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.