Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MS też nie będzie więc się nie napalaj.

Dobrze, że z góry zakładasz kolejny Sonyfail, przynajmniej nie będziesz rozczarowany.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

cw mode off

To jest 10/10. 

cw mode on

Ale kupi się PS4 w 2018 dla tych kilku eksów...

Opublikowano

MS też nie będzie więc się nie napalaj.

Dobrze, że z góry zakładasz kolejny Sonyfail, przynajmniej nie będziesz rozczarowany.

Obawy mam że będzie to MSfail , co do Sony konfa powinna być po prostu dobra i tyle ,najbardziej liczę na Big N i zapowiedź nowego Metroida i konkrety w temacie Star Foxa , bo o nową Zelde nie muszę się obawiać :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Xone w 2015 ponownie wdepcze PS4 w ziemię, a wtedy pod koniec roku znowu się zaczną gadki jak to PS4 zarządzi w 2016. Na nieszczęście klapków 2016 rok będzie dla Xone prawdopodobnie najliczniejszy pod względem ex'ów.

A największa beka będzie jak hajpowany Order, nie dość, że z pasami, to jeszcze okaże się "mega długą" na 6h rozgrywką, a spisane przez wszystkich na straty Fable Legends okaże się dobrą grą.

Opublikowano

xbox bez gier przez najblizsze miesiace, szlachta na dniach dostanie Guilty Gear, na początku roku The Order a potem Bloodborne.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Wtf8udG3mjM#t=265

Jak sądzicie, ta gra będzie miała oceny w okolicach 9,10/10, czy może 11/10?

:banderas:

Bezustanne umieranie w Demon's Souls to mój vice GOTG zaraz po noszeniu drabin w singlu i multi, obawiam się jednak że hype oraz wysokie oczekiwania po pierwszych Soulsach wiwindują ją na poziom max "9/10". 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

xbox bez gier przez najblizsze miesiace, szlachta na dniach dostanie Guilty Gear, na początku roku The Order a potem Bloodborne.

Posiadacze PS4 jakoś dają radę bez gier przez większość czasu od premiery konsoli :)

A kupno The Order to już będzie prawdziwy akt desperacji :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

CW jedyne takie miejsce gdzie można się dowiedzieć że multiplatformy nie istnieją (dopóki nie uświadczy się różnicy w DF). 

Opublikowano

Boty neguja istnienie multiplatform, bo na xbonie wygladaja jak kupa.

Opublikowano

No to chyba działa w obie strony, c'nie? W ogóle beka z Guernica, jak wymienia bijatykę, którą w Europie kupią 4 osoby na krzyż, a jednocześnie pomija ex'y na Xone :)

Ale czego się spodziewać po gościu, który innym w statusach wypomina, że od grania w pastgenowe gry są pastgeny, a po zakupie PS4 szuka remastera TLoU, a w temacie pierwszej gry, którą kupił pyta się czy już działa - po fakcie XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Które exy? Co wychodzi w najblizszych miesiacach?

Opublikowano

Posiadacze PS4 jakoś dają radę bez gier przez większość czasu od premiery konsoli :)

Czy boty mogą przestać w końcu powtarzać to obrzydliwe kłamstwo?

Opublikowano

Które exy? Co wychodzi w najblizszych miesiacach?

Pogugluj sobie. Pierdyliard razy były wymieniane, ale ty udajesz, że nie ma :)

Opublikowano

Znowu się dałem nabrać na prowo Dona. Przecież on nie ma xbona, bo nie ma w co na nim grać.

Opublikowano

Boty neguja istnienie multiplatform, bo na xbonie wygladaja jak kupa.

chyba że polecą z jednym screenem nie doczytawszy reszty DF, lub trafi im się mniej śmierdzące goowno od Ubi, lub Activision.  :usmiech:  

Opublikowano

Znowu się dałem nabrać na prowo Dona. Przecież on nie ma xbona, bo nie ma w co na nim grać.

Przynajmniej nie kupiłem PS4 z DC i nie twierdziłem tak jak Ty po zakupie, że ta gra Cię nie interesowała  :reggie:

Opublikowano

Czemu kłamiesz? Singla ograłem, online nie potrafili ogarnąć to gra poszła do żyda.

Opublikowano

Oooo, widzę, że masz pamięć złotej rybki i już nie pamiętasz co sam pisałeś zaraz po zakupie :) Pewnie trollowałeś ja kidnappa.

Opublikowano

Oglądam ten gameplay U4 w prawilnym 1080p i :banderas:

Jak to wygląda :fsg:

Ostatnio się tak jarałem na premierę GTA V.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gameplay sciagniety z zatoki czy prawilnie z PSN? :reggie:

Opublikowano

Jest coś takiego jak gamersyde.

Chyba najlepsza strona jeśli chodzi o czysty obraz.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ściągnę ten gameplay z U4 z gamersyde i jeszcze raz ocenię grafę, bo po filmikach z YT w 720p jestem trochę zawiedziony. (pipi)a to ND oni zawsze rozpyerdalali w gameplayach grafą, a teraz? Meh.

Opublikowano

Gry w natywnej rozdziałce 900-1080p znacznie tracą na YT przez którego kompresję nie widać większości detali. Te jutubowe 1080p to może prawdziwe 720p.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.