Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

daddy zamiast bawić sie gifami moglbyś wymienić gry które ostatnio pokazał microsoft?

A po co wymieniac gry ktory MS pokazal czy zapowiedzial skoro mozna wymienic gry ktore MS ostatnio faktycznie WYDAL w przeciwienstwie do innej firmy XDDDDD

no dobra to wymień gdy jakie WYDAL

tylko jeśli lista zacznie sie i skończy na halo master kotlet edyszyn to wiedz że

Q4AmWN2.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kubson, chętnie skopiuje wszystkie opinię grających na E3 o SO. A jednak wyszła bomba :) a tu mamy mnóstwo mega pozytywnych opinii, oprócz tej, którą starannie wybrales.

Czyli wszystko sie zgadza;

duzo negatywnych opinii, narzekanie z neo gafa = bomba praktycznie goty

duzo pozytywnych opinii z neo gafa, hajpowanie = go,wno obsrane

szkoda naprawde mi The Order bo na poczatku zapowaidal sie mega pozytywnie, szczegolnie settling, a teraz jedynie podziwiamy, magazyny, kuchnie czy inne ciemne zakamarki ;/

Opublikowano

daddy zamiast bawić sie gifami moglbyś wymienić gry które ostatnio pokazał microsoft?

A po co wymieniac gry ktory MS pokazal czy zapowiedzial skoro mozna wymienic gry ktore MS ostatnio faktycznie WYDAL w przeciwienstwie do innej firmy XDDDDD

no dobra to wymień gdy jakie WYDAL

tylko jeśli lista zacznie sie i skończy na halo master kotlet edyszyn to wiedz że

U, czyli z listy klapow odpada tlou re-kotlet (choc halo ma remake)

Forza H, Sunset, D4, Titanfall, Project Spark no i na koniec specjal:

HALO x4 :Coolface: :Coolface: :Coolface:

A na PS4 co ?

nudy w uj

:taknieco:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

xbox pod wzgledem technicznym to obesrane goowno i ciesze sie Daddy ze to przyznajesz bo takie zaprzeczanie to najlepszy dowod na to, ze boli ciebie jakiego masz szrota technologicznego, jedynie dobre gry ta konsole moga uratowac bo technicznie ten magnetowid to srednio wiecze

Ciekaw jestem dlaczego przy każdym hejcie PS4 musisz sobie dopowiedzieć, że Xone to szrot - to jakaś klaperska przypadłość? Mam (pipi)owo, ALE NIE, ktoś musi mieć (pipi)OWIEJ, bo ja wtedy nie będę w stanie napisać normalnego posta?

Jak tam boty, pozbieraliście się już po wczorajszej masakrze?

Masakrze naszych szczęk od śmiechu? Jeszcze nie, ciągle mam bekę xD

SF 5 nie jest nuklearką? Chciałbym napisać o możliwości takiego exa na PS4 przed konfą, jako moje przypuszczenie. Od razu byłoby "lol, Sony na takie coś nie stać", "tak, tak, SF exem na PS4, mokre sny klapów xD".

Gardzę. NInny pokazuje Zeldę, PS4 dużo nowego stuffu, a MS błaga na twitterze by zamieniać PS4 na Xbona, to dostaną darmową grę xD żałosne.

Tak patrzę na Twoje posty i chyba żyjesz w trochę alternatywnej rzeczywistości, która z realnym światem nie ma nic wspólnego - błaganie MS na Twitterze... skąd klapy biorą takie info.

Drake po lewej to cutscenka, po prawej to gameplay. Ogarnij sie.

Hahahahaha :D

Opublikowano

10850115_875874089090602_212332159245521

Ja to tylko tu zostawię. Ostrzegam, że to ciemna strona internetu. XD

Opublikowano

Maciomaniak, poczytaj sobie tweety Aarona Greenberga z MŚ.

Ja w innej rzeczywistości. To Ty widzisz downgrade w każdej grze PS4. Wczoraj Order (ktory w rzeczywistości wyladnial), a dzisiaj U4 xD

Opublikowano

O ironio - największym gif-padalcem CW jest bot, nie klapers XD

a co mu pozostało? po kolekcji szefa kuchni, która okazała sie porazka, nie ma zadnych gier w najblizszym czasie na szrota.

Opublikowano

Myślicie że dziś bedzie lepsza konferencja? Było tak jak się spodziewałem czyli gameplaye z nowych gier plus indyki. Chociaż liczyłem na jakąś bombę. ale xbox nie pokazal nic. Nadal ps4 wygrywa biorąc pod uwagę różnorodność gier. Dla kogoś kto nie jest fanem 10letniej gry ps4 to nadal najlepsza opcja. Boty śmieją sie z remasteru goty x200 a jaraja się następnym gejlo.a tak cw off to wolałbym więcej gameplayu niż grafiki. Na szczęście bloodborne zapewnia jedno i drugie, chociaż order trochę mnie zawiódł. Baaardzo czekam na no mans sky. Wiadomo coś czy ta gra będzie w pudełku?

Opublikowano

Ja w innej rzeczywistości. To Ty widzisz downgrade w każdej grze PS4. Wczoraj Order (ktory w rzeczywistości wyladnial), a dzisiaj U4 xD

:frog:

W każdej grze? Nie. Bloodborne wygląda ładniej niż na pierwszych materiałach (i chodzi płynniej). The Order z tym lvlem w kuchni wygląda słabiutko (brak miękkich cieni, słabe niektóre tekstury, problemy z detekcją kolizji, animacje i fruwające w powietrzu postacie też). Gra robi kosmiczne wrażenie dzięki filtrom i ma mnóstwo sztuczek graficznych które gdzieniegdzie robią to samo co w Ryse - dedykują opad szczeny.

Co do Uncharted 4 - ta gra to świętość klapów, jak klapkowi się nie podoba - ok, no ma prawo. Jak bot zhejtuje, to hejtuje dla zasady. Zapomniałem ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Maciomaniak mamy niezbite dowody na to że tak mówisz bo nie masz już konsoli PlayStation 4 tylko Xboxa One, tak jak pisałeś takie same teksty w drugą strone nie mając Xboxa One a posiadając PlayStation 4.

Opublikowano

Myślicie że dziś bedzie lepsza konferencja? Było tak jak się spodziewałem czyli gameplaye z nowych gier plus indyki. Chociaż liczyłem na jakąś bombę. ale xbox nie pokazal nic. Nadal ps4 wygrywa biorąc pod uwagę różnorodność gier.

nie roznorodnosc gier, tylko zapowiedzi.

No, mysle ze dzis bedzie lepsza konferencja xDDDD

Opublikowano

Dlaczego dyskusja o U4 dotyczy tylko grafiki? Jedyne posty, jakie mozna przeczytac tutaj o tej grze to "nigdy takiej grafiki na xlomie nie zobaczycie". Nie widzialem zadnego posta w stylu "takiej fabuly/muzyki/ciekawych postaci itp nie ma zadna gra u was". Poprostu ta gra podobnie jak the Order to wydmuszka z piekna grafika. Zanim ktos wyskoczy z "ale gra przeciez jeszcze nie wyszla, wiec skad mamy wiedziec", czy w przypadku poprzednich czesci bylo inaczej? No nie bardzo.

Z balacharzy sie smiejecie, ze graja w grafike a sami jestescie identyczni.

Opublikowano

Zależy. Ja lubię kapiszony, przygodę w wykonaniu Uncharted, bohaterów, miejscówki, muzyka i fabuła też mi odpowiada. Ot taka idealna gierka na luźne granie w stylu Janusza. :taknieco:

Opublikowano

Dlaczego dyskusja o U4 dotyczy tylko grafiki? Jedyne posty, jakie mozna przeczytac tutaj o tej grze to "nigdy takiej grafiki na xlomie nie zobaczycie". Nie widzialem zadnego posta w stylu "takiej fabuly/muzyki/ciekawych postaci itp nie ma zadna gra u was". Poprostu ta gra podobnie jak the Order to wydmuszka z piekna grafika. Zanim ktos wyskoczy z "ale gra przeciez jeszcze nie wyszla, wiec skad mamy wiedziec", czy w przypadku poprzednich czesci bylo inaczej? No nie bardzo.

Z balacharzy sie smiejecie, ze graja w grafike a sami jestescie identyczni.

A co poza grafiką możesz ocenić z paruminutowego pokazu? Glebie fabuły? Żłozonosc postaci?

Jezu ja wiem ze to CW, ale miejmy jakieś granice

Opublikowano

Ano cos zle wyczytalem i myślałem ze dziś też, czyli czuję niedosyt ale i tak jest ok. Będzie w co grać.

Opublikowano

A co poza grafiką możesz ocenić z paruminutowego pokazu? Glebie fabuły? Żłozonosc postaci?

Jezu ja wiem ze to CW, ale miejmy jakieś granice

Chociazby gameplay. Widziales w temacie o U4 komentarze "ale za(pipi)isty gameplay!!"? Raczej da sie przeczytac "meh ale nuda 4 raz to samo". Czy poprzednie czesci Uncharted daja nam podstawe, zeby liczyc na wybitnosc U4 na innej plaszczyznie niz grafika?

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Były dyrektor artystyczny Naughty Kundle dołączył do ekipy Tomb Raidera, nice!   :)  Gdzie są tweety figara.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Maciomaniak mamy niezbite dowody na to że tak mówisz bo nie masz już konsoli PlayStation 4 tylko Xboxa One, tak jak pisałeś takie same teksty w drugą strone nie mając Xboxa One a posiadając PlayStation 4.

Mając PS4 nie miałem jeszcze takiej wiedzy jak teraz i tak jak Wy, myślałem że PS4 to najlepsza konsola tej generacji.

Ale na chwilę obecną, kiedy wkręciłem się o wiele bardziej w środowisko programistyczne, mam trochę inne zdanie na ten temat ;)

Opublikowano

@ssx

sekwencje skradankowe, strzelaniny przy użyciu cover systemu, walka wręcz, wspinaczka w stylu PoP, uroimacenia w postaci puzzli, zmienne ujęcia kamery (np. ucieczka przed ciezarowką w stronę ekranu wzorem Crasha Bandicoota), walka ze śmigłowcem na dachu przy użyciu granatnika. do tego naprawdę skillowy pvp w w dwójce (min. 6 strzałów z kałacha na klatę), kilka trybów co-op ze znajomymi. zajrzyj sobie do dedykowanego tematu jak spuszczał się nad nią swego czasu nawet Zeratul i Ins. to esencja klasy B, ale do kurfy nędzy nawet najgłośniej wrzeszczy hejterzy dawali jej swego czau min. "8" (hi Bluber :*).

Opublikowano

o (pipi), jak nie insiderzy to srodowisko programistow...

Uwierzcie mi, roznic w grach juz nie bedzie - wiem co mowie, znam ludzi ze srodowiska programistycznego!   :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

To powiedz nam jakie gry na przyszły rok Cię interesują?

Które wyjdą na Xone? Nowy Tomb Raider, Halo 5, Quantum Break (to nawet bardzo), Ori - z tych, o których wiemy.

Z tych, o których nie wiemy, a są pewniakami, to Forza 6 ;)

Idąc dalej, 90% że wyjdzie kolekcja Gearsów (w pakiecie 1-3 bez Judgement) co też mnie bardzo interesuje.

o (pipi), jak nie insiderzy to srodowisko programistow...

Uwierzcie mi, roznic w grach juz nie bedzie - wiem co mowie, znam ludzi ze srodowiska programistycznego!   :teehee:

Nie mówię o różnicach w multiplatformach, ale lepsza jest dyskusja ze ścianą niż z tobą.

Opublikowano

No po tych wszytskich Twoich postach w CW i chwaleniu wszytskiego co aktualnie posiadasz, od Knacka, Infamousa po Dance Central i gry na Kinecta to rownie dobrze mozesz dyskutowac ze sciana.

PS. Z ciekawosci - jak Ci sie podoba singiel w HALO 1,2,3,4 ? Ktore czesc juz ukonczyles ?

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.