Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie do końca, to prawda że faceci w gełmach przyjmowali serie z kałacha na twarz i mieli to w (pipi)e. jednak ogólnie przeciwnicy są przesadnie wytrzymali, i nic sobie nie robią z przyjmowanych pocisków. wiem że mini-bossowie powinni wytrzymywać więcej

Yano ty nie potrafisz tej serii skutecznie ani obronić ani zdissować :pechowiec:

i pewnie też trafiać :pawel: 

od ~ 11.40

przeciwnicy o których mówisz to prawdopodobnie dżini.

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wpadłem na genialny pomysł. Zróbmy sobie CW Awards. Różne kategorie, np. najmniej zabawny użytkownik (hi ex4ct), najlepszy wideoklip (hi Mazzeo), będzie śmiesznie.

najlepszy troll i pogromca sonybotów - Daddy   :daddy: 

największa nieobecna gwiazda - Mendrek

największy pixelomasturbator - fanek

najnudniejszy kolo w CW - yeti

największa pozytywna zmiana drużyny - Maciomaniak

najlepszy tweetmaster - figaro

największa afera - kidnappa [*]

najlepszy powrót - ragus

najlepszy pirat - suteq

najgorsze argumenty - ex4ct

najlepsze argumenty - donsterydo

najlepsza kolekcja - ping

największe wypalenie się - waldus

najlepsze media - mazzeo

Opublikowano

czy o takie gry walczyliśmy?

sory ale w takiej sytuacji to nintendo jest gorszym rakiem branży niż COD i ubisoft razem wzięte

ja chce dobrych gier, a nie starodawnych gier sprzed 2 generacji, ulepszanych za pomocą debilnych figurek

nintendo fagi - czy wy to kupujecie?

nie wierze że podoba wam się obecna droga nintando

:facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: 

Piłeś, nie pisz! Ja spadam.

tumblr_ng5c1gluf11qfs9zoo3_400.gif

Opublikowano

Ja chcę tę Zeldę już dzisiaj :( chcę poznać jej sekrety. Jej spokojne wioski z relaksującą muzyką. Mistyczne dungeony.

Opublikowano

pół roku zgrywania konesera zakończone obroną gameplayu Anczartet o 1:00 w nocy  :frog:

największą megatoną PSE

Hi...

I'm Japanese...

I guess...

ypfnnf.gif

z widelcem xDDD  

dzień przerwy od internetu.  :obama:

Opublikowano

czy o takie gry walczyliśmy?

sory ale w takiej sytuacji to nintendo jest gorszym rakiem branży niż COD i ubisoft razem wzięte

ja chce dobrych gier, a nie starodawnych gier sprzed 2 generacji, ulepszanych za pomocą debilnych figurek

nintendo fagi - czy wy to kupujecie?

nie wierze że podoba wam się obecna droga nintando

:facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:

Piłeś, nie pisz! Ja spadam.

tumblr_ng5c1gluf11qfs9zoo3_400.gif

no kurde dałeś gifa gdzie ziomek za pomocą szmaty wielkości koszulki roziego skacze w przepaść i używa tej szmaty jak spadochronu, to ma być ta nowa jakość gier?

co będzie następne? spadochron z majtek roziego?

przykro mi ale nowa zelda się tylko ośmiesza

a jak ktoś planuje kupić 20 figurek amiboo żeby sobie poprawić grywalność zeldy to moge tylko powiedzieć - czy ci sufit na głowę upadł?

Opublikowano

Jeżeli te piksele to TA gra to oficjalnie trace szacunek do Sony Computer Entertainment

#4theplayers

Miał być pogrom, wyszło jak zwykle.

Powiedzcie mi lepiej, jak mozna tyle gadac o tego typu produkcjach? Przeciez nawet ten prezenter wyglada tak, jakby mial zaraz parsknac smiechem...
Opublikowano

yano gdzie sie nie pojawi to mu kaza wypie.rdalac XD

Opublikowano

no kurde dałeś gifa gdzie ziomek za pomocą szmaty wielkości koszulki roziego skacze w przepaść i używa tej szmaty jak spadochronu, to ma być ta nowa jakość gier?

Nie wiem czy skuteczny trolling czy...

Opublikowano

Wynocha.

dzieciaku, hamuj morde, mogłbym być twoim ojcem

Opublikowano

Akurat pokaz Zeldy na WiiU był słaby w cholerę. Czarno widzę premierę w 2015.

Opublikowano

Albo ofiarą mojej sprawy sądowej.

Don, ile razy mają powtórzyć 2015 byś uwierzył? :P

Opublikowano

a jak ktoś planuje kupić 20 figurek amiboo żeby sobie poprawić grywalność zeldy to moge tylko powiedzieć - czy ci sufit na głowę upadł?

Śmiechłem z majtek Roziego.

Mnie nowa jakość za bardzo nie interesuje. Nie widzę jej na żadnej platformie. Mnie interesuje najwyższa jakość, dlatego moje pieniążki idą do Nintendo. Skąd masz info o 20 figurkach do Zeldy, daj linka (linka, hehe), chętnie o tym poczytam. Na razie ludzie chwalą DLC od Nintendo - patrz Mario Kart 8.

Opublikowano

Uwierzę jak wyjdzie. A po tym co pokazali, to jak bym majtek przez głowę nie ściągał.

Opublikowano

Ja tam wierzę. Filmik był trochę na siłę i tylko by pokazać podstawy, ale nie widzę powodów dla których miałoby niec tego w 2015. Słabsze tekstury podłoża to normalka w Zeldzie, szczególnie tak wielkiej.

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o grafikę, a o zawartość - biegamy po lesie, w którym się nic nie dzieje, po pustych łąkach itp. Oceniam to co pokazali, nie wiem co szykują. Moim zdaniem mogli sobie ten pokaz darować.

Opublikowano

Na razie ludzie chwalą DLC od Nintendo

tak, bo fanboje nintendo są nawet gorsze od xbotów- uważają że każda gra na konsole N to jest jakiś kosmiczny zbawiciel 11/10.

gdy tymczasem nienendo od wielu lat wciska wam kotlety na bazie 3-4 gier

serio mordeczko - ludzie chwalą DLC do mario kart8? masz na myśli DLC które wprowadza mercedesa to gokartów?

to jest zwykła reklama mercedesa wrzucona do gry w celach reklamowych, chcesz mi powiedzieć że są ludzie którzy się tym jarają?

to tak jak by capcom wypuścił do street fightera stroje z napisem "coca cola" - trzeba być naprawde ciężkim fanbojem żeby się tym jarać

Opublikowano

LOL, chłopcze, jaki fail :rofl:

Mam na myśli dwa grube dodatki które wprowadzają nowe trasy, pojazdy i postaci, między innymi Linka.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Sam fakt, że wszyscy nie wiedzą, czy Yano teraz trolluje czy nie, tylko pokazuje jakie ludzie mają o nim mniemanie xD

Opublikowano

ooooooooooooo 2 nowe trasy do mario kotleta 8?

powalająca wiadomość, leżę i kwiczę, pokonałeś mnie

btw napisałeś "ludzie chwalą dlc" - czy to znaczy że sam nawet nie posiadasz tej gry i opierasz się na opiniach ludzi z netu? czy może posiadasz mario kotleta 8, ale nie kupiłeś tego cudownego dlc z DWOMA TRASAMI?

serio pytam bo obecnie biznes DLC to straszna padaka i rak branży, i jakoś nie wydaje mi się żeby 2 trasy do gokartów były tutaj zbawieniem

Sam fakt, że wszyscy nie wiedzą, czy Yano teraz trolluje czy nie, tylko pokazuje jakie ludzie mają o nim mniemanie xD

mówiłem już - uciekaj do łóżka kolego, już po 24, czas spać, kakałko wypite?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Dzisiaj była herbata karmelowa.

Dwa dodatki, nie dwie trasy, sprytny człowieku.

Opublikowano

Yano, serio, CW zdecydowanie nie jest tematem dla Ciebie :(

No i z dala od Nintendo, jako jedyni obecnie dostarczają doprawdy grywalne, świetne produkcje, które mają dusze, magie i jeszcze te pudełeczka :wub: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.