Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

1.Quantum Break.

2. Dopiero teraz zorientowales sie, ze zawsze mam beke z anczarted ?

Jezus waldus, ogarniasz cos ? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

unch.gif

Takie rzeczy juz na poczatku zycia PS4. I to pewnie napewno 1080/60

Na xbone natomiast piekne remastery HALO to glowny highlight.

Nie dla psa kieblasa

wow, podnieta gifem do nowej części kapiszonów, który wyjdzie za 1,5 roku, sonoklapy how low you can go?

Opublikowano

Jaki Ty smutny jesteś. Ja mam w zwyczaju grać w gameplayowe megatony.

Uważaj bo to będzie dla Ciebie szoker - to, że seria Uncharted ma najlepszą grafę =/= że są to najlepsze gry. Dla mnie ostatni TR>UN3.

#waldekexplosion

Opublikowano

1.Quantum Break.

czyli poziom blacharni z 2005 roku

ra9d9v.jpg

ot całe wymagania xbotów, łatwo Was zadowolić. Niestety Baronowie wymagają top jakości, więc nie ta liga 

cicho

kupiłeś Nintendo? 

Opublikowano

coś więcej niż poziom halo5

to walduś już zna poziom halo5? co za insajder!

Opublikowano

Uważaj bo to będzie dla Ciebie szoker - to, że seria Uncharted ma najlepszą grafę =/= że są to najlepsze gry. Dla mnie ostatni TR>UN3.

No a dla mnie Żubr>Johnny Walker ale staram się tym nie chwalić

Opublikowano

1.Quantum Break.

czyli poziom blacharni z 2005 roku

ra9d9v.jpg

ot całe wymagania xbotów, łatwo Was zadowolić. Niestety Baronowie wymagają top jakości, więc nie ta liga 

cicho

kupiłeś Nintendo? 

Jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów.

dzcye.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No a dla mnie Żubr>Johnny Walker ale staram się tym nie chwalić

To jest dziwne w botach, oni ostatnio jakby pogodzili się z miejscem w szeregu i szpanują biedą. "Wolę żreć gówno od truskawek, bo daje mi więcej funu. Ty pewnie wolisz truskawki bo lepiej wyglądają, a tracisz przez to ekscytujący smak gówna" - ostatnio linia argumentacji botów.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Znowu cos ci sie pomylilo. Chodzi o jedna prosta rzecz, ktora udawadniacie na kazdym kroku: zrecie gowno bo jest ladnie zapakowane.

Opublikowano

Don szacuneczek zero, jak mając tyle konsol możesz bronić xszrota, który ni jakości graficznej, ni gameplayowej nie posiada i raczej posiadać nie będzie. Masz na bieżąco porównanie u siebie na chacie a mimo to szczyny deszczówką nazywasz. 

There's so much for us to do,
Just we can start a revolution,
You and me,
I say we start a revolution,
Just you and me.

RISE DONSTERYDO, BURN THAT BURDEN AND RISE 
Opublikowano

"Szpanują biedą" - śmiesznie brzmi, gdy pochodzi od reprezentanta grupy w większości zatwardziałych jedno-sprzętowców :D

Jak Ci się podobało moje "szpanowanie biedą" ze zdjęcia?  :teehee:

Opublikowano

zrecie gowno bo jest ladnie zapakowane.

Ale wiesz że przy tym nielogicznym porównaniu, wy po prostu żrecie (pipi) chujowo zapakowane?

Opublikowano

no ale One na zdjeciu nie ma - w sumie sie nie dziwie, przeciez wiekszosc mozna ograc na 360tce bez wiekszych roznic graficznych. 

Opublikowano

"Szpanują biedą" - śmiesznie brzmi, gdy pochodzi od reprezentanta grupy w większości zatwardziałych jedno-sprzętowców :D

Odpowiem zdjęciem:

zk6reB4.jpg

Opublikowano

Observer, Ty lepiej czytaj całe zdania jak już cytujesz :)

no ale One na zdjeciu nie ma - w sumie sie nie dziwie, przeciez wiekszosc mozna ograc na 360tce bez wiekszych roznic graficznych. 

Czekam na więcej postaci w KI :)

Opublikowano

Odpowiem zdjęciem:

zk6reB4.jpg

wow tego xboxa można kupić za jakieś 250zł więc to też raczej szpanowanie biedą, swoją drogą observer masz ps4?

Opublikowano

Wstyd mi za fanów ps4 na tym forum. Dyskusja sprowadzona do rynsztoka. Mogę się z don sterydo albo insem nie zgadzać ale poziom tej dysjusji sonoklapy zaniżaja do poziomu gimbazy.

Dla mnie też tr był 2 razy lepszą grą niż uncharted 3. U2 jest za to lepsze od tr i stawiam na drugim miejscu gier na ps 3. U3 po prostunie wyszedł i przynudzał pod koniec.

Nie wiem też czemu można się ba to stwierdzenie obrażać. Obie gry masz na ps 3. To i nic nie tracisz.

Opublikowano

wow tego xboxa można kupić za jakieś 250zł więc to też raczej szpanowanie biedą, swoją drogą observer masz ps4?

>Masz tylko playstation, jednoplatplatformowcu i na pewno nie masz xboxa!

>wkleja zdjęcie xboxa

>i co szpanujesz?

Logika bota xD Na pytanie o PS4 już odpowiadałem, poszukaj sobie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ale że jak - że symbol bogactwa bo masz 3 konsole na biurku? nie kumam, jedziemy sobie teraz personalnie po portfelach, aż tak słabo jest już z argumentacją? a gdzie odrabiasz lekcje? 

edit. 

widzę, że już nawet smartfony są na zdjęciach. A macie też jakieś starodawne zegary z kukułką? Sporo są niektóre warte dzisiaj. 

U3 po prostunie wyszedł i przynudzał pod koniec.

kolejna subiektywna opinia. już ustaliliśmy tutaj, że de gustibus non est disputandum, więc #nikogo

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Co tu się dzieje xD

Opublikowano

widzę, że już nawet smartfony są na zdjęciach.

TYLKO SONY !!111

Jedyne sprzety do grania w moim domu na chwile obecna, typowy xbot.

Opublikowano

Lecę wyciągnąć z szuflady PS2 i robię nowe zdjęcie, bo blado wypadam :P

Waldek: Jakbym chciał jechać po portfelach to bym zrobił zdjęcie czego innego niż biedakonsol za 1.000 zł sztuka. Zresztą to nie ja pisałem o szpanowaniu biedą, czyt. brakiem alternatywy.

Opublikowano

Lecę wyciągnąć z szuflady PS2 i robię nowe zdjęcie, bo blado wypadam  :P

Zaraz wkleje fotke Shenmue mint kondyszyn i nie bedzie o czym gadac ;)

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.