Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja czekam jeszcze ze 2-3 dni na natarcie klapków, jakie megatony SONY zaprezentuje na E3. Mocno się rozochocili jak dostali exa którego kupi 15 osób z formuka (z czego jedną z nich będzie YETI odwieczny fan bitek i Soulsów), no ale wypada się jarać, bo SONY. Jeżeli paczka z grafiką do starej gierki jest przez nich traktowana jako megatona, niszczącą życie na planecie Xboxa, to mnie już nic nie zdziwi. Chessmaster XII eksem (czyt. wyjdzie też na PCta) na PS4?! JEZUS, RATUJCIE XBOXA PRZED SAMOZAGŁADĄ! TYLKO SONY!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak chcesz cos od Mistwalkera to zajrzyj do dzialu smartfonów bo na duze konsole od nich gry juz nie zobaczysz.

To aż tak się stoczyli? :/

Faktycznie same gierki na smartfony. To lipa. Co faktu nie zmienia, że Spencer twittował o chęci inwestycji w jakieś jrpg.

Opublikowano

Tak, tak. Knur szykuje odpowiedź.

Słuchajcie dalej daddy'ego :yao:

Cos ci z gejonly maja problemy z czytaniem....

ohpi5z.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak chcesz cos od Mistwalkera to zajrzyj do dzialu smartfonów bo na duze konsole od nich gry juz nie zobaczysz.

To aż tak się stoczyli? :/

Faktycznie same gierki na smartfony. To lipa. Co faktu nie zmienia, że Spencer twittował o chęci inwestycji w jakieś jrpg.

Co wy macie z tym sciemnianiem co do tego Spencera i jego twittera? Tweetowal tylko to, że na Xbone pojawią się jrpgi. Co nie jest wcale szokujące.

Opublikowano

czyli połączenie dwóch najsłabszych elementów z TLOU i Uncharted. JARANECZKO cool.gifcool.gifcool.gif

Wiadomix, Mazzo wolał iść w pif paf stratatatata zza murka ze wszystkim co mu się ruszyło przed nosem.  :pawel: 

skradanie się na najwyższych poziomach trudnosci, gdzie wiecznie brakuje zapasów było jednym z najlepszych ficzerów jakie oferowała ta gra, szczególnie gdy przez nasz błąd kończył się w ten sposób:

maxresdefault.jpg

:hi:

no ale co ty możesz o tym wiedzieć jak jedynymi grami twojego top 10 VII generacji, w których się nie strzela były samochodówki.  cool.gif

Opublikowano

Porozmawiamy o gameplayu U4: Ukryty w łopianach.

Drake się spindra po skolach, strzela z kapiszona, dzisiątkowani wrogowie po tym jak Drejku znika z ich pola widzenia na na luzaku podejmują patrol i nie zauważają go jak kuca tuż przed nimi zasłonięty 5 liśćmi. Wszystko to rozgrywa się na większym metrażu, przez co werdykt może być tylko jeden: idzie nowa jakość, nie dla psa kiełbasa, xboty szczekać przestają.

tak samo jak w GTA V z tego śmiecham, obrabujesz bank, 5 gwiazdek, cała policja w san andreas cie goni, znikasz z radaru na kilka sekund i możesz sobie hasać po mieście jakby nie nic sie nie stało, heheszki

Mnie najbardziej rozwaliło jak grałem w Dark Souls, 32 godziny na liczniku i moja postać dalej żwawo biega i walczy mimo, że od początku gry NIC NIE JADŁA poza jakimiś tam listkami!!! Kiedy wreszcie te gry będą bardziej realistyczne?

Opublikowano

za każdym razem jak ktoś mówi o ładniejszej multiplatformie ps4 vs xobone mam ochote strzelać. jak będe chciał pograc w ładniejszą multiplatforme to odpale ją sobie na pc

Nie wszyscy mają ten komfort, poza tym mimo wszystko lepiej mieć 1080p niż 900p

Opublikowano

Tweetowal tylko to, że na Xbone pojawią się jrpgi. Co nie jest wcale szokujące.

A czy ktoś tu mówi o szoku? Nie. Po prostu fajnie, gdyby coś takiego się pojawiło.

Ale temat E3 to dygresja, nie chcę dywagować, bo ostatnie lata pokazały, że hype przed konferencjami jest niewspółmierny do tego, co się na nich znalazło.

Opublikowano

Akurat E3 w ostatnich latach to imo b. słabe konfy. Lanie wody, bullshot trailery, zapowiedzi które wyciekają przed pokazem.  

Opublikowano

Wiadomix, Mazzo wolał iść w pif paf stratatatata zza murka ze wszystkim co mu się ruszyło przed nosem.  :pawel:

dlatego w uncharted masz słabo zrobione sratatatata zza murka urozmaicone o słabo zrobiony bunnyhoping po skałach. Lepiej?

Opublikowano

Lepiej?

:lapka:

tylko nie wiem co to ma wspólnego z dissem na chodzenie Joela w kuckach (AI ludzi było słabe, ale zakażeni mieli świetny słuch, oraz reakcje). 

Opublikowano

Porozmawiamy o gameplayu U4: Ukryty w łopianach.

Drake się spindra po skolach, strzela z kapiszona, dzisiątkowani wrogowie po tym jak Drejku znika z ich pola widzenia na na luzaku podejmują patrol i nie zauważają go jak kuca tuż przed nimi zasłonięty 5 liśćmi. Wszystko to rozgrywa się na większym metrażu, przez co werdykt może być tylko jeden: idzie nowa jakość, nie dla psa kiełbasa, xboty szczekać przestają.

tak samo jak w GTA V z tego śmiecham, obrabujesz bank, 5 gwiazdek, cała policja w san andreas cie goni, znikasz z radaru na kilka sekund i możesz sobie hasać po mieście jakby nie nic sie nie stało, heheszki

Mnie najbardziej rozwaliło jak grałem w Dark Souls, 32 godziny na liczniku i moja postać dalej żwawo biega i walczy mimo, że od początku gry NIC NIE JADŁA poza jakimiś tam listkami!!! Kiedy wreszcie te gry będą bardziej realistyczne?

No faktycznie, że też o to mi nie chodziło, a zwykłe: ta gra działa jak poprzednie o czym tu dyskutować?

Opublikowano

Tweetowal tylko to, że na Xbone pojawią się jrpgi. Co nie jest wcale szokujące.

A czy ktoś tu mówi o szoku? Nie. Po prostu fajnie, gdyby coś takiego się pojawiło.

Ale temat E3 to dygresja, nie chcę dywagować, bo ostatnie lata pokazały, że hype przed konferencjami jest niewspółmierny do tego, co się na nich znalazło.

Zielona szlachta na spokojnie przed każdymi targami, bez wzajemnej masturbacji, miliona tweetów, kto leci w samolocie, kto dziś zrobił kloca w Los Angeles, itd. jak u sonybotków. A i tak MS >> Sony.

Z drugiej strony trochę mi szkoda że czasy dobrej beki ruchowych gówien odeszły:

https://www.youtube.com/watch?v=BsjakzpvR7g

2453271-1078941155-1IYM..gif

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Lepiej?

:lapka:

tylko nie wiem co to ma wspólnego z dissem na chodzenie Joela w kuckach (AI ludzi było słabe, ale zakażeni mieli świetny słuch, oraz reakcje). 

właśnie dlatego że grzyby nie miały żadnego AI i były ślepe a miały tylko skrypt który prowadził je do źródła hałasu.

Opublikowano

@Mazzeo

LUl wot. Runnerzy i Stalkerzy nie byli ślepi. Poza tym jeśli zniknąłeś im z oczu (obojętnie jakiemu typowi), po pewnym czasie przestawali cie szukać, często kręcili się za to krótko w miejscu gdzie cię zgubili.

np. sytuacja w metrze z pierwszych h gry, gdzie przebiegłem z 25 metrów i ukryłem za murkiem.

Opublikowano

10847685_10152911719344588_1622270892665

W KOŃCU

jaranko na maksa tylko zeby nie rozbili tego na epizody czy inne bzdury ale ze to ubi + wydaja to w app store boje sie ze beda akcje typu +10000g $2,99 itd ;/

bo dodatki na bank beda kosztowac swoje

z drugiej storny co jakis czas odpalam wersje z gog.com + hd patch i jest calkiem przyjemnie

Opublikowano

niech oni daja ten remaster herousow na vite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

vita nie żyje :dog:

Opublikowano

po PSE to vita > ps4. :czezky:  niestety :dog:  

Opublikowano

z dedykacja do Daddiego taka sobie sytuacja (na moim filmiku polecam obczajac od 40sekundy co sie wyprawia) - faktycznie wy to mieliscie juz 2 miesiace temu

Opublikowano

Zróbcie wreszcie pełnoprawny port Europa Universalis na tablety z możliwością ciągłego przenoszenia save'a między tabletem a pc. :( A to Heroes na 99% będzie miało mikropłatności.

Opublikowano

z dedykacja do Daddiego taka sobie sytuacja (na moim filmiku polecam obczajac od 40sekundy co sie wyprawia) - faktycznie wy to mieliscie juz 2 miesiace temu

ciekawe tylko po co na kamerze ze zderzaka albo zza auta efekt kropli na szybie

Opublikowano

niech oni daja ten remaster herousow na vite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE DLA PSA KIEŁBASA!

Spokojnie, po kolei ,dostaniesz jeszcze jakieś ochłapy z pańskiego stołu, ale nie szalej tak, a jeszcze nie raz będziesz fapował, że SONY wydaje na swoją świetną konsolkę gierki PC z poprzedniego wieku

LP4KzEF.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.