Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

porozgrzewajcie się, ale to jednak  jeszcze prawie 2 tygodnie.

więc

TYLKO SONY 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

widzę, ża na Xie dochodzą powoli do poziomu Uncharted 2, czyli macie już rok 2009

Brawo!

edit

a nie sorry, nie skojarzyłem, że to Quantum Break które jeszcze nie wyszło. Czyli już w przyszłym roku będziecie poziomem w 2009 roku. Brawo!

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Za ten obrazek z banknotami nota bene autor zgarnął PS4 20th AE od Playstation Polska. Ostatnio na FB codziennie jest kilka do wygrania. Còż, Sony dba o swòj kraj :)

Anyway, jeśli w CW miałby być normalny dzień, to by wszyscy musieli hejtować XO i botom byłoby smutno...

Opublikowano

boty znowu jaranko do gifów, a przez najblizsze miesiace nie dostana ani jednej gry na szrota.

Opublikowano

boty znowu jaranko do gifów, a przez najblizsze miesiace nie dostana ani jednej gry na szrota.

Poprzednia generacja ich z tym przecież oswoiła, nihil novi ;)

Opublikowano

Nic z tych rzeczy, mam w co grać, daleko mi do jarania się gifami :P

Opublikowano

Proponuję 24 grudnia, kiedy zwierzęta mówią ludzkim głosem zrobic dzień kiedy każdy w CW mówi ludzkim głosem

Taki 24 godzinny CW off

Tez jestem za
Opublikowano
Bzdura, całą poprzednią generację było odwrotnie. To samo tyczy się np. sprzedaży konsol itp.

Jesteśmy siebie warci i tyle.

Tez jestem za 

Tobie akurat to nie grozi, raczej nigdy nie przemówisz ludzkim głosem....

Opublikowano

Gracze od wielu miesięcy wysyłają do Sony prośby o dodanie do PlayStation 4 funkcji, która będzie informować graczy o pojawieniu się w Sieci znajomych. Możliwe, że ta opcja zadebiutuje w przyszłej aktualizacji konsoli. 

W Internecie pojawił się poniższy materiał, który przedstawia społeczne funkcje urządzenia Sony. Gracze mogą dołączać do grupy, rozmawiać, wymieniać się uwagami, czy po prostu pomagać sobie w grach – nic w tym nadzwyczajnego, ale w 10 sekundzie filmu można zauważyć informacje o zalogowaniu się gracza.

Na tę właśnie funkcje społeczność PlayStation 4 czeka od wielu miesięcy i możliwe, że w przyszłej aktualizacji prośby zostaną w końcu spełnione.  

Na szczegóły musimy oczywiście zaczekać.

True next-gen!

Opublikowano

easye jak tam wrazenia z xone i gierek na niego i porownania do ps4?

Opublikowano

PS3 włożone w obudowe MS. xDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zapomniałeś napisać, że DC ma lepszy model jazdy i poczucie pędu niż FM5 :) True story.

Opublikowano

PS3 włożone w obudowe MS. xDDDDD

XDDDDDDDDDDDD

Siarczysta tsar bomba prawdy :banderas:

PS3 - czyli najlepsza konsola poprzedniej generacji, gorsze bebechy, gorsze multiplatformy, ale najlepsze EXy i o to przeciez chodzi.

Opublikowano

Zapomniałeś napisać, że DC ma lepszy model jazdy i poczucie pędu niż FM5 :) True story.

No oczywiscie ze ma, do tego trasy, samochody i warunki pogodowe wygladaja 10 razy lepiej (nie tylko dlatego, ze tych ostatnich w ogole nie ma)

I ten model jazdy - te czucie ciezkosci auta! No ale co moze wiedziec Donsterydo, ktory "calakuje DC w 1 wieczor,  nie hamujac na zakretach..."

PS. ktos tutaj smial narzekac na utwory w DC ?  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Jaki Ty smutny z tymi swoimi bredniami jesteś. I chcesz żeby Cię ktoś brał na poważnie? :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Oczywiście ma się rozumieć,że grałeś w Driveclub i nie (pipi)sz trzy po trzy jak to bluber robił.

Opublikowano

Nic z tych rzeczy, mam w co grać, daleko mi do jarania się gifami :P

to dlaczego zamiast grać siedzisz na forum i jarasz sie gifami?

swoją drogą ten gid z QB serio zbliża się graficznie do uncharted2, niezła robota, zaczyna to ładnie wyglądac

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Oczywiście ma się rozumieć,że grałeś w Driveclub i nie (pipi)sz trzy po trzy jak to bluber robił.

Tak Soban. Racer w 30 FPS ma lepsze poczucie pędu niż ten w 60 FPS, a do tego DC ma lepszy model jazdy od FM5.

Ta wasza Nibylandia :)

Tobie się dziwię, bo easye już walił rodzynami w stylu, że w PL nikt w Halo nie grał albo, że w Girsach była mała różnorodność przeciwników :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Tak Soban. Racer w 30 FPS ma lepsze poczucie pędu niż ten w 60 FPS, a do tego DC ma lepszy model jazdy od FM5.

Ta wasza Nibylandia :)

Pewnie na yt poczułeś też wiatr we włosach i krople deszczu na policzku. Co te boty to ja nawet nie.

Opublikowano

Grales ty chociaz na stendzie w FM5 czy obejrzales filmik w 480p na yt?

Opublikowano

To tylko pokazuje jak c(pipi) zrobili ta Forze - 60 klatek, jedziesz 140km/h i czujesz sie jakbys stal w miejscu. 

No i nigdy nie napisalem, ze w PL nikt nie gral w HALO - tylko ze 3/4 osob po 2-3 miesiacach wracala do multiplatform, a secna to byla doslownie garstka osob porownujac ja z BF, COD, czy sportowkami.

Zreszta do niedawna pisaliscie to samo - "jak tylko sie ukaze MCC to wszyscy beda w niego lupac !" No nawet po naszym forum widac, ze wrecz sie oderwac nie mozna !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Soban vs ssxx1

Przyjmuje zaklady kto komu da slodszy pojazd :banderas:

Opublikowano

Kolekcja Geslerowej jest zepsuta, to i reszta ludzi wstrzymała się z zakupem. Widać boty to nie klapki, że świadomie kupują zepsuty produkt :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.