Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

porozgrzewajcie się, ale to jednak  jeszcze prawie 2 tygodnie.

więc

TYLKO SONY 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

widzę, ża na Xie dochodzą powoli do poziomu Uncharted 2, czyli macie już rok 2009

Brawo!

edit

a nie sorry, nie skojarzyłem, że to Quantum Break które jeszcze nie wyszło. Czyli już w przyszłym roku będziecie poziomem w 2009 roku. Brawo!

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Za ten obrazek z banknotami nota bene autor zgarnął PS4 20th AE od Playstation Polska. Ostatnio na FB codziennie jest kilka do wygrania. Còż, Sony dba o swòj kraj :)

Anyway, jeśli w CW miałby być normalny dzień, to by wszyscy musieli hejtować XO i botom byłoby smutno...

Opublikowano

boty znowu jaranko do gifów, a przez najblizsze miesiace nie dostana ani jednej gry na szrota.

Opublikowano

boty znowu jaranko do gifów, a przez najblizsze miesiace nie dostana ani jednej gry na szrota.

Poprzednia generacja ich z tym przecież oswoiła, nihil novi ;)

Opublikowano

Nic z tych rzeczy, mam w co grać, daleko mi do jarania się gifami :P

Opublikowano

Proponuję 24 grudnia, kiedy zwierzęta mówią ludzkim głosem zrobic dzień kiedy każdy w CW mówi ludzkim głosem

Taki 24 godzinny CW off

Tez jestem za
Opublikowano
Bzdura, całą poprzednią generację było odwrotnie. To samo tyczy się np. sprzedaży konsol itp.

Jesteśmy siebie warci i tyle.

Tez jestem za 

Tobie akurat to nie grozi, raczej nigdy nie przemówisz ludzkim głosem....

Opublikowano

Gracze od wielu miesięcy wysyłają do Sony prośby o dodanie do PlayStation 4 funkcji, która będzie informować graczy o pojawieniu się w Sieci znajomych. Możliwe, że ta opcja zadebiutuje w przyszłej aktualizacji konsoli. 

W Internecie pojawił się poniższy materiał, który przedstawia społeczne funkcje urządzenia Sony. Gracze mogą dołączać do grupy, rozmawiać, wymieniać się uwagami, czy po prostu pomagać sobie w grach – nic w tym nadzwyczajnego, ale w 10 sekundzie filmu można zauważyć informacje o zalogowaniu się gracza.

Na tę właśnie funkcje społeczność PlayStation 4 czeka od wielu miesięcy i możliwe, że w przyszłej aktualizacji prośby zostaną w końcu spełnione.  

Na szczegóły musimy oczywiście zaczekać.

True next-gen!

Opublikowano

easye jak tam wrazenia z xone i gierek na niego i porownania do ps4?

Opublikowano

PS3 włożone w obudowe MS. xDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zapomniałeś napisać, że DC ma lepszy model jazdy i poczucie pędu niż FM5 :) True story.

Opublikowano

PS3 włożone w obudowe MS. xDDDDD

XDDDDDDDDDDDD

Siarczysta tsar bomba prawdy :banderas:

PS3 - czyli najlepsza konsola poprzedniej generacji, gorsze bebechy, gorsze multiplatformy, ale najlepsze EXy i o to przeciez chodzi.

Opublikowano

Zapomniałeś napisać, że DC ma lepszy model jazdy i poczucie pędu niż FM5 :) True story.

No oczywiscie ze ma, do tego trasy, samochody i warunki pogodowe wygladaja 10 razy lepiej (nie tylko dlatego, ze tych ostatnich w ogole nie ma)

I ten model jazdy - te czucie ciezkosci auta! No ale co moze wiedziec Donsterydo, ktory "calakuje DC w 1 wieczor,  nie hamujac na zakretach..."

PS. ktos tutaj smial narzekac na utwory w DC ?  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Jaki Ty smutny z tymi swoimi bredniami jesteś. I chcesz żeby Cię ktoś brał na poważnie? :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Oczywiście ma się rozumieć,że grałeś w Driveclub i nie (pipi)sz trzy po trzy jak to bluber robił.

Opublikowano

Nic z tych rzeczy, mam w co grać, daleko mi do jarania się gifami :P

to dlaczego zamiast grać siedzisz na forum i jarasz sie gifami?

swoją drogą ten gid z QB serio zbliża się graficznie do uncharted2, niezła robota, zaczyna to ładnie wyglądac

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Oczywiście ma się rozumieć,że grałeś w Driveclub i nie (pipi)sz trzy po trzy jak to bluber robił.

Tak Soban. Racer w 30 FPS ma lepsze poczucie pędu niż ten w 60 FPS, a do tego DC ma lepszy model jazdy od FM5.

Ta wasza Nibylandia :)

Tobie się dziwię, bo easye już walił rodzynami w stylu, że w PL nikt w Halo nie grał albo, że w Girsach była mała różnorodność przeciwników :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Tak Soban. Racer w 30 FPS ma lepsze poczucie pędu niż ten w 60 FPS, a do tego DC ma lepszy model jazdy od FM5.

Ta wasza Nibylandia :)

Pewnie na yt poczułeś też wiatr we włosach i krople deszczu na policzku. Co te boty to ja nawet nie.

Opublikowano

Grales ty chociaz na stendzie w FM5 czy obejrzales filmik w 480p na yt?

Opublikowano

To tylko pokazuje jak c(pipi) zrobili ta Forze - 60 klatek, jedziesz 140km/h i czujesz sie jakbys stal w miejscu. 

No i nigdy nie napisalem, ze w PL nikt nie gral w HALO - tylko ze 3/4 osob po 2-3 miesiacach wracala do multiplatform, a secna to byla doslownie garstka osob porownujac ja z BF, COD, czy sportowkami.

Zreszta do niedawna pisaliscie to samo - "jak tylko sie ukaze MCC to wszyscy beda w niego lupac !" No nawet po naszym forum widac, ze wrecz sie oderwac nie mozna !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Soban vs ssxx1

Przyjmuje zaklady kto komu da slodszy pojazd :banderas:

Opublikowano

Kolekcja Geslerowej jest zepsuta, to i reszta ludzi wstrzymała się z zakupem. Widać boty to nie klapki, że świadomie kupują zepsuty produkt :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.