Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

gdyby tak DMC4 bylo pelna gra, a nie tylko produktem skonczonym do polowy :(

btw dmc nie byl juz na ps3 w 60fps? co niby tam bedzie poprawione?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

DmC tak ale dmc4 wydaje mi sie ze smigal nawet na ps3 w 60fps

Opublikowano

tumblr_mkl2u6qkHp1rzzj2xo1_500.gif
HÓI IM W DU.PE

Opublikowano

Moja dobra kolezanka pochwalila mi sie dzis ze kupuje xbona z ac unity i black flag. Tylko dzien dzielil ja od tej wielkiej tragedii. Dobrze ze sie wygadala, jutro jej bede towarzyszyl przy zakupie nadkonsoli z driveclub, tlou i lbp :)

Z tragedii w armageddon. :dog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a jedyny remaster jaki mnie serio kreci czyli herous3 nie wychodzi na konsolki :( jeszcze jakby to wyszlo na vite :(

Opublikowano

Serio photoshopowal sobie gamerscore? Sa jeszcze jakie linki do tego?

serio. beka z niego była nieziemska. poszukam, może się gdzieś zachowało. pierwsze były dość proste, później już nawet dokładał odbicie okładek gier w podłożu itd, hi tech shit. koleś pokazał też komunikat od m$ i było o naruszeniach sugerujących piractwo. najpierw miał mega ból dupy, pisał jakieś maile do m$ z odwołaniami, petycje i płacz na maxa. później strzelił focha, kupił ps3 i zaczął wbijać platyny jak po(pipi)any. jak widać dorobił się nawet reportażu o sobie. serio smutny człowiek. porównanie do ćpuna czy alkoholika idealne. trzeba znać umiar. jeżeli to jest jedyny sens grania to serio ma się już duży problem.

Opublikowano

Moja dobra kolezanka pochwalila mi sie dzis ze kupuje xbona z ac unity i black flag. Tylko dzien dzielil ja od tej wielkiej tragedii. Dobrze ze sie wygadala, jutro jej bede towarzyszyl przy zakupie nadkonsoli z driveclub, tlou i lbp :)

Nieszczęścia chodzą parami  :Coolface:

Opublikowano

btw ubi znowu klamie, widzieliscie jak porownuje:

mdlugie.jpg

Opublikowano

No duzo tych podpisow nie zebral, ale ten post mnie zniszczyl:

Me don't speak English. Me sorry.

-Krzychoo

Kij z tym ze piracil, jest niewinny - goty logika.

Edit: Wroc, jeden byl ogarniety:

I dont agree with lukk-GREAT FUCKING JOB Microsoft.You treated this thief perfectly.Every his game was illegal copy so as I said GREAT JOB Microsoft.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Buty, podpaski, ciuszki też jej doradzasz? Liczy się granie z pasji, a nie "bo to modne" ... Ciekawe w jakim stopniu kobita zaliczy DC? :D a no tak nagadałeś jej pewnie o tej fali indyków jakie zmierzają na plejstację, a które ograła na tablecie.

Opublikowano

To musi być bardzo zły człowiek, nie dość, że donosi na forum, to jeszcze "dobrym koleżankom" źle życzy :sorcerer: I jeszcze z Gdyni...

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Buty, podpaski, ciuszki też jej doradzasz? Liczy się granie z pasji, a nie "bo to modne" ... Ciekawe w jakim stopniu kobita zaliczy DC? :D a no tak nagadałeś jej pewnie o tej fali indyków jakie zmierzają na plejstację, a które ograła na tablecie.

jej ulubiona seria to god of war, a ze podobno szykuje sie nowa czesc, to juz nia troche ruszylo. Plus z naszych znajomych wszyscy teraz maja ps4, nawet zatwardziale boty z poprzedniej generacji, wiec moze z nami pograc czy wymienic sie grami.
Opublikowano

To On.

"Dziekuję wszystkim za miłe słowa, a także PlayStation Polska za wsparcie! Było mi bardzo miło odwiedzić Was w siedzibie i nagrać materiał do wywiadu.

Co do pytań:

- gram sam, nigdy nie uczestniczyłem w żadnej "drużynie" zdobywającej trofea - nie jarają mnie takie zawody, odczuwałbym brak satysfakcji z tak pozyskanych trofeów

- racja zdarza się, iż trofea wskakują mi w 2 grach na raz, ale zauważcie, że są to zawsze obie gry japońskie (tak zwane nowele) lub też jedna "normalna" a tle na Vicie (lub PS3) leci japonka (gry te wymagają tylko co jakiś czas dokonania jakiegoś wyboru w historii)

- tak gram TAKŻE w gry tylko i wyłącznie dla trofeów (wspomniane japonki), nigdy sie tego nie wypierałem i nie będę się wypierać. Ot taki sport, by mieć czegoś ciagle więcej.

- równoczesnie gram także w gry dla przyjemności przy okazji zdobywając wszelkie możliwe trofea (Dead Space, Mirror's Edge, NFS, GoW, TLoU itd itp)

- nie da się być tak wysoko w rankingu i grać w same Ninja Gaiden, Wipeouty. Konkurencja ostra i 2 miesiące spędzone na 2 grach spowoduje spadek w rankingu - tak wiem, to nie koniec swiata, ale mnie to po prostu bawi

- do osób zarzucających brak pracy - prosze obejrzyjcie chociaż nagrany materiał

Pozdrawiam wszystkich tych co mają 5 platyn i 100 platyn Nie ważne ile macie trofeów na koncie, ważne aby czerpać przyjemność z grania (czy to z trofeami czy bez)."

Opublikowano

A ze mnie się śmieją, że niby pracownik MS XD

Guer nie mógł pozwolić żeby koleżanka Xone kupiła. No przecież w 2016/17 nowy God of War wyjdzie XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A ze mnie się śmieją, że niby pracownik MS XD

Guer nie mógł pozwolić żeby koleżanka Xone kupiła. No przecież w 2016/17 nowy God of War wyjdzie XD

Optymista. :)

Opublikowano

Sama ma z tym xbonem siedziec? Nawet bociarnia co katowala gow i halo kilka lat, teraz ma setki godzin w destiny na ps4 na(pipi)ane. Xbone w Polsce to margines.

Opublikowano

VII generacja:

- kolekcja trylogii PoP, DMC, Jak&Daxter, Ratchet, Sly Cooper, Splinter Cell, TR, MGS za mniej niż 200 zł

- dyptyk Team ICO, GOW v1, v2

- pojedyncze remastery dostepne w odpowiednio niższych cenach

VIII generacja: jeden TR, jeden Sleeping Dogs, jedno GTA V, jedno TLOU... w większości za ponad 200 zł

<ok>

Poza Halo MCC i dyptykiem Metro Redux nawet remastery wyglądają żałośnie względem czasów ps360. xD

Ciekawe czy w wypadku DMC dostaniemy choć DmC z "czwórką" w zestawie.

Opublikowano

Potwierdzam, wczoraj pytałem o kilka osób starego znajomego z live i okazało się, że teraz wszyscy na ps4 przerzucili się. xbox is kill

Opublikowano

Xbone w Polsce to margines.

Jak tak sprawnie razem z innymi akwizytorami Sony działacie (i to za darmo), to nic dziwnego :) MS powinien Was zwerbować.

Opublikowano

Co w tym dziwnego?

W poprzedniej generacji większość poważnych graczy wybierało X360, teraz to PS4.
Prawdziwi gracze po prostu wybierają lepszą konsolę, na co komu wojenki? LOL.
Jak za 6lat xbox przegoni plejaka to może znowu wrócę pod zieloną banderę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.