Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zieloni bracia - dziś rusza beta halo 5, jeśli jesteście w preview (a każdy chyba jest już w tym preview) testujcie do niedzieli

i co najlepsze, nie trzeba posiadać kolekcji szefa patchy

A to wszystko w 720p. 720p w niemal 2015 roku!!1111

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to stary build bez mocy z kinnecta, na premiere bedzie 4k!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Matchmaking niech zrobia taki jak w MCC! w koncy niektorzy sa zadowoleni i nie szukaja problemow na sile !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tez chyba ogranicze CW, bo to kopanie lezacego nie daje juz radosci. W przyszłym tygodniu odpale sobie Guilty Gear, w oczekiwaniu na The Order i Bloodborne, a boty najwyzej beda grac w multiplatformy rozmazane, albo sie modlic o dolaczenie do meczu w kolekcji szefa kuchni.

Opublikowano

Pewnie wrócą po E3 z porcją zapowiedzi na 2017 rok - obowiązkowo czwarty kwartał.

I pisze to klapek, lol.

Klapek, który gry dostaje względnie regularnie, rozłożone na cały rok. A boty co?

Półtora roku czekania, ciągle bez dat premier.

Opublikowano

klapy piszo, że od września poziom cw spadl na leb a to od wrzesnia wlasnie dwoch naczelnych klapow natrzepalo tyle postow ze wbili na podium najbardziej aktywnych xD

Opublikowano

Rozumiem troll, ale pisać takie bzdury, że 2015 to tylko Quantum Break na Xone, a wylew hitów na PS4 to już przegięcie :/

Daj mi listę tych gier.
Opublikowano

klapy piszo, że od września poziom cw spadl na leb a to od wrzesnia wlasnie dwoch naczelnych klapow natrzepalo tyle postow ze wbili na podium najbardziej aktywnych xD

Kermit dostałeś kody na bete H5 ? Jak masz jakiś zapasowy kod, to chętnie przyjmę :)

Opublikowano

zieloni bracia - dziś rusza beta halo 5, jeśli jesteście w preview (a każdy chyba jest już w tym preview) testujcie do niedzieli

i 60fpsach ^_^  a ile killzonk cień failu 800p(?) i 30fpsów, jaka konsola takie osiągi  :)  Sonyboty wiecznie na kolanach.

Opublikowano

na pierwszym miejscu dalej xbot, w pierwszej dziesiatce tez wiecej botow - tyle tych exow i super gier macie ze siedzicie tu 24h, jeszcze w miedzy czasie wielu z was bany polapalo wiec tych postow nastukalibyscie duzo wiecej

Opublikowano

Kermit dostałeś kody na bete H5 ? Jak masz jakiś zapasowy kod, to chętnie przyjmę :)

Póki co dostałem wiadomość na smartglassie ze będę mógł ograć bete jako preview ale nie wiem czy będzie w postaci kodu czy jak.

Opublikowano

i 60fpsach ^_^  a ile killzonk cień failu 800p(?) i 30fpsów, jaka konsola takie osiągi  :)  Sonyboty wiecznie na kolanach.

Killzonk chodzi na ps4 w 30 fps bo ukryta moc nie wyrabia

Opublikowano

a najladniejsza gra na xone - 900p, skaczacy framerate, korytarz 1x1m i prerenderowane filmiki, na ktore spuszczaja sie boty bo mysla, ze to generuje w realtime ich konsola

Opublikowano

Weźcie ich nie dobijacie, kupili XO, bo pan w MM im doradził i teraz głupio się przyznać.

Opublikowano

a najladniejsza gra na xone - 900p, skaczacy framerate, korytarz 1x1m i prerenderowane filmiki, na ktore spuszczaja sie boty bo mysla, ze to generuje w realtime ich konsola

podsumowując wizualnie, Ryse >>> paski 1886 >>>>>>>> korytarzowy samograj  4

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

prerenderowane filmiki, na ktore spuszczaja sie boty bo mysla, ze to generuje w realtime ich konsola

uncharted4.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

w 1080p i 30fps jaki juz teraz osiaga ta gra, to ten poziom grafiki co nawet zaprezentowali na playstation meeting jest nieosiagalny dla tego waszego gooowna rozmazanego - takie sa fakty

Opublikowano

1080p i rock solid 30 fps na rok przed premierą - dla większości exów na xbone nieosiągalne nawet po patchach.

Opublikowano

Szybko napiszcie jak się do tego preview zapisać bo będę miał xboxa jeszcze do poniedziałku <ok>

Opublikowano

a tą PS4 z Saturna w nocy komuś sie udało?

jak to w ogóle wyglądało, strona nie padła?

Opublikowano

ja fartem kupilem ale chyba dzis wystawie na allegro bo rozpakowalem, patrze na nalepke a to jedna z pierwszych rewizji

:Coolface: :Coolface: :Coolface:

Opublikowano

taki prawdziwy, jakbym mial chwilke to bym go jeszcze rozmazal i rozciagnal z mniejszej rozdzielczosci by bylo widac piksele :P

Opublikowano

prerenderowane filmiki, na ktore spuszczaja sie boty bo mysla, ze to generuje w realtime ich konsola

uncharted-4-e3-vs-psx-comparison-graphic

:banderas:

Opublikowano

Niesamowicie to wygląda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.