Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale Igor kaleczy inglisz.

Na koncu tez wydawalo mi sie ze powiedzial "my balls"

Opublikowano

ja kocham Wipeouty i dlatego zastanawiam się nad PSV 

wersja na Vite nie zawiera dodatku Fury który dorzucił naprawdę sporo stuffu, nie działa w 1060/60, oraz nie pograsz na splicie z ziomkiem. :smutas:   

no nad ps3 też myślę . Wypadało by ograć TLOU, Killzony, Motorstormy, Uncharted i Okami w HD

Bierz, ale ograj Tlou, Okami HD, Ico&Sotc HD, Demon's Souls, Yakuze 3, Valkyria Chronicles oraz Ratchet Tool of Destruction, Killzony oprócz ewentualnie dwójki radziłbym odpuscić, Uncharted zresztą też, ale wiem że nie posłuchasz :>

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@bluber

A Crank in Time też jest bardzo dobre. Dla niektórych nawet lepsze od ToD. Poza klasyczną częścią na marne 6h z 2013 kolejne Ratchety zaliczały wtopę za wtopą. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Crack in Time to dla mnie najlepszy z Ratchetków. To dryfowanie w przestrzeni, zadania poboczne, design planet i epicka końcówa - świetny, piekielnie grywalny szpil. 

Opublikowano

Więc potrzebujesz też PS4.

Kiedy ta gra wyjdzie, to nawet ja będę miał PS4 :sorcerer:

Opublikowano

Zobaczymy czy Square po tej dekadzie wróci do formy - jubileuszowa 15th część może być świetną okazją.

Opublikowano

Chłopaki, minęły już dwie doby odkąd przeszedłem Super Metroida i dalej czuję się zdruzgotany tym, że przez tyle czasu omijałem tę grę. Jest tak dobra, bez wad, bez nawet najmniejszej rysy.

Opublikowano

Na czym ogrywałeś?

Opublikowano

Na czym ogrywałeś?

Emu-wild.jpg

:frog: :frog: :frog:

Opublikowano

Emulacja takich gier dziś poprawia ich jakość. Sam ogrywam czasem Rondo of Blood na emu. Nie mam zamiaru wywalać teraz na SNESa i kartridża kilkuset złotych.

Opublikowano

Jak można grać w takie stare guwna, przecież to nawet nie jest grafika xd

Opublikowano

Emulacja takich gier dziś poprawia ich jakość. Sam ogrywam czasem Rondo of Blood na emu. Nie mam zamiaru wywalać teraz na SNESa i kartridża kilkuset złotych.

So much wrong.

Opublikowano

Jak można grać w takie stare guwna, przecież to nawet nie jest grafika xd

[*]

dobrze ze trollujesz kolego!

Opublikowano

tumblr_nd8dg4pNcY1rsycr8o4_400.gif

:obama::fsg: :fsg: :obama:

Opublikowano

Anus 18cm przypominam.

Opublikowano

Na czym ogrywałeś?

Emu-wild.jpg

:frog: :frog: :frog:

pfeh to się nie liczy :>

Opublikowano

w ogóle to szkoda że nigdy nie doczekałem się tu bitewki Metroid vs kampanie Halo.  :frog:

Opublikowano

So much wrong.

Generalnie tak, ale w przypadku gier, których oryginalne wersje były na maszyny arcade, emulucja tego arcade jest lepsza niż ogrywanie ubogich portów konsolowych. Grałem kiedyś w UMK3 na snesie, nigdy więcej.

Opublikowano

w ogóle to szkoda że nigdy nie doczekałem się tu bitewki Metroid vs kampanie Halo.  :frog:

No nikt nie jest tak głupi, albo nie jest takim trollem żeby wystawiać do walki logicznego fpp platformera z domieszką pif paf (mówie akurat o Prime) kontra pif paf 100%

Opublikowano

@mate5

Do tego właśnie zmierzam ale Figaro jako strażnik SNES;a i wszystkiego co z nim związane z góry mnie skreśla xD Oczywiście, że nie ma to jak odpalić czystej krwi Super Nintendo i oryginalny carcik z grą ale w przypadku emulacji można znacząco poprawić wydajność i rozdziałkę.  Starsze gierki mocno na tym zyskują.

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.