Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Turniej DC

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak was boty piecze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ciebie piecze, żaden bot nie uległ Twojej marnej prowokacji z poprzedniej strony, to jest właśnie WKK.

Nikt nie będzie się już znęcać nad klapersami-deszczykowcami-wyścigowcami, sami siebie najlepiej pogrążają.

Opublikowano

poziom daddiego

dokładnie

Grunt to znać swoje miejsce :yes:

Opublikowano

Ciebie piecze, żaden bot nie uległ Twojej marnej prowokacji z poprzedniej strony, to jest właśnie WKK.

Nikt nie będzie się już znęcać nad klapersami-deszczykowcami-wyścigowcami, sami siebie najlepiej pogrążają.

to byly soczyste bomby prawdy a nie na prowokacje i siedzicie cicho bo z faktami nie da sie dyskutowac choc niemrawie kilku juz na tej stronie cos tam szeptalo pod noskiem

Opublikowano

A Twoje jest na gejonly.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A Twoje jest na gejonly.

what-boom.gif

Opublikowano

Społeczność to miał xbox przy premierze gowa(szczególnie pamiętam jak wyszła 2ka). Odpalasz konsolę a tam 30 znajomych w to łupie, wchodzisz sobie do publicznej grupy, wariaty zapraszają na eksterminację locdustów i długo się nie zastanawiając wrzucasz płytę do napędu. A teraz? a teraz guwno.

Boże co ten obesrany microsoft zrobił z tą piękną konsolą.

Opublikowano

Społeczność to miał xbox przy premierze gowa(szczególnie pamiętam jak wyszła 2ka). Odpalasz konsolę a tam 30 znajomych w to łupie, wchodzisz sobie do publicznej grupy, wariaty zapraszają na eksterminację locdustów i długo się nie zastanawiając wrzucasz płytę do napędu. A teraz? a teraz guwno.

Jak wbijam na konsolę to mam z kim grać, średnio jest koło 50-60 osób online każdego dnia z mojej setki znajomych, w betę Halo czy kolekcję Halo też jest z kim grać, nie ma też problemów, by znaleźć kogokolwiek do gry po multi w jakąkolwiek grę ;) Nie jest tak źle.

Opublikowano

A co sie dziwic ze jest nagle szal na DC jak wam zaczelo online dzialac 2tyg temu?  :yao:

Na premiere TitanFalla pamietam jeszcze dobrze sie nie zalogowalem juz bylo zaproszenie do party, to samo z Horizon 2, juz nie wspomne o coopach w Dead Rising czy Diablo. Co to za zaskoczenie jak ludzie na forumku kupuja konsole z rocznym opoznieniem? Pamietam jak gralem w DR3 czy Ryse to byla beka ze 720p. 900p, past gen, a pozniej co wyszlo? Czezky kupil XO i nagle Dead Rising 3 GOTY, szukaja ludzi do coopa. Bansai kupil XO i nagle Ryse GOTY, 3 dni gral w multi non stop. Nie ma to jak grac w roczne gry i jeszcze marudzic ze nie ma ludzi do gry online  :yao:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja mam podobne wspomnienia z Halo 3 ;D Ledwo włączałem konsole zaraz pojawiały się zaproszenia do grupy i do gry. Dochodziło do tego, że aby móc spokojnie pograć w singla to grałem offline ;D

Opublikowano

Haha to samo do tej pory jest na Gearsach, jak jeszcze Bączek grał na 360 do niedawna to każda godzinna wieczorna i spam invitami na gyrosy, ale teraz kupił łona i gra w jakieś call of duty więc ch.uj z tym.

Opublikowano

Maciomaniak, trochę smutno brzmi krytyka DriveCluba od osoby która jest nim zachwycona, która swietnie bawiła sie z Rivalsem, od osoby która lubi wyścigówki i mogłaby mieć PS4 za cenę odsprzedaży multiplatform ktore masz na Xboxa a sa gorsze od tych na PS4 w dodatku jeszcze nie odpakowane....

Podsumujmy

DriveClub - GOTY

DriveClub - GOTG in Arcade Racer category

Opublikowano

Ryse GOTY ach te nasze nieszczęsne boty :empathy3:

Opublikowano

Maciomaniak, trochę smutno brzmi krytyka DriveCluba od osoby która jest nim zachwycona, która swietnie bawiła sie z Rivalsem, od osoby która lubi wyścigówki i mogłaby mieć PS4 za cenę odsprzedaży multiplatform ktore masz na Xboxa a sa gorsze od tych na PS4 w dodatku jeszcze nie odpakowane....

Podsumujmy

DriveClub - GOTY

Ja nie krytykuje Drivecluba, tylko krytykuje zachowanie ludzi, którzy ciągle go przytaczają, z każdej możliwej strony ;)

Odróżniaj to.

Opublikowano

Jak to co, bylyby gify z drivecluba co drugi, a nie co trzeci post.

Grube niedoszacowanie! Po odpaleniu CW utopilibysmy sie w deszczu!

Opublikowano

3194854+_3c0c1a5ae39917858f3a5f5de892fa7Ciekawo jakby wszystkie boty, w tym i ja opuścili ten temat na dobre. 

Poziom rozmów by wzrósł co pokazał niedawny foch botów , a tak trzeba się zniżać do poziomu zielonej zarazy co tylko tekst o pelnych ustach itp. do tematu wnosi.

Opublikowano

No zwłaszcza foszki maciomaniaka jak miał ps4, groźby karalne irasa i jurasa czy mendrek piszący na psn że komuś grozi smiercią to jest ten wyższy poziom?

Opublikowano

to co to za baroni z klapków jak im godność pozwala na zniżanie się do poziomu botów

(pipi) nie baroni

Opublikowano

No zwłaszcza foszki maciomaniaka jak miał ps4

Nic takiego nie pamiętam, zostało w zeszłym roku, jest 2015, jest pięknie :P

Opublikowano

Podsumujmy

DriveClub - GOTY

Ja nie krytykuje Drivecluba, tylko krytykuje zachowanie ludzi, którzy ciągle go przytaczają, z każdej możliwej strony ;)

Odróżniaj to.

A ty wiesz czym jest troling?

Przecież taka specyfika tego tematu, to przecież patch spowodował rozpad botów, i pustki w szeregach a moderatora bota Colina tak zapieklo ze Console Wars dostało swoje pod forum a temat nie podlicza postów.

Mając wiec w ręku taka broń to po co toczyć bekę z tego ze wszyscy użytkownicy PS+ którzy mieli aktywna usługę 25 grudnia dostaną -10% na dowolne zakupy w PSN wliczając promocje w których cena dochodzi do -75% od ceny wyjściowej + 5 dni przedłużenia abonamentu. A boty co dostały? Kolejne 1-2% do mocy Xboxa mimo tego ze botów w tej generacji juz to nie interesuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.