Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale cdaction to forum pecetowe wiec wątpię aby przyjęli tak ciepło muł jakim są konsolki. :(

Biorąc pod uwagę, jakie gry są nominowane do gry 2014, można zwątpić czy tam ktokolwiek w cokolwiek gra.

Bayo2 zbiera łomot od Kijka Prawdy i dumnie grzeje ostatnie miejsce z 2%głosów. GTA V którego 90% na oczy nie widziała ma już chyba ponad 50%

Filmik z CS GO nawet fajnie zmontowany - szkoda że 99 % akcji to koszenie z kampy. 

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sam tam głosowałem na Kijek Prawdy, dla mnie najlepsza gra 2014 roku. :P

Opublikowano

Sam tam głosowałem na Kijek Prawdy, dla mnie najlepsza gra 2014 roku. :P

W sumie bezsensu że wliczają gry z konsol + PC do wspólnego wora, bo wiadomix że czego nie ma na PC ma max 2 % i strasznie (pipi)owo wygląda, jak Watch Dogs miażdzy MK8, Bayo czy Danganronpę w stosunku 10 do 1.

Powinni podzielić to na platformy moim zdaniem.

Opublikowano

Mam ostatniego Bossa w Ni No Kuni.   :banderas:

Boże jaka ta gra dobra, wydałem 16zł na epicką przygodę która zajmie mnie przez min. 3 miesiące a to wszystko w tak pysznej cenie, takich gier już się nie robi. Teraz to pif pafy i szybkie pucharki, pluje w twarz ludziom którzy nie odpalili tego mesjasza bo boją się że nie zrobią platyny. 

Opublikowano

Najlepszy jrpg tamtej generacji. Jedyny w którym było czuc ta stara szkole jrpg.

Opublikowano

Najlepszy jrpg poprzedniej generacji, zgadzam sie. Był dokładnie taki jaki powinnien byc klasyczny jrpg. No i kreska równie klasyczna

Opublikowano

Boże jaka ta gra dobra, wydałem 16zł na epicką przygodę która zajmie mnie przez min. 3 miesiące a to wszystko w tak pysznej cenie, takich gier już się nie robi. Teraz to pif pafy i szybkie pucharki, pluje w twarz ludziom którzy nie odpalili tego mesjasza bo boją się że nie zrobią platyny. 

Ciekawe co tam pichcą na PS4.

Nadchodzące E3 - banderas.

Opublikowano

zaraz ci boty Figaro napisza ze japonskie gierki nikogo :P

nowy jrpg od level5 na e3 to bedzie mega tona  :banderas:

Opublikowano

Ni no kuni to bardzo ok gra, w wakacje sobie grałem i było ekstra, na xboxie to takich przeżyć bym nie miał chłopaki.

Opublikowano

Ciekawe co tam pichcą na PS4.

Nadchodzące E3 - banderas.

Pokazali to guwno obesrane.

RPG F2P, niby tam ma być fajne to że można grę kontynuować na telefonie ale to ciągle F2P, plus jest za to że CROSS PS4 z PS Vitą.

:reggie:

Opublikowano

> jarac sie kitajskimi po(pipi)kami XDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Cieszę się że przyłożyłem rękę do namówienia. :lapka:  <autopromocja>

Na E3 Level5 ma zapowiedzieć nowego jrg. Wraz z Personą 5 i nowym Xenoblade na wii u gatunek znów się odradza.  :banderas:

Opublikowano

Gadasz tak bo nie masz swojego odpowiednika w magicznej rzeczywistości. 

_________________________________________________________________________________________

Tylko JPN? :C

_________________________________________________________________________________________

Cieszę się że przyłożyłem rękę do namówienia. :lapka:  <autopromocja>

Na E3 Level5 ma zapowiedzieć nowego jrg. Wraz z Personą 5 i nowym Xenoblade na wii u gatunek znów się odradza.  :banderas:

Teraz L5 robi to guwno:

http://www.gamespot.com/wonder-flick/

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

jakie zycie botow musi byc smutne skoro nie lubia japonskich gierek...a nie sorki pewnie grajac w halo sobie wmajwiaja ze to lepsze niz japonszczyzna i tez kolorowe

Opublikowano

Zachodnie gry RPG > wszystko co powstalo w Japonii.

Opublikowano

:mog:  :mog:  :mog:  :mog:  :mog:  :mog:

jestem dumny ze nigdy nie bede botem

Opublikowano

Jak to jest Ficus jarac sie grami od kitajskiego deva nie widzac ze teraz klepia f2p na telefony? :kaz:

Opublikowano

Jak się nie robi jak to jest w sumie świeża gra ?

Opublikowano

lamont-spit-o.gif

Opublikowano

Ominął cię piękny kawałek historii haven.  :smutas::lapka:  

Szkoda że SE zamiast robić kolejny remaster FFX na ps4/x1 od dwóch generacji nie chce odświeżyć VP2: Silmeria od Tri Ace, oraz Dark Cloud 2 i DQ8 autorstwa właśnie Level5.

No ale dostaniemy remaster FF7.  :kaz: 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Bardzo mocno można się spierać z taką tezą.

Opublikowano

Bardzo mocno można się spierać z taką tezą.

Nie. Typowe, szablonowe gry pełne copy/paste, z identyczną fabułą i brakiem jakiejkolwiek inwencji twórczej czy swego charakteru są bez wątpienia lepsze od tych kitajskich guwien.

Opublikowano

Dobrze ze jrpg nie sa szablonowe XDDD

Glowny bohater to 12latek - check

Wielki miecz i bazuka - check

Wyglad sprawiajacy trudnosci w zidenfikowaniu plci - check

Skrzyzowanie sprzetu AGD z zelkami jako przeciwnicy - check

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.