Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mi seria halo zupełnie nie siada, pewnie dlatego, że ogólnie za fpsami nie przepadam, ale szanuję ten tytuł. Rzeczywiście wyznaczył pewne ramy gatunku na konsolach, nie ma co dyskutować, że to bardzo dobra seria.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

od niego zaczelo sie na powaznie multi na konsolach 

Opublikowano

Czyli rak branzy :reggie:

Opublikowano

czyli xbox bo to on gry multiplayer i ogolny online na dobre wprowadzil na salony konsolowe :P

Opublikowano

od niego zaczelo sie na powaznie multi na konsolach 

Potem przyszło CoD 4 i chvj bombki strzelił już przy MW2 i żeby nie było nie mówię, że z powodu złej mechaniki.

Opublikowano

miedzy halo1 a cod4 jednak troche po drodze gier bylo

Opublikowano

No ale w sumie prócz tych dwóch gier i bad company 2 to nie bylo więcej jakiś outstanding gier fps, które by robiły furorę.

Opublikowano

jeszcze killzone2 w multi dawal rade i byl outstanding, no i oczywista oczywistosc cod4 i bad company2

Opublikowano

No ale w sumie prócz tych dwóch gier i bad company 2 to nie bylo więcej jakiś outstanding gier fps, które by robiły furorę.

Miał być Starhawk  :reggie:

Opublikowano

Może jeszcze MAG-a wymienisz? :kaz:

Opublikowano

sony mialo duzo podejsc by miec swojego halo-killera do multi :D do dzis zadne udane choc resistance1, a w szczegolnosci killzone2 byly bardzo przyjemne

Opublikowano

socom wcześniej miał tryb sieciowy niż hejlo, w combat evolved przecież grało się wyłącznie po kablu. więc rak przyszedł na konsole od sony :reggie:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ano

Quake III Arena was released for the Dreamcast (ported by Raster Productions and released by Sega) in 2000 and featured 4 player online play versus Dreamcast and PC gamers. It is often considered one of the best PC to console ports of its time due to its smooth frame rate and online play.

czyli jednak sega :(. ale to jednak port z pc, a nie konsolowy shooter.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
Wszyscy i tak kojarzą go z PC.

Trudno nie kojarzyć jednego z najlepszych arena shuterów jakie kiedykolwiek wypluto na swiatło dzienne. Konsola Segi dostała świetnego szpila.

Opublikowano

Pewnie tego nie wiecie, ale już na Saturnie można było używać neta :reggie: I grać sobie w Duke Nukem 3D po sieci.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Może mi jeszcze powiesz że w "Media Markt" też można używać neta.  :shotgun:

Opublikowano

A propos dzisiaj akurat urządziliśmy sobie sesje w Halo na splicie. Slayer Pro, 1vs1 na mapie MLG CMC :banderas: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.