Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lem :banderas:

Widzę ze nie masz dla botów litości.

Z dzienniczka ex4cta: odnalezienie pierwszego przyjaciela.

Z pamiętnika Coopera

6 Stycznia godzina 18:30, znów próbowałem być śmieszny, dnia dzisiejszego upatrzyłem sobie mistrza eX4cT-a, mimo iż szans w wymianie argumentów z nim nie mam to rzucę jakiegoś suchara, kto wie może ktoś intelektualnie zbliżony do mnie uzna to za coś fajnego i dostanę plusika.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z dzienniczka ex4cta: 

Z dzienniczka Coopera

Z dzienniczka admina : obu po ostrzeżeniu.

na uspokojenie

quiet-figurka-2_4bho.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bo cooper cały dzień jakieś podchody robi do mnie to i ja powinienem ostrzeżenie dostać?

Opublikowano

jeszcze Mendrek napisz ze to Sony wprowadzilo innowacje na rynek konsol xDDDDDDD 

najlepszy tekst nad tym smiesznym kontrolerem bananem What happens when sony must think for themselves xDDDD haha ta firma jest mega zalosna xDDDDDD

Microsoft jest dużo bardziej żałosny gdyż pomimo swojego bogactwa od 15 lat nie potrafi zrobić z xboxa lidera wśród konsol, zawsze kończy za playstation. Xbxo to skierowana do hamburgerów  tandetna podróbka playstation. Na szczęście xbox one to już ostatnia konsola microsoftu.

sony>>>>>(pipi) obesrane>>>>>>(pipi) rozmazane>>>>>>>>>>>>>micorosoft

Od PS3 to nawet guwno obesrane lepsze  :reggie:

Opublikowano

quiet-figurka-2_4bho.jpg

Jaranie się Japonią to pedalstwo, ciota i chooj. 

oh wait.,.. 

Opublikowano

Jaranie się uncharted to straszne upośledzenie. 

Gdzie byłeś jak mi dawali minusy za mówienie prawdy o Uncharted?

dostałem wystarczająco dużo minusów za uncharted (zwyrodnialec to chyba mi daje za każdego posta w którym pada słowo uncharted)

Jaranie się japonią to pedalstwo, a bayonetta i final fantasy to cipa i chuj.

nie dość, że gry kradnie to jeszcze nie ma gustu, next

Żadne Halo nie będzie tym czym było Halo:CE na pierwszym xboxie, a jakoś się zaraza każdą kolejną wątpliwej jakości odsłoną tasiemca jara i nikt im nie pisze, że to straszne upośledzenie :shotgun:

sram na halo

Opublikowano

quiet-figurka-2_4bho.jpg

Jaranie się Japonią to pedalstwo, ciota i chooj. 

oh wait.,.. 

Ew. dla 13 letnich masturbatorów, którzy pod pretekstem jarania się gierkami kupują takie lalki i tasują pod kołderką.

Opublikowano

Ew. dla 13 letnich masturbatorów, którzy pod pretekstem jarania się gierkami kupują takie lalki i tasują pod kołderką.

Operując wyjątkami od reguły, można np. z miejsca obalić całą medycynę.

Ale  jeśli chodzi o gołe baby to i tak zachodnie produkcje, zwłaszcza fantasy oferują nadmiar treści.

I nikt nic nie mówi.

Opublikowano

Ten post ;/

I stopped at the forest part in the beginning. I would have loved this game when i was 8 years old but at my age. I just couldn't take anything seriously. Every character model looked dumb (retarded), childish. I've grown up so FOR ME (MY OPINION), the game has no appeal. I felt embarrassed playing it and that's me playing alone. The last Zelda game that i was able to stomach was Ocarina of Time yet still there i thought that entire begining part of ocarina of time being childish and dumb, That little brat preventing you from going to see the deku tree. I mean holy fuck who came up with the idea of making npc's look that unappealing, dumb and the childish attitude to the game turned me off, i liked the dungeon and all the exploring. Don't even get me started about the rock looking people Gorons if i remember well? They look fucking stupid im sorry, and the friggin deku tree ... no comment. Them ugly urchin bastards in windwaker, them common enemies that make that dying goat sound when they attack you. WTF where they thinking?

Then I get people saying play the Zelda that came out on Wii/Gamecube (it has a mature theme to it) really? realllyyy?? hahaha

Until this series changes its tone, and stop coming out with retarded looking npc characters and all that cutsyness and childish crap, It's a no go for me...

I think it all started when i saw that Tinkle character in Windwaker. I swear to god, when I tried that game out and saw that character. I silently closed the console. Took out the disk, and sold the console.

I've grown up Nintendo.

PS. to all the Ninty Keyboard Warriors that will come. I'll remind you this. This is my opinion, and by no means does that make them terrible games as I respect every person's choice in what it is they like and find to be fun. But since this was a thread regarding all of this, i had to get that negativity out haha.

z cyklu "co by było gdyby Mazzeo kupił kiedyś Gacka zamiast OG Xboxa"

Opublikowano

Może jeszcze jak Nintendo zrobi wreszcie mroczną, poważną Zeldą, to zrobi też takiego (mrocznego i poważnego) Metroida?

Który typ z ppe tak pisał? Pamiętam, że była sroga beka z niego.

Opublikowano

jeszcze Mendrek napisz ze to Sony wprowadzilo innowacje na rynek konsol xDDDDDDD

whyinnovate.jpg

True_Innovation_20131207_TrueInnovation.

e6c2f9cc_154ulus.jpg.png

najlepszy tekst nad tym smiesznym kontrolerem bananem What happens when sony must think for themselves xDDDD haha ta firma jest mega zalosna xDDDDDD

Jakim trzeba być gimbem, żeby wrzucać jako przykład Mario Kart z 2008 xd. No i ogólnie to wiadomo, kartdridże 128 mb czy ile ten sprzęcik miał w 1996 na propsie, ich cena również.

To tak jak nie jedzenie mięsa.

Opublikowano

Dlaczego miałoby nie zrobić ? Serio pytam. Zazwyczaj warto spróbować czegoś nowego. 

Takich, jak ten gość z postu figaro jest cała masa. To stwierdzenie faktu. Tak po prostu jest.

Może jeszcze jak Nintendo zrobi wreszcie mroczną, poważną Zeldą, to zrobi też takiego (mrocznego i poważnego) Metroida?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dlaczego miałoby nie zrobić ? Serio pytam. Zazwyczaj warto spróbować czegoś nowego. 

Nie będę niemiły i napiszę po ludzku, że beka jest z tego, że każdy metroid jest, powiedzmy, mroczny (głupie słowo w tym kontekście, ale tego użył ten typ), a on pisał, że chciałby zobaczyć mrocznego i dorosłego metroida, no. Tak samo z zeldą, twiuaraito princezuu jest zdaje się uważane za "mroczną" odsłonę.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Wydaje mi się, że rozchodzi się bardziej o coś w stylu ,, bardziej realistyczny ". Modele postaci, świat przedstawiony itp.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ale to i tak gra dla gimbusow etam5. W końcu latasz dzieckiem w zielonym kubraczku.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale to i tak gra dla dzieci etam5. W końcu latasz dzieckiem w zielonym kubraczku.

Ja tam nic o Zeldzie nie wiem, próbowałem grać w trzy odsłony, ale żadna mi nie podeszła.

Opublikowano

Ale to i tak gra dla gimbusow etam5. W końcu latasz dzieckiem w zielonym kubraczku.

Jeśli dziecko w zielonym kubraczku jest dla gimbusów to zielona konserwa strzelająca do krasnali jest dla podstawówki tak ?

Opublikowano

Jeśli dziecko w zielonym kubraczku jest dla gimbusów to zielona konserwa strzelająca do krasnali jest dla podstawówki tak ?

Nie.

Opublikowano

Ten sam target. Taki sam poziom pedalstwa. :niedobrze:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Majora's Mask, ta gra dopiero jest mroczna i dojrzała. Te niektóre sidequesty....

Opublikowano

Majora's Mask, ta gra dopiero jest mroczna i dojrzała. Te niektóre sidequesty....

Nie grałem w żadną Zelde, ale jak kiedyś zakupię 3DS'a to właśnie chciałbym zacząć od tej części. Nie wiem czemu, ale jakoś mnie do niej ciągnie.

Opublikowano

Nie grałem w żadną Zelde, ale jak kiedyś zakupię 3DS'a to właśnie chciałbym zacząć od tej części. Nie wiem czemu, ale jakoś mnie do niej ciągnie.

:obama:

Opublikowano

:obama:

Niestety, z konsolami Nintendo jakoś nie było mi po drodze. Byłem w posiadaniu jedynie jej podróbki, zwanej pegazusem. :/

edit: Mam jednak zamiar to nadrobić i zakupić w przyszłości 3DS'a. ;)

Edytowane przez Oski918

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.