Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@easye

z6z1TYX.jpg

20s szukania wyscigu. Pewnie jeszcze ktos wbije zanim sie skonczy aktualny. Masz nick i specjalnie dla Ciebie godzine ze snapa.

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra, te wojeny DC kontra FH 2 zaczynają nudzic, liczę, że GT7 pojawi się na zimę obok Forzy 6, to będzie dopiero epicka bitwa między exactem czy Donem.

Opublikowano

:yao:

A tak się kręci wyniki w grze, która wymaga od graczy umiejętności, skupienia i karze za najmniejszy błąd.

https://www.youtube.com/watch?v=2hMPBbBw0NQ

Xone konsola dla typowych januszy, strzelania do botów w titanfail, cofanie czasu w FH2, czy takie kwiatki...

Wraz z xbonem poziom januszostwa wkracza na nowy level. Dobrze ze mamy PS4 i takie tytuły jak DC, Gulity Gear czy niebawem Bloodborne. PS4, ostatnia ostoja pełnosprawnych graczy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Figaro - FM6 w tym roku, GT7 kiedyś tam. oby w tej generacji :Coolface:

Opublikowano

Tak Yeti, w multi tez sobie wszyscy cofaja czas w Forzach, to jest najnowsza technologia prosto z chmury, zakrzywianie czasoprzestrzeni.

Opublikowano

No chcialbym zobaczyc jak wbijasz platyne, wszystkie gwiazdki i 50 poziom kierowcy w weekend...

http://www.playstationtrophies.org/game/driveclub/guide/

Approximate amount of time toplatinum.png: 30-45 Hours

trzydniowy weekend średnio po 10-12h na dzień? easy(e)

30-45h na wyscigi, gdzie dodatkowo masz jeszcze 2 krotkie sezony darmowe i mase wyzwan by zaliczyc wszytsko na 3 gwiazdki dla mnie w zupelnosci wystarcza.

Nie lubie na sile przedluzanie tytulow osiagnieciami pokroju ukoncz 100 gier, mistrzostw, 200 pojedynkow online, czy zdobadz 60 poziom kierowcy w grze, w ktorej chce Ci sie rzygac jadac 155 raz ta sama trase tym samyjm samochodem, o tej samej porze dnia by na licnziku bylo 100h przy calaku...

Tymbardziej nie uwazam, ze DC jest gra gorsza, bo platyne mozna wbic w 40h.

Edytowane przez easye

Opublikowano

horizon2 ma cos wspolnego z tym co maja czesci gta - tam fun sprawia i odpala sie gre chocby na chwile by pojezdzic po mapce, jest muza, sa widoczki, jest fun

driveclub to ostra jazda i uczenie sie tras,pokonywania kazdego ich fragmentu i fur by urwac setna sekunde

na prawe tu nie ma czego porownywac bo target gier pomimo tego ze to niby dwie gry wyscigowe jest zupelnie inny - przynajmniej te eventy ktora ja wczoraj gralem - niby zmienia sie wtedy mapka w trase zamknieta ale co z tego skoro jej ramy wyznaczaja kolorowe bandy lub flary a czegos takiego jak uczenie sie trasy jest bez sensu bo mozna ja pokonywac droga, poboczem lub radosnie scinac przez buraki

Ficuś, lubię Cię, ale już Ci ostatnio w temacie KI pisałem, żebyś się lepiej na temat gier na Xone nie wypowiadał, bo nie wiesz co mówisz.

W tym przypadku jest podobnie.

Nie ma sensu uczyć się trasy? To ciekawe, bo ile bym nie poprawiał przejazdów w konkretnym evencie, to dalej będę dostawał kolejne propozycje rywali do bicia przejazdów o setne czy tysięczne sekundy. A jak ominiesz flarę na zakręcie, to wyrzuci Cię na koniec stawki - taki "nieistotny" szczegół.

Don, uczysz Ficusis a sam pojęcia nie masz o czym piszesz, o ile w Forzie Horizon 2 uczysz sie jak trasę oszukać, gdzie i jak skrócić zakręt tak w DriveClubie po 1 uczysz sie samochodu, bo każdy pozwala na co innego i nie sa pozbawione testosteronu jak te z Forzy, pózniej uczysz sie trasy mając na uwadze wzniesienia jak tez nierówności.
Opublikowano
Wraz z xbonem poziom januszostwa wkracza na nowy level. Dobrze ze mamy PS4 i takie tytuły jak DC, Gulity Gear czy niebawem Bloodborne. PS4, ostatni ostoja pełnosprawnych graczy.

Biorąc pod uwagę, kto posiada PS4  to śmiem wątpić  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wydaje mi sie ze xbox wykrył ze easye nie pochylebnie wypowiadał sie na temat xbox one i po prostu mu dokucza

Opublikowano

Pierdu pierdu a tu mamy wymagania wieśka:P

Minimalne wymagania systemowe

• Procesor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz lub AMD CPU Phenom II X4 940
  • Karta graficzna: Nvidia GPU GeForce GTX 660 lub AMD GPU Radeon HD 7870
  • Pamięć: 6GB RAM
  • System operacyjny: 64-bitowy Windows 7 lub 64-bitowy Windows 8 (8.1)
  • Direct X: 11
  • Dysk twardy: 40 GB wolnego miejsca

Rekomendowane wymagania systemowe

• Procesor: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz lub AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
  • Karta graficzna: Nvidia GPU GeForce GTX 770 lub AMD GPU Radeon R9 290
  • Pamięć: 8GB RAM

Całkiem nie duże są co pokazuje ,że rozwój mocy podzespołów znacznie zwolnił.

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

No to chyba sie dzisiaj przejde do kumpla, by mi plyte oddal. Moze te 2-3 dni przestoju gdy probowalem bylo spowodowane atakami jaszczurek, bo nawet w temacie pytalem ludzi i Ci ktorzy sprawdzili odpisywali, ze rzeczywiscie graczy nie wyszukuje. To bylaby bardzo dobra wiadomosc, jezeli serwery Forzy sa nadal odwiedzane.

Edytowane przez easye

Opublikowano
Wraz z xbonem poziom januszostwa wkracza na nowy level. Dobrze ze mamy PS4 i takie tytuły jak DC, Gulity Gear czy niebawem Bloodborne. PS4, ostatni ostoja pełnosprawnych graczy.

Spoko dla równowagi jest The Order, Uncharted 4 czy w przyszłości nowa gra Davida Cage. 

Opublikowano

Znaczy powiem szczerze, ze nie wiem jak w innych kategoriach, bo moja ulubiona to A i w niej prawie zawsze jezdze, ale serio nigdy nie mialem problemu, zeby znalezc przynajmniej tych 8 graczy, a nierzadko i komplet znalazlem. Xboksa mma przeciez dopiero od wrzesnia.

Opublikowano

Dobrze ze mamy SZKODA SŁÓW i takie tytuły jak DESZCZ, Gulity Gear czy niebawem TA GRA NIKOGO. PS4, ostatnia ostoja NIEpełnosprawnych graczy.

hej ziomek, gramy w gg?

jasne :) czym grasz?

łóżkiem xD

:obama:

Opublikowano

hej ziomek, gramy w gg?

nie, PSN nie dziala

fixed

Opublikowano

hej ziomek, gramy w gg?

nie, PSN nie dziala

fixed

Dominacja jak za czasów ps2 :kaz: 

Opublikowano

https://www.facebook.com/PLthewitcher/photos/a.1532593096984231.1073741828.1532577456985795/1549959908580883/?type=1

Nie powiedziałbym patrząc na te komentarze, ale na szczeście to nie mój problem tylko "master rejsa".

Opublikowano

Nawet się nie rozkręci a szkoda ;/

Opublikowano

Za kompa, na ktorym pojdzie na minimalnych, trzeba dac 2,5kafla, nie ma to jak pc gaming. Konsole po 1,5k i pewnie bedzie lepiej niz na minimalnych na pc.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No ja mam kompa właśnie do minimalnych, dwa lata temu kupowałem, ramu mam więcej wyszedł mnie wtedy 2700zł dzisiaj już nie domaga czasami, za 2.5 tyś dzisiaj się złoży coś lepszego niż na minimalne wymagania do wieśka

Opublikowano

hmm...

Banjo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Król Spencer #robirobote

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Za kompa, na ktorym pojdzie na minimalnych, trzeba dac 2,5kafla, nie ma to jak pc gaming. Konsole po 1,5k i pewnie bedzie lepiej niz na minimalnych na pc.

No na bonerze pewnie będzie w 720p więc nie byłbym taki pewny.

Opublikowano

Fajnie czyta się ostatnie strony console wars i wypociny bociarni nie potrafiącej pogodzić sie z dominacją sony jak za czasów ps2. Gdy pisałem kilka razy w tym roku sprzeda się 20 milionów PS4 to ze strony podgraczy można było tylko przeczytać szyderskie komentarze i wyzwiska. Tymczasem kochane Sony ogłosiło że sprzedało graczom 18,5 miliona PS4 z czego można być pewnym że do sklepów sprzedano 20 milionów PS4. Ninetndo podaje 7,5 miliona konsol sprzedanych graczom. Microsoft podał natomiost w połowie listopada że sprzedał do sklepów jedynie  10 milionów xbox one. Wynika z tego że PS4 przekroczyło w tym roku 50% udziałów w rynku konsol stacjonarnych. Pisze o tym nawet forbes.

Sony just released its latest set of hard numbers for sales of the PS4, and those looking for signs of a slowdown won’t find it here. After reporting 10 million consoles sold to consumers in August 2014, Sony’s new figures have them selling 18.5 million PS4s. And yes, that’s still sold to consumers, not shipped to retailers, a metric often used to put a positive spin on lower sales.

Sony has used “shipped” data a handful of times, but it’s practically standard procedure for Microsoft’s Xbox One figures at this point. The latest data we have for the One is 10 million consoles shipped to retailers in mid-November. And we don’t have any hard sold-to-consumers data since Q1 of 2014, when Microsoft said 5.1 million Xbox Oneshad been sold, not just shipped. And since we shouldn’t leave it out, Nintendo’s Wii U, with its year-long head start, that console has sold just under 7.5 million units to consumers by last count.

The picture is clear, and it’s not even close. Fanboy camps aside, Sony is absolutely crushing its competition this console generation in terms of sales, and its strong start didn’t just last through the release window, as it’s now over a year since launch. The PS4 is approaching a quarter of the total sales of the PS3 in just the first year, dramatically outpacing the last-generation console’s launch. It hasn’t quite reached Wii levels of sales insanity, but that was a console sold to everyone from toddlers to grandparents, and the PS4 has no such “fad appeal” to non-gamers.

And it’s hard to imagine that same sentiment doesn’t hold true today. While Microsoft will probably see something of a bump to Xbox One sales after crafting deeply discounted holiday bundles, moving from 10M units shipped this November to anything even close to Sony’s sell-through numbers is near impossible. I’m not sure when, if ever, we’ll finally hear those numbers, but if Microsoft has more than 12M units Xbox One’s sold to consumers, I’d be amazed. Frankly, I think we would have heard about it if they’d crossed 10M sold through, but we haven’t. And 4.1M of PS4′s new sales have come this holiday season, so it’s not as if Sony did poorly on the back of big Microsoft sales.

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/01/06/attempting-to-understand-how-on-earth-sony-has-sold-18-5m-ps4s/?partner=yahootix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.