Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem po co ci odpisuje, ale chyba tylko w twojej glowie sprzedanie dwa razy mniej konsoli od poprzedniczki i zrowanie sie z konkurencja, ktora wczesniej nie istniala jest uwazane za sukces.

Gdyby w poprzedniej generacji m$ nie wystartował rok, a w Europie blisko półtora przed PS3, to nie istnieliby nadal.

I co to za 14,5, którym boty rzucają? Że niby Halo 3? VGC podaje niespełna 12.

Opublikowano

Oficjalna strona Halo to lepsze zrodlo informacji niz twoje smieszne vgc, ale nie po raz pierwszy piszesz o czyms o czym nie masz pojecia.

Tak na przyszlosc jak chcesz sie czegos dowiedziec to wpisz tytul gry z dopiskiem sales i szukaj oficjalnych informacji. Wojowanie cyferkami z vgc bylo fajne - 5 lat temu. Fani Sony zacofani tak samo jak ich ukochana firma.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Boty kochające i broniące Wii.

http://youtu.be/K8ncnP_-a4s

Opublikowano

Jaką wymówkę ma Mendrek w przypadku konsol PSP (80mln) i DS (150mln)? DS jest z generacji GBA czy PSP z generacji Vity?

Opublikowano

Nintendo jest pedalskie, a na psp mógł grać w god of war'a w tramwaju więc oczywiscie, że PSP wygrywa :kaz:

Opublikowano

Kolejny Ex do ogrania na moim mocarny PC i to na padzie od ONE :kaz:

Lem idź zobacz co na GO słychać ciekawego.

Koniecznie tablet Surface Pro plus pad od XO plus paczka Doritosow i butelka Montej Dju aby nie dac zarobic Sony ani grosza xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A mało tego bym zapomniał, przecież ten cały No Man Sky's  również do ogrania na PC  :kaz:

Opublikowano

A mało tego bym zapomniał, przecież ten cały No Man Sky's również do ogrania na PC :kaz:

Po co Xbox One trzymać jak tam tylko Forza ekskluzywna?
Opublikowano

Sprzedaj, jednego kalafiora mnie w obozie M$  :kaz:

Opublikowano

Sprzedaj, jednego kalafiora mnie w obozie M$ :kaz:

Do mnie mówisz?
Opublikowano

Nie, do ściany.

Opublikowano

Ja cały czas podkreślam, że zdanie o Wii jest moim zdaniem i nie podważam zdania autorytetów.

Ficusiu, byś zrozumiał mój punkt widzenia, zróbmy mały eksperyment myślowy.

Wyobraź sobie, że jesteś w zacofanym strasznie kraju, tak zacofanym że nawet czas tam płynie przeszłością. Właśnie kończy się u nich szósta generacja konsol, i zaczyna się siódma. Jednakże w tym kraju wszystkie konsole mają premierę w tym samym czasie. I Twój znajomy tam wie, że w Polsce jest już ósma i że w ten sposób wiesz jak mu doradzić. Znajomy miał w szóstej generacji Xboxa. Od nowej generacji oczekuje, tego czego oczekuje się zwykle od nowej generacji, czyli postępu względem poprzednich rozwiązań. I tak - chciałby lepszą grafikę, bo nowa generacja to lepsza grafika od zarania generacji. Jako że Xbox dał zaczątek rozbudowanej i zintegrowanej usłudze online, chciałby żeby tu również był krok do przodu. 6 generacja to też pokazała, że konsole mogą służyć jako odtwarzacze, więc i tu fajnie jakby rozbudowały swoje możliwości. Poza tym poluzowała się polityka producentów, więc miłoby było jakby zrobili to bardziej, na przykład znieśli sprzętowe blokady regionalne. No i zmalały role exclusive'wów, więc chciałby aby jego konsola nie była pomijana przez 3rd party, skoro rynek się tak zmienił.

I teraz, kluczowe pytanie. Czy w ogóle brałbyś pod uwagę Wii wobec tak standardowych oczekiwań kogoś, kto chce kolejnej generacji?

Jeśli Cię to nie przekonuje, to może prostszy i łatwiejszy eksperyment - po prostu wyobraź sobie, że Wii wychodzi jako pierwsze. Jesteś świeżo po PS2/Xboxie. I co sobie myślisz, że dostałeś next gena? Jeśli tak, to zazdroszczę samozaparcia.

Trollorynkę botów o porażce Sony bo utracili monopol, a co było spowodowane zmianą warunków rynkowych (m. in. multiplatformami) i wreszcie solidniejszą konkurencją, przemilczę bo szkoda słów, skoro i tak za chwilę znowu zaczną to jak katarynka powtarzać...

Opublikowano

Nie, do ściany.

Przecież dawno nie mam Xboxa One kalafiorze, stara/nowa Forza ograna przy FH2 usypiałem a podczas grania w multiplatformy miałem nudności bo oczy bylycprzyzwyczajone do ostrego obrazu z PS4.
Opublikowano

Po co Xbox One trzymać jak tam tylko Forza ekskluzywna?

Sprzedaj, jednego kalafiora mnie w obozie M$  :kaz:

tumblr_mxzuztGpg61sbr00to1_500.gif

Opublikowano

Kazdy "indyk" wychodzacy ostatnio na ps4 to port z pc.

Ciekawe czemu? Otoz odpowiedz jest bardzo prosta. Na ps4 nie ma ciekawych eksow, wiec ludzie z braku laku zobacza gre z pc z wyzsza srednia niz 71% na metacritic i biora, nawet mimo tego, ze kosztuje 2x wiecej niz na kompie.

Sony sobie przekalkulowalo, ze nie oplaca im sie robic swoich gier, jak moga rzucic kase na porty indykow z pc i trzepac na tym ostry hajs.

geez, nie sadzilem, ze ktos sie da tak ruchac w dupala

Edytowane przez Copper

Opublikowano

W ogóle to z jednej strony jestem wdzięczny i rad, że jacyś gracze tu postanowili się poświęcić i poza PS4 kupili Xboxa One. Z drugiej strony jest mi smutno i im współczuję. Bo musieli męczyć się w imię empiryki z podkonsolą Microsoftu, nim sprzedali tego szrota :(

Tylko dzięki ich poświęceniu, wiemy już na pewno, że Xbox One to gorszy wybór. Wracajcie do zdrowia i ostrej grafiki... Chwała bohaterom!

Opublikowano

ale dzisiaj Botki sobie piekne samoboje strzelaja.
Bluber mylacy exa PS4 z rzeczywistoscia, Soul ze swoim super PC grajacy glownie LOTF, Assasina, Call Of Duty, Cien Mordoru i Destiny na super konsoli i na koniec Copper wypominajacy indyki z takimi tuzami w profilu jak Chariot, Wormsy czy Volgarr Viking. xDDD  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

To był to w końcu gif z gry czy nie? xD

Neogaf już skończył liczenie głosów na najbardziej oczekiwane gry :newell:

1. Uncharted 4

2. MGS V
3. Zelda U

4. Bloodborne

5. Witcher

6. Persona 5

7. Xenoblade X

8. No Man's Sky

9. Batman AK

10. The Order

11. Splatoon

12. Rime

13. Halo 5 :reggie: :reggie: :reggie:

14. Star Wars Battlefront

15. Final Fantasy Type-0

Piękne złączenie sił Ninny i Sony. Splatoon powyżej Halo 5, niezła porażka. No ale SonyGAF, conje.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

sony twierdzi 15 exów... xd 4 multiplatformy tu widze  :obama:

wliczanie indorów xddddddddddd

Opublikowano

ale dzisiaj Botki sobie piekne samoboje strzelaja.

Bluber mylacy exa PS4 z rzeczywistoscia, Soul ze swoim super PC grajacy glownie LOTF, Assasina, Call Of Duty, Cien Mordoru i Destiny na super konsoli i na koniec Copper wypominajacy indyki z takimi tuzami w profilu jak Chariot, Wormsy czy Volgarr Viking. xDDD  :teehee:

Ja wiem, że ty zbyt bystry nie jesteś, ale

Boty dalej nie wiedzą że next gen jest tylko jeden?

vjambg.gif

jqftui.gif

tkmxbq.gif

Nie sądziłem że foto realistyczna grafika będzie na tej generacji.

2556391-fh2+wreck.gif

ostatni gif to gra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pięknie to się czyta, microsyf wydał takie guwno, ze boty ogrywają co tylko mogą na pc. Haha, upaść tak nisko, nigdy bym nie pomyślał, ze to sam microsoft ostatecznie rozwiąże kwestie mniejszości botowskiej.

PS4 bez gier jest najlepiej sprzedającą się konsola w historii, ciężko pojąć co będzie sie dzialo w tym roku, jak zacznie sie wysyp gier, które przy okazji wyznaczą nowe standardy graficzne. Sony w pierwszym roku wygrało tą wojnę. Następna generacja, to już nie tylko dominacja jak za czasów PS2, ale monopol. Wszystkie najlepsze serię na jednej konsoli, a po marce xbox zostaną tylko wspomnienia, bo w końcu pomysł wycofania sie z rynku, który był już forsowany wejdzie w życie. Wówczas knur spencer dostanie pracę w Sony i będzie odpowiedzialny za obcinanie paznokci u nóg Kaza i za podcierania mu dupy.

:kaz:

Opublikowano

Orzeszek ale nawet w tytyle filmiku masz console exclusives

Opublikowano

W ogóle to z jednej strony jestem wdzięczny i rad, że jacyś gracze tu postanowili się poświęcić i poza PS4 kupili Xboxa One. Z drugiej strony jest mi smutno i im współczuję. Bo musieli męczyć się w imię empiryki z podkonsolą Microsoftu, nim sprzedali tego szrota :(

Tylko dzięki ich poświęceniu, wiemy już na pewno, że Xbox One to gorszy wybór. Wracajcie do zdrowia i ostrej grafiki... Chwała bohaterom!

Powiedział typ z PS3 i 640p. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.