Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oglądam to i uwierzyć nie mogę, lepiej niech Ci panowie grają sobie na konsolkach... :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bezmózga konfiguracja, karty ustawione w ten sposób nie będą miały prawidłowego chłodzenia. Bez sensu.

Nie nie, zupełnie nie o to chodzi. Trzeba obejrzeć filmik i zobaczyć jak panowie z IGN obchodzą się ze złożonym już komputerem oraz co mówią. Coś pięknego :D

No obejrzałam do końca, oni jednak nie mają tego komputera co na "okładce" filmu. A co do ich skilla komputerowego - nie od tego jest user-gracz, żeby być specjalistą od składania / rozkładania blaszaków.

Opublikowano

Prawdziwi gracze, gry > benchmarki

Dlatego jeden ma koszulkę Sony, myślisz Sony mówisz gry.

I to nie byle jakie bo GOTG Arcade Racer DriveClub, nadchodzący Bloodborne i nadchodzący The Order do którego trzeba dwa takie komputery, jeden do renderowania postaci i animacji a drugi otoczenia.

Opublikowano

The Order do którego trzeba dwa takie komputery, jeden do renderowania postaci i animacji a drugi otoczenia.

ahaha tak potrzeba 16 GB ramu i dwa tytany SLLi żeby wygenerować ten potężny korytarz

Opublikowano

The Order do którego trzeba dwa takie komputery, jeden do renderowania postaci i animacji a drugi otoczenia.

ahaha tak potrzeba 16 GB ramu i dwa tytany SLLi żeby wygenerować ten potężny korytarz
Weź ty chłopie odstaw juz te warzywa.
Opublikowano

#tylkoPS4

#tylkotrzyrazyszybszyram

#tylko2tflopy

#jakbedziedeszczbedzielepiej

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pecetowe MMO lecące na PC, więc ładny fail z tymi tagami.

Opublikowano

#tylkoPS4

#tylkotrzyrazyszybszyram

#tylko2tflopy

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Akurat to jest Eks Sony na PS4  :kaz:

Opublikowano

xDDDDD

i to 1st party od Sony

Edytowane przez kermit

Opublikowano
H1Z1 is an upcoming survival MMO sandbox video game in development by Sony Online Entertainment

Tak dla przypomnienia ze Sony ma najlepsza ekipe devow 1st party.

#DominacjaJakZaCzasowPS2 

Opublikowano

:obama:

:kaz:

Opublikowano

Botki, od kiedy grafika > gameplay?

Przecież żadna gra by tego u was nie spełniała wy dwulicowi hipokryci.

Opublikowano

Szybko Exact wstaw jakis gif z DC aby podniesc morale w ekipie Sony ktora robi gry za paczke fajek XDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

#tylkoPS4

#tylkotrzyrazyszybszyram

#tylko2tflopy

O kolejny fail observerka. Exact to the order jednak będzie sandboxem?

Opublikowano

taki set jest akurat potrzebny aby odpalić remake 16 letniej gry na PC więc z tym się zgodzę. 

Opublikowano

(...) The Order do którego trzeba dwa takie komputery, jeden do renderowania postaci i animacji a drugi otoczenia.

Albo procesorek z laptopa taki jak w PS4 :D

Opublikowano

taki set jest akurat potrzebny aby odpalić remake 16 letniej gry na PC więc z tym się zgodzę. 

Ten remake 16 letniej gry nadal będzie lepszy niż The Order 1886

Opublikowano

Swoja droga mozna juz powaznie sie martwic o kondycje finansowa Sony i ich wklad (a raczej brak) w robienie exow. Zalewanie najmocniejszej konsoli na rynku starociamy pokroju Bastion (ta gre odpale nawet na przegladarce Chome) na pewno wyjdzie nam wszystkim na dobre. 

Swoja droga ostatnio bylem w Guildford gdzie swoja siedzibe maja tworcy No Man Sky. Przypomnie ze jest to gra robiona przez 3 osoby, jeden z najlepiej zapowiadajacych sie exow na PS4 do ktorego wyznawcy tej platformy klepia uszami. a wiec mysle ze przejde sie pod ich siedzibe. Po kilkunastu minutach bladzenia po obskornym osiedlu przypominajacym przedmiescia Paryza gdzie muslimy pala samochody zaczalem sie troche martic ze zaraz ktos na mnie tutaj wyskoczy z mecheta ale nie poddalem sie i szukalem dalej. Patrze na strone www Hello Games, a tam kaza mi szukac jakiego bialego budynku. Po kilku minutach widze cos pomiedzy Monarem, a zaulkiem dla bezdomnych wiec tam ide, szukam szukam no i jest! Jak wyglada siedziba deva ktory robi jednego z najlepiej zapowiadajacych sie gier na PS4 w obecnym roku? Jak wyglada milosc Sony do devow indi? Jak wygalda support Sony dla niezaleznych tworcow? A no tak:

102tutc.jpg

Nie drodzy konsolomaniacy, nie jest to cetrum pomocy dla bezdomnych sponsorowane przez urzad miasta w Pierdziszynie. To jest miejsce w ktorym powstaje NO Man Sky, gra tak swietnie wspierana i promowana przez lidera rynku konsol stacjonarnych - Sony. 

Wiecej fot w spoilerze

5ajrm8.jpg

29pdg8m.jpg

29eips9.jpg

2dazrex.jpg

Sony takie dobre, stac ich na oplacenie parkingu xDDD

rqvxhs.jpg

#insajder

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

forma w pesa jest bluber?

Opublikowano

Ten remake 16 letniej gry nadal będzie lepszy niż The Order 1886

Taniej wyjdzie odpalić na ipadzie
Opublikowano

Ja pierdziele, tutaj lepiej wyglądają budki z kebabem, a oni w takich warunkach robią No Mans Sky? :O

Opublikowano

forma w pesa jest bluber?

nie grałem z jakieś 2 tygodnie, ale wczesniej pajgi mnie bił więc słabo :obama:

Opublikowano

Widze ze poziom inteligencji spada u botów jak rozdzielczość względem ps4.

Hav3n oczekiwał drapacza chmur dla 2 osobowego teamu który robi pierwsza(?) w życiu gre? XD

Boty dostarczają od rana.

Opublikowano

W ogóle beka, easye hejtował wszystkie gry od microsoftu że nie może się połaczyć, że w Forzie 5 multi martwe, że coś tam a okazało się, że ma porty poblokowane xD 

Boty dostarczają od rana.

Ty dostarczasz o każdej porze dnia i nocy więc wiesz. 

Opublikowano

Hello przynajmniej mają jakąś miejscówkę. Moon Studios, twórcy Ori nad którym boty się tak spuszczają w ogóle nie mają siedziby :reggie:

Opublikowano

Hello przynajmniej mają jakąś miejscówkę. Moon Studios, twórcy Ori nad którym boty się tak spuszczają w ogóle nie mają siedziby :reggie:

Ahahaha taka karma dwulicowi hipokryci
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.