Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W nocy pracują nad No Man Sky, a w dzień handlują odzieżą na wagę. Same plusy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Swoja droga mozna juz powaznie sie martwic o kondycje finansowa Sony i ich wklad (a raczej brak) w robienie exow. Zalewanie najmocniejszej konsoli na rynku starociamy pokroju Bastion (ta gre odpale nawet na przegladarce Chome) na pewno wyjdzie nam wszystkim na dobre. 

Swoja droga ostatnio bylem w Guildford gdzie swoja siedzibe maja tworcy No Man Sky. Przypomnie ze jest to gra robiona przez 3 osoby, jeden z najlepiej zapowiadajacych sie exow na PS4 do ktorego wyznawcy tej platformy klepia uszami. a wiec mysle ze przejde sie pod ich siedzibe. Po kilkunastu minutach bladzenia po obskornym osiedlu przypominajacym przedmiescia Paryza gdzie muslimy pala samochody zaczalem sie troche martic ze zaraz ktos na mnie tutaj wyskoczy z mecheta ale nie poddalem sie i szukalem dalej. Patrze na strone www Hello Games, a tam kaza mi szukac jakiego bialego budynku. Po kilku minutach widze cos pomiedzy Monarem, a zaulkiem dla bezdomnych wiec tam ide, szukam szukam no i jest! Jak wyglada siedziba deva ktory robi jednego z najlepiej zapowiadajacych sie gier na PS4 w obecnym roku? Jak wyglada milosc Sony do devow indi? Jak wygalda support Sony dla niezaleznych tworcow? A no tak:

102tutc.jpg

Nie drodzy konsolomaniacy, nie jest to cetrum pomocy dla bezdomnych sponsorowane przez urzad miasta w Pierdziszynie. To jest miejsce w ktorym powstaje NO Man Sky, gra tak swietnie wspierana i promowana przez lidera rynku konsol stacjonarnych - Sony. 

Wiecej fot w spoilerze

5ajrm8.jpg

29pdg8m.jpg

29eips9.jpg

po tych fotach mogę wprost powiedzieć, że patrząc na ilość osób pracujących nad projektem, patrząc na ten budynek, na warunki pracy nad tym tytułem to śmiało uważam, że dla blubera ta gra to będzie 11/10 i dla niej kupi PS4. 

Opublikowano

Nie takie cuda powstawały w garażu lub piwnicy. Drapacz chmur pełen krawatów nie jest gwarancją niczego dobrego (drive club, assassin creed unity, knack, itd. itp.)

Opublikowano

Hello przynajmniej mają jakąś miejscówkę. Moon Studios, twórcy Ori nad którym boty się tak spuszczają w ogóle nie mają siedziby :reggie:

robienie gierki w domu > robienie gierki w odzieżowym  :reggie:

Opublikowano

W ogóle beka, easye hejtował wszystkie gry od microsoftu że nie może się połaczyć, że w Forzie 5 multi martwe, że coś tam a okazało się, że ma porty poblokowane xD

Bluber juz nawet wie kto ma jaki port zablokowany ^^ Tez na YT to sprawdzales ?

Wszytsko mam otwarte, w kazdej grze online dziala bez zarzutu poza Forza ze swoimi dedykami.

Kolejna beka z MS i ich exow ktore sprzedaja konsole. Super dedykowane serwery, ktore "dzialaja tylko u tych szanujacych marke" specjalnie nawet Mazzeo wczoraj prosilem o pomoc, odpalil gre (pomimo ze jeszcze jakis czas temu dzialalo i ma to samo!).

Na forach Forzy Horizon - srednio 100 stron postow:

Hi,

I am unable to get into any online game modes, other then the car meet.

Each time I try I get 'Unable to join session, please check internet connection and try again'

My Xbox One is on a static local IP and in DMZ, and has an open NAT.

I don't have any problems with any other games and it was working a couple of months ago.

I am using Virgin Media (UK) connection, if that is any help.

I love how Turn10 cares. This thread has been going on for quite a while and they have not addressed is in any way or form. They need to stop worrying about add ons and fix the glitches. I didn't spend almost all of my saved money I worked for for quite a while to buy a xbox one to support forza, and pay 60 dollars for xbox live for me not to be able to use it. What is the problem Turn10? Why don't you respond? I know along with everyone else that you are quite capable of responding to this issue.

same issue here, i havent played in months, bought the VIP $100 version of the game day one. This is ridiculous, i emailed them a long time ago about this issue as well. very frustrating turn 10 and playground games! last time i purchase a Forza game. well probably not lol. But cmon where the hell is the support. i pay for live, i pay for the gold version of the game its as is i'm playing a FuNKN DEMO

This thread has been up for 3 months and no fix I'm having problems too. The game is great except my features don't work like online and rewards.

Having same issue unable to join session...... can play other games online but not fm5 and fh2. Just bought game for 40pounds and cant play online , help please

Ludzie robili juz wszytskie alpejskie kombinacje i nie wiadomo dlaczego jednych laczy a innych nie, nawet niektorzy reinstaluja po 8 h ta sama gre! Turn 10 zas zamiast pomoc wydaje 155 DLC z samochodzikami. Zaluje ze im dalem na dodatku zarobic.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Walduś nie potrzebuje ps4 do grania w NMS

Opublikowano

który robi pierwsza(?) w życiu gre? XD

Games developed

Prosze napisz cos jeszcze Panie Expert  :czezky:

Az dziwne ze Sony sie nie zainteresowalo wydaniem jakiej kolekcji HD, te gry idealnie by sie wtopily w dzisiejsze portfolio PS4:

screenshot.jpg

Wyczuwam potencjal over 71%  :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Swoja droga mozna juz powaznie sie martwic o kondycje finansowa Sony i ich wklad (a raczej brak) w robienie exow. Zalewanie najmocniejszej konsoli na rynku starociamy pokroju Bastion (ta gre odpale nawet na przegladarce Chome) na pewno wyjdzie nam wszystkim na dobre. 

Swoja droga ostatnio bylem w Guildford gdzie swoja siedzibe maja tworcy No Man Sky. Przypomnie ze jest to gra robiona przez 3 osoby, jeden z najlepiej zapowiadajacych sie exow na PS4 do ktorego wyznawcy tej platformy klepia uszami. a wiec mysle ze przejde sie pod ich siedzibe. Po kilkunastu minutach bladzenia po obskornym osiedlu przypominajacym przedmiescia Paryza gdzie muslimy pala samochody zaczalem sie troche martic ze zaraz ktos na mnie tutaj wyskoczy z mecheta ale nie poddalem sie i szukalem dalej. Patrze na strone www Hello Games, a tam kaza mi szukac jakiego bialego budynku. Po kilku minutach widze cos pomiedzy Monarem, a zaulkiem dla bezdomnych wiec tam ide, szukam szukam no i jest! Jak wyglada siedziba deva ktory robi jednego z najlepiej zapowiadajacych sie gier na PS4 w obecnym roku? Jak wyglada milosc Sony do devow indi? Jak wygalda support Sony dla niezaleznych tworcow? A no tak:

102tutc.jpg

Nie drodzy konsolomaniacy, nie jest to cetrum pomocy dla bezdomnych sponsorowane przez urzad miasta w Pierdziszynie. To jest miejsce w ktorym powstaje NO Man Sky, gra tak swietnie wspierana i promowana przez lidera rynku konsol stacjonarnych - Sony. 

Wiecej fot w spoilerze

5ajrm8.jpg

29pdg8m.jpg

29eips9.jpg

2dazrex.jpg

Sony takie dobre, stac ich na oplacenie parkingu xDDD

rqvxhs.jpg

#insajder

W końcu są "niezalezni" :)

Opublikowano

Podobno Sony chcialo ich wykupil ale wlasciciel lokalnego ''Mustafa Grill'' przebil ich oferte o dwa kebaby.

Opublikowano

102tutc.jpg

Wiecej fot w spoilerze

5ajrm8.jpg

29pdg8m.jpg

29eips9.jpg

2dazrex.jpg

rqvxhs.jpg

#insajder

Eh, mogę tylko pomarzyć o pracowaniu w takiej siedzibie. :(

Opublikowano

Wara od Joe Dangera - fajny ma coś w sobie z Excitebikes (Exactbikes?). 

Opublikowano

#tylkoPS4

#tylkotrzyrazyszybszyram

#tylko2tflopy

#jakbedziedeszczbedzielepiej

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pecetowe MMO lecące na PC, więc ładny fail z tymi tagami.

O kolejny fail observerka.

https://www.h1z1.com/news/h1z1-release-date

Wrzucony gameplay leciał na PC. Kolejny fail _B_. Plus zgłoszenie za przekręcanie ksywy.

Jak wygalda support Sony dla niezaleznych tworcow? A no tak:

102tutc.jpg

Nie drodzy konsolomaniacy, nie jest to cetrum pomocy dla bezdomnych sponsorowane przez urzad miasta w Pierdziszynie. To jest miejsce w ktorym powstaje NO Man Sky, gra tak swietnie wspierana i promowana przez lidera rynku konsol stacjonarnych - Sony.[/size]

Wiecej fot w spoilerze[/size]

5ajrm8.jpg

29pdg8m.jpg

29eips9.jpg

2dazrex.jpg

rqvxhs.jpg

#insajder

Ich główne biuro zalało, więc gdzieś sie tymczasowo musieli przenieść. Boty dziś prześcigają samych siebie w marnych manipulacjach.

Opublikowano

observer - 3. Nikogo nie obchodzi, że ktoś przekręcił wasz nick (chyba że w sposób nader obraźliwy).

handluj, pozdrawiam.

Opublikowano
Ich główne biuro zalało, więc gdzieś sie tymczasowo musieli przenieść. Boty dziś prześcigają samych siebie w marnych manipulacjach.

OJ TAM ALE BEKA Z CHATY JEST CONJE

Opublikowano

observer - 3. Nikogo nie obchodzi, że ktoś przekręcił wasz nick (chyba że w sposób nader obraźliwy).

handluj, pozdrawiam.

Dziwne, Iras dostał za to urlop. Zresztą nie tylko on. Widocznie posiadał niewłaściwą konsolę.

Opublikowano

spostrzegawczość =/= klapki

iras posiadał niewłaściwą głowę i kierownice do watch dogs

Edytowane przez kermit

Opublikowano

widocznie nie zauważyłeś ale ostatnio nastąpiły pewne zmiany.

Opublikowano

Widocznie posiadał niewłaściwą konsolę.

sprawa ma potencjał na bycie poważną.

Opublikowano

To baron, wiec wiadomo, że był bardziej zajęty graniem, niż przykrym forumingiem i czytaniem regulaminu, jak te bolki botki.

Opublikowano

handluj, pozdrawiam.

Główny oręż w konsolowej wojnie został skonfiskowany

Opublikowano

z ciekawostek - Iras aka "juz teraz wiem ze driveclub to bedzie moj racer generacji" dalej go nie jeszcze nie kupil

Opublikowano

jakoś nie jestem zaskoczony. pewnie jeszcze masteruje czasy w W_D

Opublikowano

czyli znow xboty szybciej ograja exy na ps4 niż rycerze kuboty pokroju mendrka czy irasa - nic nowego

Opublikowano

Boty dzisiaj przechodzą samych siebie. Beka z Sony, bo brzydka gra na PC. Beka z Sony, bo siedziba developera niezależnego. Beka z Sony, bo Bastion. Co będzie następne?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Observerku, ale nie zmienia to faktu, że gra jest robiona przez Sony i ma trafić na ps4. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.